• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir boşanma hikayesi 3

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Birbirine askla kanatlanmis gözler, ömür boyunca sevecegini soyleyen kalpler....Dillere destan bir askti bizimkisi. Dünya bir yana o bir yana. Derken birgün tüm hayatimi altüst eden bir olay yasadim, esim yanimdayken trafik kazasi gecirdim, beyin kanamasi, gecirilen beyin ameliyati vs....Cok korkunc bir dönemdi. Bu süre icinde ailem ve esim her zaman yanimdaydi. evliligin 2 yilibenim doktorlarimla, ameliyatlarimla gecti, ancak kendimi toparladim. tabi ki kavga ettigimiz oluyordu, ama barisip tatliya bagliyorduk.
ve birgün, ettigimiz bir kavga sonunda beyin ameliyati olmus olan bana tokadi patlatti....ilerleyen zamanlarda yine birgün tekrar etti bu tokatlar, sonra yine sonra yine....ve sonunda dayanamadim evi terkettim. kadina uygulanan siddet zaten basli basina kabul edilebilecek birsey degil, üstüne üstlük benim gibi beyin ameliyati olmus bir kadinin suratina atilan tokat apayri bir boyut...evi terkettikten sonra cok pisman oldugunu söyleyip yalvardi, aklimda acaba mi diye düsünurken, cok yakin bir tanidigimizdan ögrendigim bir konuyla resmen yikildim: ona güvenip anlattigim kendimle ve ailemle ilgili tüm özel sirlarimi hic utanmadan anlatmaya baslamis....ve bunlar yetmiyormus gibi özel hayatimizla ilgili bile anlatmaya baslamis....cok pismanim diyen biri nasil ama nasil olur da tüm bunlari yapar? yedigim dayaklara mi üzüleyim, beni sirtimdan vurmasina mi? ve tüm bunlara ragmen hala barisalim sözleri ile beni mahvetti...bir insan nasil ama nasil cok seviyorum dedigi beyin ameliyatli karisini döver ve nasil ama nasil hic utanmadan ona güvenerek anlattiklarimi desifre eder? Beni kimse yüregimden bu kadar hancerlememisti. Tüm cevrem "kurtulduguna dua et" diyorlar demesine de bu kadar seven bir ciftken nasil böyle bir noktaya gelindi beynim almiyor.
isin kötü tarafi, hayatim boyunca tekrardan beyin kanamasi gecirme riskim var ve ben üzüntüden bittim....iste bu da benim bosanmaya giden evliligimin özeti.

İğrenç insanların tipik özelliklerini tek tek sergilemiş...
Kurulduğunuza gerçekten sevinin.

Çok üzüldüm okuyunca :( herkes herşey ummadığınız anda değişebiliyor .. lütfen kendinize ve sağlığınıza dikkat edin , affettiniz diyelim bir kere bile değil kaç kere şiddeti görmüşsünüz ( ki 1 keresi bile affedilir birşey değil ) üzülmeyin demeyeceğim süreci yaşamak gerekiyor ve süreç üzülmekle başlıyor .. psikolojik yardımla belki üzüntü sürecini daha aza indirebilirsiniz .. geçmiş olsun hastalığınız için diyorum tekrarı olmasın dilerim

Derin bir nefes al ve bunları da görecekmişim meğer deyip gülümse hayatına arkadaşım.
Çok geçmiş olsun Allah sağlığından eksik etmesin.. Başka ne denilebilir ki

Çok geçmiş olsun. Kendini üzme kurtulmuşsun. Tek başına atlatmaya çalışma profesyonel destek al.

Eşimiz de olsa ailemiz ve kendimiz ile alakalı derin şeyleri paylaşmamalıyız bunu gördük bir kez daha..

Türk erkeklerinin kadını malı gibi görmesi, ona hükmetmeye çalışması, güç gösterisi vb. Maalesef ki erkeklerimizin yüzde doksanı böyle. Biz taviz vermedikçe, onları patır patır boşadıkça azalarak bitecekler. Hiç olmazsa bizden sonraki neslin kadınları biraz daha rahat eder.
Toplum olarak sevgi tanımımız çok yanlış. Seven kıskanır, sever de döver de, seven sahiplenir, gözünden bile sakınır vb. Bu tanımların hepsi yanlış. Bunları toplumun ortak kabullerinden çıkarmazsak daha çoook şiddete maruz kalırız.
Geçmiş olsun konu sahibi. Bundan sonraki hayatınızda mutluluk ve sağlık dilerim size.

Back
X