• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bülbül ah etti gül aldırmadı gitti.

birfirtina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
35
19
3
33
Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış (benim deyimimle mezhebi genişlerden aynı sevgilim gibi). İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Cinsel ilişki yaşıyor diye diğer kadını herkesin altına yatıyo diye yaftalamanız çok çirkin.
Hırsınız kıza değil o çok sevgili mükemmel vazgeçemeyip katlandığınız büyük aşkınıza olmalı, adam olmayan o, kız değil.
Ha ayrıca böyle saftirik olmayın ya adamın kızla ne yaşadığını ne biliyosun kim bilir ne laflar etti belki aşık oldu? Seni kandırıyo aklı sıra çünkü devamlı elinin altındasın olay bu işte.
Gururlu olun biraz.

Tabi ki pişman olursun saçmalama. Değil ayrıyken , sendne önce bile olsa o şekil kızlarla beraberlik sürdürmeyi midesi almış bi adamla işin ne
Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem :(

Şimdiye kadar pek olumlu değilmiş ki zaten evlenince bir düşün kuzum başına neler gelir ömür boyu ağlayacagina bir yıl ağla en fazla hayatına bak .Ağlasin zirlasin salla takma kafana.

Çok haklısnız ancak kaç kadın emin olabilir ki eşinden? İnanın o kadar çok hikaye dinledim ki benimkinden farklı olarak. Hepsi namuslu geçiniyor ama o kötü kadınların olduğu yerden çıkmıyor. He bunu benim midem kabul etmiyor en azından evlenmek için. Öyle iyi davranıyor ki surekli ilgileniyor bir daha yapmaz diyorum ama emin olamıyorum. Tevbe edip başarabilen yok galiba erkeklerden ya da azdır. Kendimi kandırıyorum ben. İlk bu ayrılığı aileme mi söylemeliyim çünkü söz için her şey planlandı maalesef. Acabalarla doğru değil sözlenmem :KK43:
Tamam kimse emin olamaz diyelim, ama mesela bi kusurunu görmediğimizden emin olmak zorundayız, sonra başımıza bişey gelse hiç beklemiyordum deriz. Senin gözüne gözüne sokmuş adam , sen hala güvenicen mi

Merhaba arkadaşlar siteyi o kadar uzun yıllardır takip ediyorum ki neredeyse hepinizi tanıyor gibiyim.. Kısaca bu son bulmaz dertlerimi yazayım malumunuz kı kimseyi sıkıp, bunaltmak değildir derdim. 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim. 5 yıllık bir ilişkim var. 1 aya kadar sözlenecektik. Evet okursanız konumu çoğu aptallığıma dem vuracak. Haklısınız da. Sevdiğim adam (!) yıllar önce üniversiteyi başka bir ilde okudu. Ayrı kaldık çok kavga ettik. Nasıl anlatılır bilmiyorum bu kişi öyle bir imaj çizdi ki gözümde kısıtlamalarına bile katlandım. Öyle güven doluydu ki öyle göz boyamalar sanırsınız benden ayrı kalamıyor. Giittiği ilde serseri arkadaşları oldu içki içmeye başladı o kadar takmadı ki beni. Saflık mı desem apt.llık mı bilmiyorum katlandım. 1 yıl kadar ayrıldık ara ara mesaj attı aradı ağlayarak sandım ki beni unutamamış. 1 yıl uyku haplarıyla uyudum. Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde. İlkim olacak dediğim kişinin ilki olamamışım(!) Kendisi zırlayarak itiraf etti. Tövbe etti okulunu sadece sınavlara girerek bitirdi. Affettim inanabiliyor musunuz? Evli bile değilken o yüce sandığım aşkım için affettim. Şuan ise onu kısıtladığım için suçlanıyorum ve bazen bana mal, aptal gibi hareketler edebiliyor ne hakla? Kızlar öyle şeyler acılar yaşadım ki, ölümler gördüm ki ve onun mükemmel ve herkesleşebildiğini gördüm ki hayattan beklentim kalmadı :KK43: Lütfen yaşı büyük ablalarım vardır bu cahil kardeşinize akıl verin? Sinirlenince kabalaşan, 2 yıl önce (ayrıda olsak aldatılma sayıyorum )aldatan, diğer her konuda beni pamuklara saran bir dediğimi iki etmeyen bir adam var karşımda sözlensem pişman olur muyum acaba? Benzer bir şey yaşadınız mı? Çok teşekkürler şimdiden.
Evlenmeden ,kötü bir evlilikte olanları yaşamışsın.İhanet,hakaret,yalan.Bir şiddet yok sanırım.
Siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz,yada başka birini kendinizden fazla nasıl sevebiliyorsunuz?Eşim bana sadece hakaret etse,kızımızın varlığına ve onu çok seviyor olmama rağmen bırakırım.

Ciddi ciddi bu soruyu sorduğunu sanmiyorum, bence saka yapiyor olmalisin. :110:
Aşırı ciddiyim. Maalesef. Ben yaşadım bunları. üniversite hayatım oldu ve sınıf arkadaşlarımın yüzde 90 nı evlilik dışı beraberlik yaşadığı için namuslu biri bulamam izlenimine kapılmışım resmen. Bir kez yapan hep yapar mantığındayım aslında ama söz geçiremedim kendime uzadıkça uzadı zaman.

Canım şimdiden böyle ilerde ne olur enine boyuna düşün bu adam seni mutlu eder mi ?güveni tekrar yerine gelir mi?sinirlendirmek kabalasiyor dediğin af evlenince seni dovebilirde belli olmaz ayrılmak gitsin çok sevmek bazen hiç bir ise yaramaz mantığını devreye sokma zaman gelmiş Ailene bahset .

