bir bilen varsa yardım etsin neolur :'(

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
Kızımın ayağının altında kırmızı benekler çıktı ve felaket kaşıntı yapıyor. Yavrum bu saat oldu uyuyamadi. Gündüz acile götürdüm cildiyeciye gösterin dedi. En azından kaşıntıya ne iyi gelir bir bilgisi olan varsa yardım etsin neolur yavrum sürekli ağlıyor bu arada 7 yaşında internet ten araştırdım bikac şey denedim ama fayda etmiyor.

Soguk alerjisi olabilir mi yanma ile birlikte kaşıntı oluyor mu

Evet yanmada var diyor ama daha cok kaşıntı dan perişan oldu kırmızı kırmızı lekeler var ayak altında
Kızarıklık yanma kaşıntı ve gözle görülür şişlik varsa kaşındıkça kaşınıyorsa soguk alerjisi olabilir ani ısı değişimi ayagında çorap yoksa yada ayakları çok üşüdüyse başlar ben soğuk suya tutardım kaşınması geçerdi yada soguk kolanya sürerdim kaşımasına engel ol geçer

alerjiden kaynaklı egzama olabilir,bir ara basıma aynısı gelmisti
ayagimin altinda pul pul dökülen kaşınan aciyan benekler olusmustu dr alerjik egzama demisti
gecmis olsun

Soğuk ürtikeri olabilir bende de oluyordu hatta dudaklarım bile şişerdi konusamazdım yazın da sıcaktan oluyordu parmaklarım dolma gibi olurdu. Tek çözüm ayaklarını sıcak tutun krem sürün bepanthen falan olabilir veya normal elinize sürdüğünüz bir krem veya vazelin sonra da kalın çorap giydirin ya da birkaç kat çorap

Evet yanmada var diyor ama daha cok kaşıntı dan perişan oldu kırmızı kırmızı lekeler var ayak altında
Minik minik lekelermi bide avuç içi ve ayak altında ateş varmı. Oğlum da olmuştu 8
9. Hastalık mı ne deniyor ayak altı ve avuç içinde olmuştu 2 gün sonradan su çiçeği gibi kabarıp yavaşça sönmüştü ve ateşi düşürmek dışında bir ilaç vermiyorlar. Kaşıntı giderici losyon vardı ama onuda kullanmadık henüz küçük diye.

Ikinci ihtimal allah korusun tabi yeni ayakkabı falan aldınızmı şı piyasaya sürülen zehirli ayakkabılar var şimdi malum

Özel hastane yok mu orda. Hafta sonu belki calisiyorlardir o_O Siz gene de çok sıcakta ya da soğukta tutmayın ayağını, üstüne de basmasin. Çok acirsa canı ılık suyla yıkayın. Bebe aspirini verin bi de , sancısı felan varsa. Uyumasina yardımcı olur hem.

Mantar da olabilir ama varsayımlarla hareket etmek ne kadar doğru olur bilemedim acile götürseniz iyi olur

Koskoca çocuk ne ağlıyor o kadar ya. :/ Acillerde alerji iğnesi yaparlar. Kaşıntıyı, yanmayı anında geçirir. Tekrar götürün bence. Ben acilden önce cildiyeye gitmiştim 4 ay sonraya randevu verdiler bütün vücudum kıpkırmızıyken, acilde sonuç aldım. Krem de verdiler tek seferde geçti.

Back
X