Ben 26 yaşındayım. İş arıyorum ama liseden sonra çeşitli işler de çalıştım ama fabrikalar da falan. En son laboratuvar da çalıştım. Ailemi geçindiriyorum. Babamla annem ayrı babamla görüşmüyoruz. Şuan eve abim bakıyor ama bende biraz eve katkı da bulunmak hemde kişisel gelişimimi devam ettirmek istiyorum. Liseden sonra pekte benim beklediğim gibi gelişmedi herşey. Çalışmak zorunda kaldım. Yani erteledim üniversiteyi bırakmadım. Kalp hastasıyım polisliğe falan da başvuramadım. Bu ay yeni dönem belediye kurs kayıtlar başladı. Bende ne kursuna gitsem diye düşünüyorum. Bilgisayar işletmenliği var ama ataması ve kontejanı çok az diye okudum. Muhasebe mantıklı geliyor bir tek. Eğer gidip faydasını gören iş bulan varmı ? Çalmadığım kapı başvuru kalmadı.Gencim öğrenmeye açığım öyle çabuk sıkılan öyle iş beğenmeyecek bir kız olmadım. Yeri geldi kocaman demirleri kaldırıp attım ağır işler de de çalıştım. Ama kimse genç olmama rağmen değerlendirmiyor, açılan bazı ilanlara bakılmıyor başvurulara diye de duydum. Mağaza falan tarzı markete bile torpille giriliyormuş çalışan kız söyledi.Biraz bunalmışlıkta var tabi biraz size içimi dökmek istedim benden büyükler çok burda abla olarak bana şöyle yap böyle yap diyen olur bir çıkış yolu bulurum diye düşünüyorum.