- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Merhaba hanımlar,
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim
)
K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın
Konuyu özetlemem gerekirse toplamda 23 gr tutan 3 adet bileziğim var. Düğünde takıldı. Biri annemden biri kayınvalideden biri de görümceden. (Ucuza gittim

K.kartına toplam borcumuz taksitler dahil 2,500 ₺ civarı.
Şimdi sorunum şu;
Eşim işyerinden borç alabilir kapatmak için daha sonra maaşından kesilecek aylarca,
Telefonumu satabilirim borcu karşılar ama hali hazırda kullanıyorum.
Bir de bilezikleri satabilirim. Oda borcu karşılar sanırım.
Eşimi iş yerine borçlandırmak istemiyorum. Telefonumu satmak istemiyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Kaldık altınları satmaya :)
Ama kadınların genelindeki ziynet psikolojisi sebebiyle içim pek rahat değil.
Eşimden de sözünü aldım bir daha karta o kadar yüklenilmeyecek ve aylık olarak elinde artan parasını bana verecek.(Ben istemedim kendi teklif etti,benim istediğim sadece kartın açılmaması)
Siz olsanız napardınız?
Bir elin atın