O kadar doğru tespitler yapıyorsunuz ki. Ben iyi bir ailede yaşadım. Küfür duymadan büyüdüm. Meslek sahibiyim. Galiba yılların alışkanlığı yüzünden kendime bu haksızlığı yaptım. Şuan aynı şehirdeyiz onunla. Şehir değiştirsem daha kolay atlatabilir miyim ayrılığı , geçmişi.

Kusura bakmayin ama ben cocugumun boyle igrenc dusunen ve dar kalipli bir ogretmeni olsun istemem. Siz ne ve hangi hakla sadece erkek arkadasinizin kendini temize cikarmak icin arkasindan atip tuttugu bir kadin icin boyle konusursunuz. O diyecek tabii, kendini temize cikarmak icin birlikte olmak icin kirk takla attigi kiz hakkinda neler neler diyecek. Her kadin kendini kocasina saklamak zorunda degil ama birden cok kisiyle oldu diye de yaftalanmayi hele ki sizin mukemmel erkeginiz tarafindan pacavra muamelesi gormeyi haketmiyor. Adam size de cop gibi davranmis ama tek fark sizle yatmamis. Siz de kutsal bir varlik oldugunuz ve olumsuz bir askiniz oldugu icin o mal heriften baska herkes suclu.
Boyle sert yaziyorum cunku bu konulara inanilmaz ifrit oluyorum artik. Biz kadinlar biraz birbirimize destek cikmayi ogrenelim ne olur ya. Ben sevgililerime bile eskileri hakkinda atip tutunca bakalim o senin hakkinda ne dusunuyor, sen cok mu mukemmeldin acab diye tersleyen insanim o yuzden bana baska bir kadini bu yuzden yermek cok ama cok ayip geliyor.
Ha bir kadin size terslik yapar her turlu pisligi yapar ondan nefret edin, tavir alin kavga edin ama baskasinin lafiyla hele ki bir erkegin lafiyla baskalarini yaftalamayin.

Meğerse başka bir kızlaymış hani herkesin altına yat.nlardan üniversitelerde.

Üniversite ogrencilerini bu sekilde yaftalamaniz hos olmamis.

Nereden biliyorsunuz sizi kandirdigi gibi onu da kandirmadigini? Vaadiyle onun da kanina girmedigini? Sevgili olarak gezip tozmadigini?

Bakis aciniz degisik.

Daha sevgililik doneminde sizi boyle kotu etkilemiş biri saniyorum hayatınız boyunca sizi mutsuz edecektir.

Tabii herkes ister eşi gökten zembille insin. Hayatında hiç kadın görmemiş olsun. Maalesef öyle bir dünya yok. Hem zaten sizden ayrıyken beraber olduğu insanı neden bu kadar kafaya taktınız? Sorun onun geçmişi değil, sorun sizin bunu hazmedip hazmedemediğiniz. Ayrıca bir şeyler yaşadığı kadını o şekilde itham etmeniz yakışmadı. Anlıyorum sinirden söylediniz ama inanın geçmişi silmeniz sizin için daha iyi olacak. Yok silemem derseniz tabii evlenmeyin.

Kusura bakmayin ama ben cocugumun boyle igrenc dusunen ve dar kalipli bir ogretmeni olsun istemem. Siz ne ve hangi hakla sadece erkek arkadasinizin kendini temize cikarmak icin arkasindan atip tuttugu bir kadin icin boyle konusursunuz. O diyecek tabii, kendini temize cikarmak icin birlikte olmak icin kirk takla attigi kiz hakkinda neler neler diyecek. Her kadin kendini kocasina saklamak zorunda degil ama birden cok kisiyle oldu diye de yaftalanmayi hele ki sizin mukemmel erkeginiz tarafindan pacavra muamelesi gormeyi haketmiyor. Adam size de cop gibi davranmis ama tek fark sizle yatmamis. Siz de kutsal bir varlik oldugunuz ve olumsuz bir askiniz oldugu icin o mal heriften baska herkes suclu.
Boyle sert yaziyorum cunku bu konulara inanilmaz ifrit oluyorum artik. Biz kadinlar biraz birbirimize destek cikmayi ogrenelim ne olur ya. Ben sevgililerime bile eskileri hakkinda atip tutunca bakalim o senin hakkinda ne dusunuyor, sen cok mu mukemmeldin acab diye tersleyen insanim o yuzden bana baska bir kadini bu yuzden yermek cok ama cok ayip geliyor.
Ha bir kadin size terslik yapar her turlu pisligi yapar ondan nefret edin, tavir alin kavga edin ama baskasinin lafiyla hele ki bir erkegin lafiyla baskalarini yaftalamayin.
Önyargılar toplumu bu hale getirir hanımefendi. Sosyal medyaya gögsünü çekip atan, her gün sev.şmek fiiliyle ilgili durumlar güncelleyen, her gün yeni erkek arkadaşlarıyla yakın pozda fotoğraf atan biri için böyle demem suç mu oluyor? Her türlü düşünceye saygılıyım ancak araştırmadan uzun süre kimsenin karakterine namusuna laf etmedim. Ayrıca mükemmel biri olduğunu düşünseydim sizden fikir istemezdim. Gerçekten çok kırıcısınız. Başkasının günahına girmekten ALLAH'a sığınırım ama araştırdım uzunca süre. Bide o gelip kendini temizlemek için kıza herhangi bir hakarette bulunmadı. Benim çıkarımımdı bu. O or.spu ise onunla birlikte olan daha iyi bir konumda olamaz zaten. Gerçekten üzüldüm şunları duyunca.

Back
X