Arkadaslar 20 yasindayim 11 yasinda yurume engelli kiz kardesim var. Yaklasik 5 senedir ben ilgileniyorum hastane ve okul isleriyle. Bu sene ameliyat oldu fizik tedaviye gitmesi gerekiyor.Sira bekliyoruz fizik tedavide yatili olarak kalacak ve yaninda ben kalmak zorundayim cunku annemin okuma yazma yok ayrica turkce fazla konusamiyor . Ben kalirim orasi sorun degil ama benim dersaneye gitmem gerekli universiteye hazirlanmak icin.
Simdi sizin fikrinizi almak istiyorum nasil yapicam ayrica dersane parami da kendim bulmak istiyorum cunku ailem dersaneye destek olmucak gibi gosteriyolar daha babama gidecegimi soylemedim ama abimin konusmasindan bunu anladim.Cok karisik oldu simdi ben fizik tedavi sureci bittikten sonra dersane + part time bi is bulup mu gitmeliyim nasil yapiyim bi akil verin lutfen.
Simdi sizin fikrinizi almak istiyorum nasil yapicam ayrica dersane parami da kendim bulmak istiyorum cunku ailem dersaneye destek olmucak gibi gosteriyolar daha babama gidecegimi soylemedim ama abimin konusmasindan bunu anladim.Cok karisik oldu simdi ben fizik tedavi sureci bittikten sonra dersane + part time bi is bulup mu gitmeliyim nasil yapiyim bi akil verin lutfen.