bir bilgisi olan yardım etsin lütfen

nurcp_34

kocasının NUR'u
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
209
152
18
Kizlar ben doğum kontrol hapi kullandm 2 hafta kadar bi süre ama tam düzenli devam edemedim aksamalar oldu ara sira, ilacin yan eteklerinde kanama olabilir yazıyordu ilac kullanminda, her neyse ilaca basladktan iki hafta sonra 15 gün erken adet gördüm bu ay, ilk başta ilacn yan etkisinden dolayidir dedim ama adetim 4 gün oldu hala sürüyor, bu kanamaya girmez erken adet görmeye girer diye düşünüyorum, biraz önce bi arkadaşmla konuşurken bana dediki sen hamile olabilirsn dedi bende hamileyken 15 gün önce adet gördüm her zamannki tarihe göre dedi, benim size sorum şu olcak böyle bi durumla karşılaşan oldu mu hamile olabilir miyim, ta da doğum kontrol hapi kullanirken erken adet görüp günler sürdüğü oldu mu, bi bilginiz varsa yardım lütfen

Haplar Düzenli Kullanılırsa Bile En Az Üzerinden 2 Ay Geçmeli ki Tam Korusun

Sizin Süre Az Ve Düzensiz

Bu şekilde kullanımla hapın koruyuculuğu yok
Hormon dengeniz de bozulmuş olabilir
En iyisi bir kan tahlili ile gebelik testi, kesin sonuç onda çıkar

Şunu düşünüyorm ilacm tam.etkisinde kanama olabilir diyordu günlerce adet görme bu kanamaya mi giriyor yoksa erken mi adet gördüm aklimi karistiran bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…