Benim nişanlımın cildi çok yağlı ve özellikle alın bölgesinde ve boynunda acayip sivilce çıkıyor ve aylardır geçmemişlerdi
Şuan sorarsan yaklaşık bi hafta içinde küçücük kaldı sivilceleri.Hangisi yaptı tam olarak bilmiyoum ama ona uyguladığımız şeyleri söleyim sana.
Clearskin siyah noktalar için temizleyici maske. Yine clearskin Sivilce leke görünümünü 3 saatte onaran içinde salisilk asit var bunun bunu kullanıyo her gün birer kez.
Bir de bi yerden duymuştuk. 3 tablet aspirini suyla eritip içine bir çay kağığı bal koyuyoruz yüzü temizleyip sürüyoruz.20 dk bekletip yıkıyoruz.
bunu da bir kaç kez uyguladık.Şuan kuruttu sivilceleri soyuldular küçücük kaldılar.Hatta cildi kurudu onun için de susam yağı kullanabilirsin. Tvde bir doktorun önerisiydi bu.
Sabahları kanal d de çıkan doktorum programından duymuştum. Belki işine yarar. Ama kızarıklar için, lekeler için sudokrem var ben de bunu kullanıyorum. Gerçekten ii geliyo ve
kullanan herkes memnun. Cildi de nemlendiriyo ben yeni başladım ama etkisini gördüm. Bi araştır bak istersen.Umarım işine yarar.