- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Canimm oglum
Hemen konuya giriyorum kizlar, ben adetim bitti üc gün sonra test yapmaya basladim. Gecen ay 18. Günde yumurtlama olmustu bu ayda o sirada cok kötü hastalandim bi hafta antibiyotik kullandim hic yumurtlama görmedim bilmiyorum ilaclardan veya hastaliktan dolayimi, ve o sirada yani adetin 21. Gününden itibaren silerken akintili kan geldi az ,günde iki üc kere, üc gün devam etti sonra iki günde kahverengiye döndü. Hastalandigimdada bir veya iki gün ovu testi yapamadim ama ondan haric hergün yaptim. Adetin 29. Günü ovu testi resmen positifti kipkirmizi yani iki üc gün önce, dünde yumurtlamayi adetten üc gün önce yasamis oldum.
Bende cok az progesteron düsüklügü var doktorda yumurtlamadan sonra yani ovuda positivi gördükten iki gün sonra hapa basla demisti cunki erken alininca yumurtlamayi engelliyormus. Bende bu ay yumurtlama olmadi diye almadim hic. Bügünde hapa basladim ve adetim yarin veya en gec pazartesiye olmasi lazim. Aklim cok karisti sizce bi sey olurmu adete yakin yumurtlamada hamilelik olmus olsa ve adetim 14 gün sonrami gerceklesicek. Bilgisi olan varsa yada gec yumurtlayip hamile kalan varsa hamilelikte sorun yasadimi ? Veya adete iki üc kala yumurtlama olabilirmi ? Cok uzun oldu yardimci olan herkese cok tesekkürler
Bende cok az progesteron düsüklügü var doktorda yumurtlamadan sonra yani ovuda positivi gördükten iki gün sonra hapa basla demisti cunki erken alininca yumurtlamayi engelliyormus. Bende bu ay yumurtlama olmadi diye almadim hic. Bügünde hapa basladim ve adetim yarin veya en gec pazartesiye olmasi lazim. Aklim cok karisti sizce bi sey olurmu adete yakin yumurtlamada hamilelik olmus olsa ve adetim 14 gün sonrami gerceklesicek. Bilgisi olan varsa yada gec yumurtlayip hamile kalan varsa hamilelikte sorun yasadimi ? Veya adete iki üc kala yumurtlama olabilirmi ? Cok uzun oldu yardimci olan herkese cok tesekkürler