- Konu Sahibi mavihayat21
-
eşimin sorumsuzlukları yüzünden kaynanamın evındeyım yanı evım ayrıda işte gelmek zprunda kaldım e gelelım sıkıntıma 4 aylık kiram biriktı eşım benden habersiz bazı eşyalarımı borca vermış ve ev sahibide gelın eşyalarınızı çıkarın dıyo ama sıkıntı yüzünden veremiyorum 3 milyarlık kredi çekeyım diyorum ev kirasını ve eşyalarımı taşimak için ama ev hanımıyım diye vermiyorlar bu arada eşim de çekemiyo kredisi dolmuş fikri olan varsa söylesın
bulunduğun yerde iş imkanın yokmu canım iş kura başvur mutlaka bir iş ayarlarlar..Allah yardımcın olsun
kiranız birikmiş bazı eşyalarıınız borca gıtmiş tabi eşinizin sorumsuzlugu yuzunden ama kredı cekip ödeyemezsenız daha kotu olabılır hersey ,siz eşden doostan kısa sürede hemem veremeyız diye elden borç alsanız ,hem faiz ödemezsiniz hemde kendinizi daha fazla sarsılmadan toplarsınız
ALLAH kolaylık versin kayınvalideniz ne diyor bu duruma
kayın valıdem çok anlayışli biri oğlusunun yaptıgı sorumzuzlugu biliyo ama daha fazla yardımcı olamiyo
var denedim ama kismet olmadı
hakkatten sorumsuz bir eşiniz varmış..
ilk önce sizin haberiniz olmadan nasıl eşyalarınızı verebiliyor???
bu adam çalışmıyor mu ki ev kirasını dahi ödeyememiş birikmiş
kredi çekemiyorsa bankalarla problemi var demek ki..
siz siz olun sakın kredi falan çekmeye kalkmayın..
k.valideniz madem iyi yanında oturun eşiniz borç yapmayı biliyorsa bir zahmet ödemeyide öğrenmesi gerekiyor...
kalan eşyalarınızı k.v. getirin zaten orda yaşıyorsunuz, kendinize uygun bir iş bulun sizde çalışın fakat kendiniz için çalışın eşiniz için değil...
umarım sonrasında evliliğiniz normale döner ve yine ayrı bir eviniz olur...
zaten kaynanamın evindeyım eşyaları getırınce gerısı dediğiniz gibi olacak kendi ayakları üzerinde olmamak çok zor bir durum bazı kadınlar hala yazıyo çalışayım mı çalışmıyayaım mı diye anlamıyorum
zaten kaynanamın evindeyım eşyaları getırınce gerısı dediğiniz gibi olacak kendi ayakları üzerinde olmamak çok zor bir durum bazı kadınlar hala yazıyo çalışayım mı çalışmıyayaım mı diye anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?