Çok teşekkür ederim. Çok sağolun.Kpss de çalışın şansınızı deneyin muhasebeden iş bulursunuz bence fakat maaşı nedir tatmin edermi yükselme imkanı varmı onu bilmiyorum bilen yazar umarım umudunuzu kaybetmeyin dil öğrenme olanağınız varmı Olur olacaktır birşeyler aslan gibisiniz karakter olarak iokudugum .Evet 26 da genç insan yaş alınca anlıyor eskide kalan her yaş gençSiz imkanlar yüzünden üniversite hayalinizi ertelemissiniz cabanizin karşılığını versin inşallah Allah .Yukarda kalsın dilerim iyi yorumlar gelir
Çok teşekkür ederim inşallah sağolunİnşallah gönülden geçen çok güzel bir iş bulman dileğiyle
Çok teşekkür ederimAslında pek fikrim yok ama bir kaç şey diyeyim uyanı tavsiye olarak alın
Bazı başvurulara bende bakılmadığını ilanların gösterişlik olarak açıldığını düşünüyorum ama başvurmaya devam edin
Tüm çevrenize iş aradığınızı belirtin her zaman. Sizin duymadığınız bilmediğiniz yerlerde eleman aranıyordur birileri yönlendirebilir her işyeri ilan açarak eleman alımı yapmıyor. (Bugüne kadar çalıştığım çoğu yere iş aradığımı bilen tanıdıklarımın haber vermesi sayesinde girdim, torpil değil bakın misal bir yakınım duyup beni arıyordu şurada eleman aranıyormuş haberin olsun bir görüş/başvur gibi)
Her şey üniversite okumak değil. Bazı yerler yetiştirmek üzere eleman alıyor. Bu şekilde de bir meslek edinebilirsiniz. Tabi bunun eksisi genelde maddi haklar konusunda başta tatmin edici olmuyorlar.
Kurs tercihiniz hakkında bir fikrim yok
Onun haricinde tırnak eğitimi vb eğitimler alabilirsiniz. Bir yakınım hem iş için hem ilgisini çektiği için eğitimini aldı şimdi bir güzellik salonunda çalışıyor bir yandan kendisi de iş alıyor çevresinden. Maddi getirisi hakkında net bilgim yok ama. Benzer şeyler de vardır illa becerinize ve ilginize yönelik bir şeyler deneyebilirsiniz bunlar da bir meslek sonuçta
Lise kpss çalışabilirsiniz uygun bir alım denk gelebilir
Bir de üniversiteden mezun olana kadar bir çok işte çalıştım, üni mezuniyetinden sonra mesleğimde çalışıyorum. Önemli olan bence kendinizi geliştirebileceğiniz ve meslek edinebileceğiniz yerde çalışmak. Misal bence market şartları çok ağır ömür boyunca çalışmak çok zor. Geçici olarak fena değil tabi. Buna göre bir yol çizmek daha kârlı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?