Bir care bulmama yardimci olun lutfen.

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Arkadaslar 20 yasindayim 11 yasinda yurume engelli kiz kardesim var. Yaklasik 5 senedir ben ilgileniyorum hastane ve okul isleriyle. Bu sene ameliyat oldu fizik tedaviye gitmesi gerekiyor.Sira bekliyoruz fizik tedavide yatili olarak kalacak ve yaninda ben kalmak zorundayim cunku annemin okuma yazma yok ayrica turkce fazla konusamiyor . Ben kalirim orasi sorun degil ama benim dersaneye gitmem gerekli universiteye hazirlanmak icin.
Simdi sizin fikrinizi almak istiyorum nasil yapicam ayrica dersane parami da kendim bulmak istiyorum cunku ailem dersaneye destek olmucak gibi gosteriyolar daha babama gidecegimi soylemedim ama abimin konusmasindan bunu anladim.Cok karisik oldu simdi ben fizik tedavi sureci bittikten sonra dersane + part time bi is bulup mu gitmeliyim nasil yapiyim bi akil verin lutfen.

Dershaneye h. içi mi gitmeyi düşünüyorsunuz?
Hafta sonu olan gruplar + h.içi de çalışma olabilir.

part time iş kurumsal mağazalarda oluyor mu? batik koton mango vs de?

fizik tedavi bir süreliğine yatılı olcak sanırım.. geçmiş olsun.. haftasonu çalışabilirsin.

Arkadaslar 20 yasindayim 11 yasinda yurume engelli kiz kardesim var. Yaklasik 5 senedir ben ilgileniyorum hastane ve okul isleriyle. Bu sene ameliyat oldu fizik tedaviye gitmesi gerekiyor.Sira bekliyoruz fizik tedavide yatili olarak kalacak ve yaninda ben kalmak zorundayim cunku annemin okuma yazma yok ayrica turkce fazla konusamiyor . Ben kalirim orasi sorun degil ama benim dersaneye gitmem gerekli universiteye hazirlanmak icin.
Simdi sizin fikrinizi almak istiyorum nasil yapicam ayrica dersane parami da kendim bulmak istiyorum cunku ailem dersaneye destek olmucak gibi gosteriyolar daha babama gidecegimi soylemedim ama abimin konusmasindan bunu anladim.Cok karisik oldu simdi ben fizik tedavi sureci bittikten sonra dersane + part time bi is bulup mu gitmeliyim nasil yapiyim bi akil verin lutfen.
ekonomik durumunuz mu yok, yoksa ailen eğitim konusunu harcamadan mı saymıyor?
Ekonomik sorunlar varsa yaşadığın yerin valilik/belediye gibi kurumları bu konuda destek verebilir. Ama dershane olayı yok ki artık.

I

Evet Sagolun .sanirim bende oyle yapcm ama bi iki ay sonra basladigimda dersaneye gec kalmis olur muyum ki
çok sorun olcağını zannetmiyorum, zaten hatırlasın geçen senelerden bişeyler... haftaiçi öğlene kadar ders olur sonrası boş olur.. öğleden sonra da eksşklerini kapamaya çalışırsın

Back
X