Bir bunalmışlık anından merhaba....

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
78
Bunaldıkça koşup geliyorum buraya resmen,yine kendimi dar attım vallahi.
Bilenler bilir Muhasebe okurken Dikey Geçiş Sınavı ile Maliye bölümüne geçiş yaptım.Sınava çalışırken sanki benim için mutluluğun anahtarı kazanmaktı.Okulu kazandığım zaman herşey harika olucaktı.Öyle sandım.Genelde herşeye çabuk adapte olan ben bu sefer baya zorlandım.Hayatımda ki bütün düzenim bozuldu.Hangi birini saysam bilemiyorum.
Eskiden yurtta çok yakın iki arkadaşımla kalırdım,ama erkek arkadaşımın bizde kal bizde kal baskıları yüzünden pek yurda uğrayamazdım.Bu sene maliyeye geçince yurt servisiyle gidip gelmem gerektiği için erkek arkadaşımda kalamıyorum.Fakat iki yakın arkadaşımda ayrı ayrı evlere çıktılar.Yurttaki yeni arkadaşımdan hiç haz etmediğim için yurt içinde yalnızlık başgöstermiş durumda.Üstelik kendisinde kalmam için baskılarıyla yıldıran erkek arkadaşım haftanın 3 günü okulum olduğu halde,haftanın 7 günü yurtta kalmam gerektiğini düşünüyor sanırım ki yarın okul yok bu akşam bende kal demiyor.Eskiden içten içe öfleyip pöflediğim bu durum şimdi resmen ihtiyacım oldu sıkıntıdan.
Ek olarak arkadaşlarımın zaten kendilerine ait bölümlerinden yıllardır bir çevreleri olduğu için , uzak bölgelerdeki evlerine taşındıkları içinde pek görüşemez olduk.Okuldada karşılaşmıyoruz zaten ders saatlerimiz uymuyor.
Okulda devam zorunluluğu olmadığı için ve içime sinen birinide bulamadığım için pek okulada gitmemeye başladım.Yakın bir kız arkadaşım var aslında ama, meslek yüksek okulunda okurken canım ciğerim arkadaşımla birlikte sınava girerek çok hayaller kurduk.Fakat o kazanamadı.Sanırım yapılan planların hayallerin suya düşmeside okula çok bağlanamama sorunu yarattı bende.
Üstelik 4 kilo almışım ve yakın zamanda uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım, 15 kilo vererek mankenlerin tahtını sallamaya başlamış.
Aslında bugün diyete başlamıştım ama,akşama kadar bunları düşünmekten bunalıma girdiğim için kendime izin verip dizi ve fast food keyfi yapmaya karar verdim.Diyet patladı.Duygusalllık zorrr. dün bende kalma ihtimaliyle plan yaparak gelen arkadaşım akşam oturmasına geldiğini çünkü arkadaşlarının gece kendisine gidiceğini söyledi.Bozulduğumdan değil gayet normalde, bende benzer ortamımı meslek yüksek okulunda bırakarak sıfırdan başlamaya çalışmanın üzüntüsünü yaşıyorum galiba.Bugün kendime not yazdım. Okula git,çok ders çalış,yalnızlığı sev,yarından itibaren başlicağın diyete sadık kal diye.Umarım başarırım.
Çok bunalmıştım içimi dökmek istedim uzun oldu lütfen kusura bakmayın... Teşekkürler..

titre ve kendine gel. inşallah basarili olursun

Evet tam olarak ihtiyacım bu.Bu okulu ne kadar istediğimi şimdide koridorlarında gezdiğimi fark etmem lazım gerçekten.Yarın uyandığımda yatağın idealist tarafından kalkmak istiyorum

Evet tam olarak ihtiyacım bu.Bu okulu ne kadar istediğimi şimdide koridorlarında gezdiğimi fark etmem lazım gerçekten.Yarın uyandığımda yatağın idealist tarafından kalkmak istiyorum
otur bi sakin kafayla düşün. neden burdayım nasıl geldim bu konuma hayalim ne diye kendini sorgula. başaracagına inan. soguk suyla bi duş al. kendine gelirsin. Dinç başla güne. hatta güne en güzel sabah namazıyla başlanır. tavsiye ederim.

:) Çok teşekkür ederim.Gerçekten bu yorum bana iyi geldi.Söylediklerinizi yapıcam.Yarın sabah diyete girmiş bir Gözde olarak uyanıp, akşam ders çalışıcam.Pazarteside okula doğru düzgün gitmeye başlicam.Beklentisiz bir insan olmak gerçekten çok önemliymiş.Bir kere daha anladım.Çok teşekkür ederim size.Gerçekten.

Erkek arkadaşınka görüşmüyor musunuz gündüzleri? Zaten o dönemlerde erk ark varsa yurda akşamdan akşama uğranır, per bir ark ihtiyacı da hissedilmez diye biliyordun

Erkek arkadaşınka görüşmüyor musunuz gündüzleri? Zaten o dönemlerde erk ark varsa yurda akşamdan akşama uğranır, per bir ark ihtiyacı da hissedilmez diye biliyordun

Görüşmüyoruz ya.Dediğim gibi eskiden 24 saat birlikte olalım istiyodu gına getiriyodu.Ona belli etmesemde içten içe yurtta kızlarla keyif yapma fikrinden kendimi alıkoyamıyodum.Şimdi ne akşamları gel kalalım diyo ne gündüz geliyo.Bugün görmedim mesela oda dışarıda takılıyo öyle.Aslında bakarsanız sorun bu değil zaten, benimki sanırım muhasebe okuduğum dönemlere duyduğum özlem ve o dönemle bu dönem arasındaki uçurum farklar.Ama adapte olmak adına pazartesiden itibaren okula doğru düzgün giderek bişeylere yeniden başlicam insallah.

Başla canım. Daha yenisin, kısa zamanda çok güzel bir çevre edinirsin. Olmak istediğin yerdesin. Tadını çıkar. Allah muvaffak etsin inşallah.

Bence de titre ve kendine gel.. Zaten sende farkındasın aklını başına toplaman gerektiğinin, sadece icraate geçmen gerekiyor.. Bazen doğru olan şeyi bilmek değil uygulamak daha önemli hayattan öğrendiğim kadarıyla

Haklısınız.Bugüne kadar pek farkında değildim neleri düzeltmem gerektiğinin ama,bugün kendi kendime ''sen manyakmmısın yaa olmak istediğin şehirde semtte okulda bölümdesin Allahtan kork'' dedim.Bu titreme kısmı.Kendine gelme kısmınada inşallah yarın muvaffak olucam.INSALAHHHH....

Hadi bakalım inşallah :) Allah yardımcın olsun :)

Diyet konusunda bende bugun bozup dizi - fast food keyfi yaptım Bence yarın sıfırdan başla spor da yap daha iyi hissedersin sonuçta kilo mutsuz ediyor.

estağfurullah canm.

Diyet konusunda bende bugun bozup dizi - fast food keyfi yaptım Bence yarın sıfırdan başla spor da yap daha iyi hissedersin sonuçta kilo mutsuz ediyor.

Bende öyle düşündüm :))) Yurtta spor salonu var Allahtan yoksa biyere kıpırdamazdım.Ama karar verdim her akşam en azından yarım saat tempolu yürüyüş yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…