bir cevap lütfen !..siz olsanız tercihiniz ne olurdu?.

deodorant28

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
12
0
16
İstanbul
arkadaşlar hepinize cvplarınız için teskkr ediyorum şimdiden..Ben nasipse yakında ev değiştiricem değiştiriceğim binanın bir tarafı güneş alıyor ve üst kat bi tarafı daha var bu binanın o kısım ise manzaralı tersaneleri hatta baya uzaktanda olsa adaları görüyor ama güneşe dönük :( yani güneş almıyor sayılır ve muhtemelen daha pahalıda..siz olsanız orta halli olduğunuzu varsayarak hangi kısmı tercih ederdiniz ;?. kafam çok karışık..manzara tarafınamı bakıyo diye soran ark lar yuzunden komplekse girdim..sırf bunu sormak için fikir almak için kayt oldum..sizce kızlar ?.

arkadaşlar hepinize cvplarınız için teskkr ediyorum şimdiden..Ben nasipse yakında ev değiştiricem değiştiriceğim binanın bir tarafı güneş alıyor ve üst kat bi tarafı daha var bu binanın o kısım ise manzaralı tersaneleri hatta baya uzaktanda olsa adaları görüyor ama güneşe dönük :( yani güneş almıyor sayılır ve muhtemelen daha pahalıda..siz olsanız orta halli olduğunuzu varsayarak hangi kısmı tercih ederdiniz ;?. kafam çok karışık..manzara tarafınamı bakıyo diye soran ark lar yuzunden komplekse girdim..sırf bunu sormak için fikir almak için kayt oldum..sizce kızlar ?.

Beklentilerinize bağlı...
Manzarayla hiç işim olmaz.
Güneş alan evi tercih ederim.

Güneş alanı alın. Hem daha ucuzmuş hem daha kolay ısınır. Bütçenize daha uygun olur her iki durumda da. :34: İkisinin içi aynı mı?

Güneş alanı alın. Hem daha ucuzmuş hem daha kolay ısınır. Bütçenize daha uygun olur her iki durumda da. :34: İkisinin içi aynı mı?

evet iç tamamen aynı..manzaralı 4.kat guneş alan 5...yani manzarada baya hoşta güneşe dönük olması düşündürüyo :( hatta sormadım belki ama kullanım durumu ikinci el bile olabilir guneş görmeyenin diğeri ise sıfır...

Son düzenleme:
tabikide güneş alan ..benm evimde hiç güneş almıyr ve buz gibi rütubetlü küflü oluyr taşınacağım burdan ev arıyorz inş buluruz .güneş girmeyen eve doktor girrmiş doğru üşütüyrm burda.:16:

güneş alan yeri tercih edin bence.
yalnız ara katlar alt ve üst daireler yakıyorsa ısınıyor güneş almasada,ama hem en üst kat hemde güneş almıyorsa ısınmaz o ev.
manzaralı olan yer ara kat değilse,güneş alanı seçin.

canım güneş alan evde oturmak ayrıcalıktır manzara ve güneş olsa iyi olur ama güneş almayan ev çok karanlık itici benim evim o kadar güneş alıyorki gelen bayılıyor nasıld esem bütün odalarım stor açık duramıyoz ama harika akşam olmak bilmiyor ama denize bakan evede hasta olurum ben şu anda denizde tam karşımda onada bayılıyorum ya çok zor bir karar karar verince bildir canım merak ettim..

Bizim evimizin çok güzel manzarası var. Önü açık, tabiri caizse süper yani.
Ama hiç güneş almıyor. Ev karanlık. Hele ki yağmurlu günlerde öğle vakti ışık açmak zorunda kalabiliyoruz.

Ee manzaranın ne anlamı kaldı ki şimdi? :ssz:

hımmmmmm çok zor karar bence..........manzara maalesef insanı cezbeder....nerede yasadıgınıza baglı bence.......şehir verırsenız.....sebbeıne gelınce güneyde güneş cokda önemli olmayabilir......adalar falan demişsiniz ege mi?

bilmiyorum kafam karışık bitaraf güney cephe manzaralı ama deniz değil yani hiç manzarasızda değil ama diğer taraf merkezden yüksekte olduğumuz için baya uzaktanda olsa adalar tersaneler vs vs görüyor ama o kısımda güney cephe değil işte yani kafam karışık bide vbazıları aaa o evin manzara tarafımı diyince ben iyice karışıyorum :(

evin yalıtımı güzelse, mantolama falan varsa manzaralıyı da tercih edebilirsin.

binalar sıfır mı yoksa oturanlar var mı? varsa o taraftaki komşulara sorabilirsin ısınma durumu nasıl diye

evin yalıtımı güzelse, mantolama falan varsa manzaralıyı da tercih edebilirsin.

binalar sıfır mı yoksa oturanlar var mı? varsa o taraftaki komşulara sorabilirsin ısınma durumu nasıl diye

mantoloma yalıtım iyi..oturanlarada cekiniyorum sormaya :( ne bilim her cesit insan var kapısını calmaya cekinirim..şuan güney cepheliye kapora verdik eşim vazgecersem çıldırabilir :)) offffffffff şu manzara olmayaydı bu muhitte iyiydi yaa :(

hayır gebze..ist adaları kasdettim...

bilmiyorum kafam karışık bitaraf güney cephe manzaralı ama deniz değil yani hiç manzarasızda değil ama diğer taraf merkezden yüksekte olduğumuz için baya uzaktanda olsa adalar tersaneler vs vs görüyor ama o kısımda güney cephe değil işte yani kafam karışık bide vbazıları aaa o evin manzara tarafımı diyince ben iyice karışıyorum :(

oturdugunuz şehirde en cok hangı cepheler tercıh edılıyorsa o cepheyı alın derim ben.......manzaraya cok önem verıyorlarsa orayı alın........güney cepheler daha çok satılır ama......manzaraya 1 -2 gün bakarsınız sonra hıc bakmıyorsunuz emin olun........

mantoloma yalıtım iyi..oturanlarada cekiniyorum sormaya :( ne bilim her cesit insan var kapısını calmaya cekinirim..şuan güney cepheliye kapora verdik eşim vazgecersem çıldırabilir :)) offffffffff şu manzara olmayaydı bu muhitte iyiydi yaa :(

ya senin rkadaşların diyor diye mi manzaralı taraf aklını karıştırıyor?

boşver, onlar değil sen oturacaksın...

Satın alma mı yoksa kiralama için mi soruyorsunuz bunu? kiralayacaksanız güneş alan tarafı tercih edin derim ama satın alacaksanız manzaraya önem verin zira ileride satmak durumunda kalsanız büyük avantaj sağlayacaktır..

Satın alma mı yoksa kiralama için mi soruyorsunuz bunu? kiralayacaksanız güneş alan tarafı tercih edin derim ama satın alacaksanız manzaraya önem verin zira ileride satmak durumunda kalsanız büyük avantaj sağlayacaktır..

satın almak için ..ama ilerde satıcak olsak onlarda önem vermezmi bizim gibi cepheye yani güneş,i önemser herkez diye düşünüyorum..

Back
X