Bir Bulut Olsam / Kanal D

anaaa o kocayıdamı öldürdüler.kafamçokkarıştı..film bitmeseydi erkeklerin soyuna kıran getirecekti..laelaelaelaelae.ne kadınmış beee.kaydirigubbakcemile..bide güzel olsaaa....-tatlicadiarzu-

Bir armut narini ne ağalar ne doktorlar ne paşalar istedi de

zavallı beni o kadar isteyen olmadı Çok üzgünüm çoook

Demek ki okumasam köyde olsam şimdi bulduğumu da bulamayacakmışım :gitme:

valla bende diyorum bari güzel bir kız koysalardı diye. doktor yandı aşkından beee.
zaten tuhaf saçma bir diziydi. annem izliyordu. bende kızıyordum hele şükür bitti de kurtuldum.

doktorun mayına basıpta ölmesi çok saçma oldu sen git mayınları temizle temizle mayına basıpta öl çok saçma bir ölüm şekli okadar uzmandıda nasıl mayını fark etmedi mayınlı bölgede rahat rahat telefonla konuşurken öldü

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama pek bişey anlayamadım doktorun ölümü dışında...son bölümü izleyemedimde...asiyeye ve mustafaya noldu,narin kime kaldı,mustafa karısından boşandımı....biri özet geçerse çok sevinirim...

doktorla narin yıldırım nikahıyla evlendiler o sırada mustafa şehir dışındaydı mustafa duyunca narin in evlendiğini asiyeyle kendi isteyerek beraber oldu asiye tabi zevkten dört köşe oldu mustafayla asiye dönerken doktorla narini gördüler mustafa üzüldü ama bişeyde yapamadı tabi dizi bitmese çok şeyler yapardıya asiye yeniden hammile kaldı narinle doktor mutlu mesut yaşarlarken doktor telde konuşurken annesiyle mayına bastı öldü doktor ölünce narinin babası mustafaya ateş senin oğlun dedi mustafanın asiyeden kızı oldu narinin yanına oğlunuda alıp gitti mustafa narin kızsada bişey demedi sonra doktorun adına sağlık ocağı açtılar sonra belediye başkanı yaşar oldu yaşarın karısıda hamile sonra doktorun arkadaşıda evlendi biride kız arkadaş buldu mustafanın babasıyla anneside tatile çıktılar narinin annesi yürüdü narinde mustafada hepberaber mutlu mesut yaşıyolar

ya ben de uzun zamandır çocuk yüzünden(eee baya uzun zaman olmuş yani:))izleyemedim dizi bitmiş kül olmuş gitmişohaoldumsmile dizi nerde nerdeee diyorum niye çıkmıor diyorum..dünyadan bi haberim..doktor niye ölmüş walla saçma sapan olmuş..

doktorla narin yıldırım nikahıyla evlendiler o sırada mustafa şehir dışındaydı mustafa duyunca narin in evlendiğini asiyeyle kendi isteyerek beraber oldu asiye tabi zevkten dört köşe oldu mustafayla asiye dönerken doktorla narini gördüler mustafa üzüldü ama bişeyde yapamadı tabi dizi bitmese çok şeyler yapardıya asiye yeniden hammile kaldı narinle doktor mutlu mesut yaşarlarken doktor telde konuşurken annesiyle mayına bastı öldü doktor ölünce narinin babası mustafaya ateş senin oğlun dedi mustafanın asiyeden kızı oldu narinin yanına oğlunuda alıp gitti mustafa narin kızsada bişey demedi sonra doktorun adına sağlık ocağı açtılar sonra belediye başkanı yaşar oldu yaşarın karısıda hamile sonra doktorun arkadaşıda evlendi biride kız arkadaş buldu mustafanın babasıyla anneside tatile çıktılar narinin annesi yürüdü narinde mustafada hepberaber mutlu mesut yaşıyolar
Süpersin vallaalkisalkisalkis

Eh nickime aldigim dizinin basligi altina hic birsey yazmasam olmaz degilmi ama?:34:

Bir Bulut Olsam deyince aklima ilk Engin Akyürek'in o muhtesem oyunculugu geliyor. Hic birsey yapmasa bile gözleriyle, baskalarinin bin takla atip ta vermedigi duygulari yansitabiliyor izleyicigi (Evet, azicik asigim ben bu adama:69:) Yakisikli desen, öyle ahim sahim bir yakisikliligi yok, ama durusu ve bakislari yetiyor zaten. Mustada rolünde devlesmisti resmen. Bakmayin simdi Kerim karakteri o güzel oyunculugu göstermeye pek müsait degil.
Ve dizinin esas kizimiz narin. Allahim bu ne gicikliktir. Mustafa, Serdar ve Ögretmen bu kizda ne buldu da asik oldu diye düsünmekten kendimi alamiyorum. Hele en baslardaki o herseyi kabullenisi ve pasifligi. O orda odun gibi durdukca ben sinir oldum. Su an ismi aklima gelmiyor, ama dizinin senaristi (Serdarin annesini de o oynamisti) televizyonda "Narin karakterini yazarkenm aklimda hep Melisa'nin gözleri vardi" dedi. Ben Narin karakterine gicik oldugum kadar, Melisa Sözene de gicigim. Bos bos bakmaktan baska ne yapti ki? Ha bide ögretmene "Ben gelmeyecem, bebemi di vermeyecem" diyordu ya. Off. Annesine cekmis, o da ayri bi havada.

Asiye...oy Asiye, Asiye, nerden vardin bu deliye?:1: Narinin tam zitti, hic pasif degil (kadin gözlerinde ates var resmen:52:) Kocasi icin, aski icin herseyi yapmaya razi. Tamam yaptigi herseye dogru bulmuyorum, ama ben yinede Asiyeciydim. Aslihan Gürbüzde bu rol icin bicilmis kaftandi. Simdi Yahsi cazibedeki rolü Asiyenin yaninda sönük kaliyor bence.

Yasar ve Gülengül cok tatlilardi, söyleyecek bisey yok :)

Ve Serdar, ona sadece al Narinini de git. Mustafa da kurtulsun, sizde kurtulun, bende kurtulayim demek istiyorum!

Ben sonunu begendim, Mustafa Narin takintisindan vazgecmis, Asiye ye baglanmaya baslamisti. Daha ne olsun:69:
Öff dertlendim simdi, niye bittiki bu dizi?!

Back
X