Bir çalışma arkadaşınızın sabahtan akşama kadar sizin sevmediğiniz şarkıları dinlemesi

arkadaşlar müdür izindeydi aradım onların yanında.Müdür bey müziği duyuyor musunuz, şu an şarkılar türküler çok eğlenceli bir ortamdayız dedim ama ben bu müzikle konsantre olamıyorum, çalışamıyorum ne olur yerimi değiştirin dememe kalmadı.arkamdan her iki çalışan dengesiz lafını söyledi.Hiç tartışmadım.

Patron çözüm bulsun konuşmaktan anlamıyorsa. Ya da siz de sevdiğiniz müziği açın.

cinnet sebebi, monitörü kafasına geçirmelik... kendi özgürlüğünü bahane edip başkasının özgürlüğünü hiç ırgalamayan saygısız insanlardan, patrona şikayet et... işyerlerinde kulaklıksız müzik dinlenmemeli, hatta kulaklıkta sesi dışarı verenden olmayacak kaliteli olacak

Ne biçim işyeri orası ya, eller havaya eğlence mekanı mı sanmışlar orayı? Ben şikayet ederim direkt, lakayıtlığın lüzumu yok. Müdür izinliyse daha üst bir yetkili yok mu ona çıkın. Müzik dinlemek isteyen kulaklığıyla dinler, benim kendi odam var ona rağmen çok kısık sesle açık ne olur ne olmaz yan odalara gider sesi diye. Aynı odayı paylaştığım biri olsaydı kulaklığımla dinlerdim. Şikayet süresi içinde de kendi kulaklığınızı getirin son ses sevdiğiniz müzikleri açın ve tepkisiz durun, onlara sizi gıcık etme zevkini tattırmayın.

Back
X