merhabalar arkadaşlar bu sabah ağlayarak uyandım açtığım topiklerden çoğunuz benitanıyorsunuz sanırım tüp bebek olunca ve benim gibi hastalık düzeyinde pimpirirklibir insan olunca dayanamıyorum burda paylaşmak istiyorum .arkadaşlar gece rüyamda öyle bir kanamam oluyoki ağlamaktan sesim kısılyor ve niye olmuyor diye ağlayarak uyandım.bu dönmede çok strese girdim ondan biliyorum ama çok ağır bir yük bu arkadaşlar ALLAHA dua ediyorum kolaylığını da ver diye ödüm kopuyo bişey olcak diye 8+4 deyim ben daha çok yeni ve ben çok ağır antidepresanları bıraktım bebeğim için şimdide evde durunca sanki eski takıntılarım olumsuz duygulaım geri geliyor gibi geçen perşembe okulda kahverengi bir akıntı geldi mahvoldum korkudan dra gittim hemen ben crinone diye bir jel kullanıyorum ondandır muhtemelen dedi ama yine de dikkat et dedi cumadan beri evde dinleniyorum tekrarlamazsa sorun yok dedi ama istersen rapor sa verieim dedi bilmiyorum arkadaşlar psikoloji de çok önemli evde afakanlar basıyor sizle işe devam ediyormusunuz bu dönemde çok uzun oldu ::::