titre ve kendine gel. inşallah basarili olursun
otur bi sakin kafayla düşün. neden burdayım nasıl geldim bu konuma hayalim ne diye kendini sorgula. başaracagına inan. soguk suyla bi duş al. kendine gelirsin. Dinç başla güne. hatta güne en güzel sabah namazıyla başlanır. tavsiye ederim.Evet tam olarak ihtiyacım bu.Bu okulu ne kadar istediğimi şimdide koridorlarında gezdiğimi fark etmem lazım gerçekten.Yarın uyandığımda yatağın idealist tarafından kalkmak istiyorum
otur bi sakin kafayla düşün. neden burdayım nasıl geldim bu konuma hayalim ne diye kendini sorgula. başaracagına inan. soguk suyla bi duş al. kendine gelirsin. Dinç başla güne. hatta güne en güzel sabah namazıyla başlanır. tavsiye ederim.
Erkek arkadaşınka görüşmüyor musunuz gündüzleri? Zaten o dönemlerde erk ark varsa yurda akşamdan akşama uğranır, per bir ark ihtiyacı da hissedilmez diye biliyordun
Görüşmüyoruz ya.Dediğim gibi eskiden 24 saat birlikte olalım istiyodu gına getiriyodu.Ona belli etmesemde içten içe yurtta kızlarla keyif yapma fikrinden kendimi alıkoyamıyodum.Şimdi ne akşamları gel kalalım diyo ne gündüz geliyo.Bugün görmedim mesela oda dışarıda takılıyo öyle.Aslında bakarsanız sorun bu değil zaten, benimki sanırım muhasebe okuduğum dönemlere duyduğum özlem ve o dönemle bu dönem arasındaki uçurum farklar.Ama adapte olmak adına pazartesiden itibaren okula doğru düzgün giderek bişeylere yeniden başlicam insallah.
Bence de titre ve kendine gel.. Zaten sende farkındasın aklını başına toplaman gerektiğinin, sadece icraate geçmen gerekiyor.. Bazen doğru olan şeyi bilmek değil uygulamak daha önemli hayattan öğrendiğim kadarıyla
Haklısınız.Bugüne kadar pek farkında değildim neleri düzeltmem gerektiğinin ama,bugün kendi kendime ''sen manyakmmısın yaa olmak istediğin şehirde semtte okulda bölümdesin Allahtan kork'' dedim.Bu titreme kısmı.Kendine gelme kısmınada inşallah yarın muvaffak olucam.INSALAHHHH....
estağfurullah canm.:) Çok teşekkür ederim.Gerçekten bu yorum bana iyi geldi.Söylediklerinizi yapıcam.Yarın sabah diyete girmiş bir Gözde olarak uyanıp, akşam ders çalışıcam.Pazarteside okula doğru düzgün gitmeye başlicam.Beklentisiz bir insan olmak gerçekten çok önemliymiş.Bir kere daha anladım.Çok teşekkür ederim size.Gerçekten.
Diyet konusunda bende bugun bozup dizi - fast food keyfi yaptımBence yarın sıfırdan başla spor da yap daha iyi hissedersin sonuçta kilo mutsuz ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?