Bir bilen?

ozelbir_i

la la la la.......
Pro Üye
13 Haziran 2015
5.927
19.737
448
Iyi geceler

Ergenlikte de yasadim simdi taslar yerine oturuyor ,beni sevmeyen insanlara miknatis gibi çekiliyorum sebebini anlayamiyorum kucuk buyuk kadin erkek demeden sevgi mi merak mi bilemedim ,psikoterapi dusunuyorum ama suan gidemem programi ma uymadigindan fakat bir fikri olan varsa ya da aynısını yasayan lutfen soylesin

Hayir yani insan beni sevmeyeni bende sevmem der kestirip atar degil mi? Yok olmuyor hic sevecegim yok beni sevmedigini soyleyen bir cocuga (ki oda ayri bir cins insan niye birinin arkasindan sevmiyorum diye bagirir onuda anlamiyorum) resmen kitlendim kaldim surekli aklimdaydi

Bu diaridan nasil duruyor bilen varsa lutfen yazsin inanin cok sinir bozucu insan aci cekiyor

Ezikmiyim ben?

Merak olabilir. Sevgi olsa seni sevmedikleri için acı duyarsın diye tahmin ediyorum. Ama onlar senden uzak durdukları için gizemli oluyorlar, sen de merak edip, onlara daha da yöneliyorsun büyük ihtimalle.

Ben bazen nefretin daha sonra sevgiyi doğurduğunu düşünüyorum.
Mesela birinden nefret ediyorsam ona bir süre sonra sevgi beslediğimi fark ediyorum.
Tabi bazı durumlarda bu geçerli.

Küçükken bir takım kişiler tarafından sevilmeyi çok isteyip onları sevip ama sevildiğini pek hissedememek bir travma yaratıyor insanda. Var mı böyle bir hikayen

bi sure sonra birakirsin yani..bikarsin cunku hep vermekten..ha buarada duydugun ask sevgi ilerleyemezki bu..

ben kendim gencken hep nerde ezik var onlari bulurdum..aahh ne cektim. ortaokulda kizin biri paramiz yok fakiriz diye aglamisti..gittim kantinden birseyler ismarladim ona..sonra bi duydumki aslinda isin rengi baskaymis : ) ya yemin ediyorum cok safim bazen ya..

bi sure sonra birakirsin yani..bikarsin cunku hep vermekten..ha buarada duydugun ask sevgi ilerleyemezki bu..

ben kendim gencken hep nerde ezik var onlari bulurdum..aahh ne cektim. ortaokulda kizin biri paramiz yok fakiriz diye aglamisti..gittim kantinden birseyler ismarladim ona..sonra bi duydumki aslinda isin rengi baskaymis : ) ya yemin ediyorum cok safim bazen ya..
Al benden de o kadar. Bir gün X oyuncak mağazasnda çalışırken bir çocuk geldi 7-8 yaşlarında biraz durumu kötü gibi geldi bana. Geçti bi reyonun karşısına 9-10 liralık bi oyuncağa baktı öylece. Çocukla konuşuyorum cevap vermiyor sadece ismini söyledi değişik bişeydi ismi Arapça gibi.. Neyse aldım çocuğa o oyuncağı kendi paramla. Ama sonra nasıl ağlıyorum ya kıyamam diye. Sonra kapıdan birileri seslendi ismiyle çocuğa bi baktım böyle kıyafetlerinden filan belli nasıl zenginler ama ellerinde bir sürü marka torbalar filan çocuk koşarak gitti sonra ama olsun gene de sevindirmiş oldum :KK70:

Al benden de o kadar. Bir gün X oyuncak mağazasnda çalışırken bir çocuk geldi 7-8 yaşlarında biraz durumu kötü gibi geldi bana. Geçti bi reyonun karşısına 9-10 liralık bi oyuncağa baktı öylece. Çocukla konuşuyorum cevap vermiyor sadece ismini söyledi değişik bişeydi ismi Arapça gibi.. Neyse aldım çocuğa o oyuncağı kendi paramla. Ama sonra nasıl ağlıyorum ya kıyamam diye. Sonra kapıdan birileri seslendi ismiyle çocuğa bi baktım böyle kıyafetlerinden filan belli nasıl zenginler ama ellerinde bir sürü marka torbalar filan çocuk koşarak gitti sonra ama olsun gene de sevindirmiş oldum :KK70:
hahaha neyse Allah kabul etsin : ) ya ben aglayan kimseye dayanamam, oyle sacma bi huyumda vardir. mesela bazi erkekler aglar ya sirf duygu somuru olsun diye..onada dayanamam.

hahaha neyse Allah kabul etsin : ) ya ben aglayan kimseye dayanamam, oyle sacma bi huyumda vardir. mesela bazi erkekler aglar ya sirf duygu somuru olsun diye..onada dayanamam.
Amin amin :KK70:ben de öyle çok sulu gözüm maalesef üstelik aslan burcuyum:) inşallah banlanmam konu dışarı kaydı diye ama çok az kaydı :KK70:

Bence herkes tarafindan sevilmek istiyorsunuz bu yuzden de sizi sevmeyene kayip sizi sevsin istiyorsunuz

Amin amin :KK70:ben de öyle çok sulu gözüm maalesef üstelik aslan burcuyum:) inşallah banlanmam konu dışarı kaydı diye ama çok az kaydı :KK70:
son bise yazayim bende..bende aslan burcuyum..lanet bi sekilde duygusalim..resmen duygularim icin yasarim.sevdim mi tam sever sildim mi tam silerim..

Back
X