Bir botla dünyalar onun oldu

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.523
614.891
1.423
Malatya
5686622d67b0a926042ff55c.webp



Günümüzün önemli bir zamanını geçirdiğimiz sosyal medyanın nasıl kullanılacağına örnek Ezgi Dilan Yüksel ve Çiğdem Kaplan’dan geldi. Geleceğe Işık Tut isimli derneği kuran ikili Instagram üzerinden topladıkları yardım malzemelerini Anadolu’da ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıyor. Hediyesini alan küçük kızın sevinci ise içimizi ısıttı. O anlar Anadolu Ajansı foto muhabiri Yakup Bay’ın objektifine böyle yansıdı.
Geleceğe Işık Tut Derneği, yürüttüğü sosyal sorumluluk projesiyle Şemdinli ilçesindeki 180 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı ulaştırdı.

Üniversite öğrencilerinden oluşan dernek üyeleri, sosyal medya üzerinden başlattıkları "Geleceğe Işık Tut" projesiyle çok sayıda öğrencinin giyecek ve kırtasiye malzemesi ihtiyacını karşılıyor.

568661a467b0a926042ff540.webp

Dernek üyeleri son olarak Şemdinli ilçesindeki öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi topladı ve yardımları öğrencilere elleriyle dağıttı. Projeyle öğrencilere kırtasiye, kaban, mont ve oyuncak ulaştıran öğrencilerden Ezgi Öztürk, Şennur Aksu ve Zümrüt Kaya, Şemdinli'deki Sabri Özel Ortaokulunda eğitimini sürdüren 180 öğrenciye yardımda bulundu.

568661b267b0a926042ff542.webp

Ezgi Öztürk, yaptığı açıklamada, ortaokulda görev yapan öğretmen arkadaşının girişimleri sonucu öğrencilere yardım ulaştırdıklarını belirtti.

568661f067b0a926042ff551.webp

Dernek üyelerine anlamlı yardımlarından ötürü teşekkür eden Öğretmen Hikmet Atilla, yardımın hem öğrencileri hem de kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Yardıma katkı sunanları kutluyorum. Beni ve öğrencilerimi unutmayarak bu soğuk kış gününde öğrencilerimin içini ısıttıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.


http://www.hurriyet.com.tr/bir-botl...dium=free&utm_source=sm_fb&utm_campaign=comtr
 
Back
X