Bir bilen yok mu Allah aşkına? :(

BirGunesDoguyor

İnsan nedir, şimdi bildim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.804
2.448
133
Kizlar bilenler Allah rızası için bir şey söylesin...
Geçen hafta cumartesi gecesi idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Pzartesi kan verdim, 350 çıktı. Crsamba lekelenmem oldu kadin doğuma gittim. Alttan usg ile baktı keseyi gördü. Dinlen bol bol bayramdan sonra tekrar görüşelim dedi. Çarşamba lekelenme kanama gibi oldu kahverengimsi. Ağrım falan hiçbir şey olmadı kanama dışında. Bugün sadece lavaboya gidince bir iki damla kahverengi geldi. Meraktan idrar testi yapayım dedim. Çok çok çok silik çizgi çıktı. Neden olmuş olabilecegine dair bir bilgisi olan var mı? HCG testin ölçebileceginden yüksek değerde midir ondan midir?

Silik çıkması normal hcgden anlayabilirsniz. Ama sikinti yapmayın tutunma kanamalarıdır

Doktorun progestan vermedimi böyle kahve pembe lekelenmeler için,kan testi yaptırmışsın sonuç çıkmış idrar testi silik çıksa bir önemi varmı sence,stres yapma lütfen,tedbir amaçlı progestan kullanabilir sin ama yinede acile gidebilirsen bir doktora danış canım, sağlıkla ilerlesin inşallah

İlaç vermeyeceğim ki kendi çabasıyla tutunsun dedi.. kanamadan dolayı çok üzüldüm moralim bozuldu, şimdi kötü düşünmemeye çalışıyorum ama zor

İlaç vermeyeceğim ki kendi çabasıyla tutunsun dedi.. kanamadan dolayı çok üzüldüm moralim bozuldu, şimdi kötü düşünmemeye çalışıyorum ama zor

Korkulacak bir durum yok bence telaşlanmayın. Benim kahverengi bile değildi kanamam olmuştu direk. Neyseki uzun sürmedi. O sürede bol bol dinlendim. Ağır kaldırma, çok yürüme. İlk zamanlar yerleşirken oluyormuş öyle. Birde kahverengi bir iki damla diyorsunuz. Hiç korkmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Her doktor farklı düşünüp ona göre davranıyor demekki anlamadım,moralimi bozma lütfen Allah hayırla ve sağlıkla sana bağışlasın,içine sinmediyse başka bir doktora görün istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…