Bir çoğunuz bunu yaşadı mı??? :(

FusRam

24042016 ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Aralık 2013
5.588
4.740
448
Merhaba arkadaşlar..

Nerden başlayacağımı bilemiyorum.. Ailem bir erkek arkadaşım olduğunu öğrendi. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Babamında aynı iş yerinde arkadaşları var. Zaten arkadaşlarından bir tanesi bizim aracımız oldu :) Sevgilimi sorup soruşturmuş. Güzel şeyler öğrenmiş.. Ama sorun burada başlıyor işte babam daha zamanı var, bana biraz zaman ver demiş bize aracı olan abiye.. Abi aradığı zamanda ben sana dönücem deyip aramıyormuş bir daha.. Sevgilimin aileside bir yandan ne zaman gidiyoruz tanışmaya diyormuş.. Babam neden böyle yapıyorr anlamıyorummm yaşımda küçük değil kafayı yemek üzereyimmmm babamla konuşmayı denedikçe hiç duymamazlığa geliyor. Anneme diyorum babamdan çekindiği için pek birşey diyemiyor hemen lafı tıkıyor ağzına .. Konu amcamlara kadar gitmiş. Amcam gelsinler bir tanış bakalım demiş onada daha zamanı var gibisinden laflar etmiş... oyyyy içim sıkıldııı ( ne yapmam gerekiyorrrr akıl verebileniniz var mı??? :26:

canım ilk evlatmısın bilmiyorum yada tek kızmısın evde ama genlede babalar biraz zor kabulleniyorlar kızlarının büyüdüğünü babanıda anlamaya çalış derim babalar hep kızları dizlerinin dibinde otursun isterler oda sanırım sana kıyamıyor zoruna gidiyor büyüdüğünü kabullenemiyor olabilir babalar için kızları onların prensesleridir herkese aynı tepkiyi verip aynı sözü söylüyorsa en büyük etken budur

Evet canım ilk çocuğu benim.. Anlamaya çalışmaya çalışıyorum da pekte anlayamıyorum sanırım çevremdeki arkadaşlarımın babası tamam gelsinler diyor benim babam hiç öle demedi

200 kişi okumuş hiç mi kimsenin diyeceği birşey yok!!

Tatlım babalar için kız çocuk nasıl kıymetlidir bilirsin.. Baban şu an bu durumu hazmetmeye çalışıyor :) Bence biraz zaman tanı babana.. Çok da bir zaman değil elbet ama az biraz zaman tanı. Tabi bu arada da babana ara ara konuyu aç, alıştır babanı bu duruma Ne bileyim baba bak ailesi şu şu zaman gelmek istiyo gibi şeyler söyle arada bir.

Sagol canim cevabin icin.. Diyorum annemde bir yandan diyor hayirlisi olsun herseyin..

ah bu kızlar ah:) neden baskıyı hep kendi ailelerie yaparlar.sevdiğiniz kişinin ve ailesinin ne acelesi var acaba.beklesinler canım seni istiyorlar madem.kız evi naz evidir bilmiyorlar mıymış

:)) biliyorlar sanirim yoksa 10 kere gelirlerdi :) sagol eglenceli cevabin icic canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…