• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Bir çiş meselesi daha

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Cokyanlizim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
65
13
13
Almanya
Mrb arkadaslar...
Oğlum 2,5 yaşında hala bezliyorum. Okadar öğretmeye çalıstım olmuyor. Tuvaletten korkuyor orurmak isteniyor. Lazımlık aldım direksiyonu bile var :KK45:Oturuyo ama asla yapmıyor. Fazlada bekletemiyorum popişi acıyo sonra. Sizce daha erken mi? Aslında bence tam zamani.. Nasıl yapsamki varmi önerileriniz?

benim oğlumda tuvalete girince oturtunca ağlıyor gerçi benim oğlumun 2 olmasına 1buçuk ay var daha ama ne kadar erken alışsa o kadar iyi diye düşünüyorum

Istikrari elden birakmayin wcde 5 dkkadan fazla tutmayn ama yarm saate bir goturup oturtun odul vermeyi deneyin cis yaparsa.. elbet denk gelecektir.. sivi ictikten 20dk kdr snra goturun.. hic pes etmeyn. Tekrar beze donmeyin alistirma kulodu bile kullanmayin. Inanin cok daha zorlasio.. bnm oglum bibucuk ayda ogrendi. . Hatamin cok oldgnu dusunuorum.. umarm bnm dustugum hatalari siz yapmassiniz ve cabucak ogrenir cocugunuz.. kolay gelsn

Ha bide cok umursuyo gbi olmayn dewamli cis sormayn sadece goturun wcye.. oyunlar yapin ilgilendgi oyuncaklari goturun beraber.. umursadgnizi anladiklari an kullaniolar bunu..

söyledikleriniz mantıklı aslında ama kışa giriyor olmanın verdiği sıkıntıda var acaba yazı beklesem mi ayrıca gece nasıl alıştırıcam oğlum gece bir kez kalktı mı kolay kolay uyumuyor bir daha. tuvalet eğitimi tedirgin ediyor beni

Back
X