Bir buçuk aylık hamileyim boşanmak istiyorum

2 yıl beraberdik gayet güzel çalışıyordu askere gitti geldi o arada nisanliydik gün aldık 7 ay sonrasına her türlü ise girer o sürede diye dusunduk ailem konuşmak istiyor ben izin vermiyorum çok sinirli aileme karşı bi saygısızlık yaparsa hiç kaldıramam severek evlendim çok sevdim şimdi ki halimi gördükçe iki arada kalıyorum aldirrsam çok pişman olurum diyede korkuyorum yapayalnız im koca evde
Çok pişman olursun ....

Zor bir durum ama şuan öncelikli olarak eş değil annesin. Hormonların yüzünden çok sağlıklı düşünebildiğini sanmıyorum,yapacağın bir hata ile ömrün boyunca pişmanlık duyabilirsin. O canı sen vermedin yavruna, alma gafletinde bulunma bence. Allah'a sığın, dua et. Allah bir kolaylık verecektir. Herkesin yuvasında bir dert sorun vardır. Çözümün en kolayını seçme. Güçlü ol bebeğin için,daha çok yeni evliliğin, biraz daha olumlu yönlerinden bakmaya çalış. Zaman her şeyin ilacı. Rabbim eşine hidayet versin.

Aman Allah korusun bebeğine sakın zarar verme o sana emanet onun rızkını da her kuluna verdiği gibi Allah verir.İnşallah eşin düzelir ve çok mutlu olursunuz :(

Arkadaşlar inanın ne yapacağımı bilmiyorum 6 aylık evliyim ve eşim çalışmıyor yaklaşık 1 yılı aşkındır çalışmıyor hep bir yerlerden haber bekliyor ama iş aramak için kesinlikle herhangi bir çaba vermiyor hatta aramıyor ben çalışıp ben bakıyorum bide düğün paramız güveniyor tabi herşeyi geçtim hamileyim benimle ilgilenmiyor evde temizliği ben yapıyorum birşeyler yerken bile mutfaktan alıp salona getiriyor bana yer misin diye bile sormuyor sürekli ağlıyorum doktora tek gidiyorum hiç bisekilde umrunda değilim ne yapcam bilmiyorum çocuğu aldirsami yok sa dogursammi yaşımda 30 buarada hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de işten ayrılmak zorunda kaldım yani öyle bir cikmazdayım ki
canim bence cocugu aldirmayi aklindan bile gecirme onun hic birseyden haberi yok en masum olan o ayrica babasi ister yaninizda olsun ister olmasin o yine senin cocugun onu veren allah rizkinida verir bakarsin allahin izniyle icinde atan ufakcik bir kalpten sebep ne olursa olsun uzaklasmamali insan lutfen ondan vazgecme... esine gelince allah oncelikle sana sabir versin bosanmaya karar vermeden once sen, ailen yada ailesi konusmayi deneyin onu bu durumdan caydirici birsey vardir die umut ediyorum ama olmuyorsada tabi evlenmek nasil hak ise bosanmakta bir hak ama cocuk icin aranizin duzelmesini temenni ediyorum. sunuda unutma lutfen kendimden ornek vericem bende senle ayni durumu yasadim. bende suan 6 aylik evliyim ve iki bucuk aylik hamileyim bir ay once bende bosanmaya karar verdim tum ailemede bu durumu bildirdim ve dilekcemi bile yazdirmjstim avukatima bu donem icerisinde bir ara doktoruma gitmistim ve bu karari erken almamda degisen hormonlariminda etkisi olabilrcegini tekrar dusunmemi soyledi ve gercekten bir sure sonra sunu gordum hamilelikten once bile isteye kabul ettigim seyler smdi zoruma gitmeye baslamisti herseyden her sozden bakislarindn bile alinir ve kavga eder durumdaydim cozulebilecek seyleri bile oyle noktalara getirdimki inanamazsin sonra birazdaha bize zaman vermeye karar verdim en azindan hormonlarin bu etkisinden kurtulup sagljkli dusununceye kadar cunku ilerde pisman olmak istemiyorum ne kaybederim ki ha sindi bosanmisin ha bir sene sonra olacak olan olur zaten en azindan benim cocuguma karsi vicdanim rahat olur ben elimden geleni yaptim derim..

Ara ara uyuyup uyanıyorum psikoloJim pek yerinde değil farkındayım oyuzden fevri bi karar vermek istemiyorum yarın doktora gidicem mesela pazartesi girmem gerekiyordu gitmedim kalp atışını dinlemeye cesaret edememistim ama edicem hergele gün sinir olduğum şeyler çoğalıyor hani örneğini versem hak verirsiniz eminim çok fedakar bi yapım var bukadar bencillik karşısında donup kalıyorum sadece

Öncellikle allah yardımcın olsun.. bebeğini sakın aldırma ama o adamlada ömrünü gecirmek zorunda değilsin bebeğine sarıl

Back
X