• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bilene danisayim dedim

nisan annesi

bebegım
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
757
5
621
İzmir
Bir yakinim kadinlar k. Sorabilirmisin dedi bende aranizda basina gelmis olabilir diye yazayim dedim. Malulen emekli ve hasta maasi alan birine nafaka davasi acmak istiyor,karsi tarafin avukati acsada hal talep edemez demissizlere sorum ise 13 yilini vermis biri ve 2cocuguda varve bu durumda karsi taraftan bu nafaka talebini hakim reddedermi bilen arkadaslar lutfen cvplarsa sevinirim simdidem tesekkurler

Bir yakinim kadinlar k. Sorabilirmisin dedi bende aranizda basina gelmis olabilir diye yazayim dedim. Malulen emekli ve hasta maasi alan birine nafaka davasi acmak istiyor,karsi tarafin avukati acsada hal talep edemez demissizlere sorum ise 13 yilini vermis biri ve 2cocuguda varve bu durumda karsi taraftan bu nafaka talebini hakim reddedermi bilen arkadaslar lutfen cvplarsa sevinirim simdidem tesekkurler

Hasta maaşı için birşey diyemem ama emeklisi var o yüzden nafaka davası açabilir diye tahmin ediyorum tabi fazla yüksek olacagını zannetmem.

Meslek hastaligindan dolayı malulen emekli oldu ve isyerlerinede tazminat davası acıldı burdan hak talebinde bulunmak istiyor kazanma sansı ola bilirmi

Back
X