Al benden de o kadar. Bir gün X oyuncak mağazasnda çalışırken bir çocuk geldi 7-8 yaşlarında biraz durumu kötü gibi geldi bana. Geçti bi reyonun karşısına 9-10 liralık bi oyuncağa baktı öylece. Çocukla konuşuyorum cevap vermiyor sadece ismini söyledi değişik bişeydi ismi Arapça gibi.. Neyse aldım çocuğa o oyuncağı kendi paramla. Ama sonra nasıl ağlıyorum ya kıyamam diye. Sonra kapıdan birileri seslendi ismiyle çocuğa bi baktım böyle kıyafetlerinden filan belli nasıl zenginler ama ellerinde bir sürü marka torbalar filan çocuk koşarak gitti sonra ama olsun gene de sevindirmiş oldumbi sure sonra birakirsin yani..bikarsin cunku hep vermekten..ha buarada duydugun ask sevgi ilerleyemezki bu..
ben kendim gencken hep nerde ezik var onlari bulurdum..aahh ne cektim. ortaokulda kizin biri paramiz yok fakiriz diye aglamisti..gittim kantinden birseyler ismarladim ona..sonra bi duydumki aslinda isin rengi baskaymis : ) ya yemin ediyorum cok safim bazen ya..
hahaha neyse Allah kabul etsin : ) ya ben aglayan kimseye dayanamam, oyle sacma bi huyumda vardir. mesela bazi erkekler aglar ya sirf duygu somuru olsun diye..onada dayanamam.Al benden de o kadar. Bir gün X oyuncak mağazasnda çalışırken bir çocuk geldi 7-8 yaşlarında biraz durumu kötü gibi geldi bana. Geçti bi reyonun karşısına 9-10 liralık bi oyuncağa baktı öylece. Çocukla konuşuyorum cevap vermiyor sadece ismini söyledi değişik bişeydi ismi Arapça gibi.. Neyse aldım çocuğa o oyuncağı kendi paramla. Ama sonra nasıl ağlıyorum ya kıyamam diye. Sonra kapıdan birileri seslendi ismiyle çocuğa bi baktım böyle kıyafetlerinden filan belli nasıl zenginler ama ellerinde bir sürü marka torbalar filan çocuk koşarak gitti sonra ama olsun gene de sevindirmiş oldum
Amin aminhahaha neyse Allah kabul etsin : ) ya ben aglayan kimseye dayanamam, oyle sacma bi huyumda vardir. mesela bazi erkekler aglar ya sirf duygu somuru olsun diye..onada dayanamam.
son bise yazayim bende..bende aslan burcuyum..lanet bi sekilde duygusalim..resmen duygularim icin yasarim.sevdim mi tam sever sildim mi tam silerim..Amin aminben de öyle çok sulu gözüm maalesef üstelik aslan burcuyum:) inşallah banlanmam konu dışarı kaydı diye ama çok az kaydı
Vayy aslanım benim :)son bise yazayim bende..bende aslan burcuyum..lanet bi sekilde duygusalim..resmen duygularim icin yasarim.sevdim mi tam sever sildim mi tam silerim..
Evet varKüçükken bir takım kişiler tarafından sevilmeyi çok isteyip onları sevip ama sevildiğini pek hissedememek bir travma yaratıyor insanda. Var mı böyle bir hikayen
bana da öyle geliyor aslında çok sinir bozucuBence herkes tarafindan sevilmek istiyorsunuz bu yuzden de sizi sevmeyene kayip sizi sevsin istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?