bir çözumu olan varsa akıl versın

mavihayat21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
213
5
46
Ankara
eşimin sorumsuzlukları yüzünden kaynanamın evındeyım yanı evım ayrıda işte gelmek zprunda kaldım e gelelım sıkıntıma 4 aylık kiram biriktı eşım benden habersiz bazı eşyalarımı borca vermış ve ev sahibide gelın eşyalarınızı çıkarın dıyo ama sıkıntı yüzünden veremiyorum 3 milyarlık kredi çekeyım diyorum ev kirasını ve eşyalarımı taşimak için ama ev hanımıyım diye vermiyorlar bu arada eşim de çekemiyo kredisi dolmuş fikri olan varsa söylesın

bulunduğun yerde iş imkanın yokmu canım iş kura başvur mutlaka bir iş ayarlarlar..Allah yardımcın olsun

eşimin sorumsuzlukları yüzünden kaynanamın evındeyım yanı evım ayrıda işte gelmek zprunda kaldım e gelelım sıkıntıma 4 aylık kiram biriktı eşım benden habersiz bazı eşyalarımı borca vermış ve ev sahibide gelın eşyalarınızı çıkarın dıyo ama sıkıntı yüzünden veremiyorum 3 milyarlık kredi çekeyım diyorum ev kirasını ve eşyalarımı taşimak için ama ev hanımıyım diye vermiyorlar bu arada eşim de çekemiyo kredisi dolmuş fikri olan varsa söylesın

kiranız birikmiş bazı eşyalarıınız borca gıtmiş tabi eşinizin sorumsuzlugu yuzunden ama kredı cekip ödeyemezsenız daha kotu olabılır hersey ,siz eşden doostan kısa sürede hemem veremeyız diye elden borç alsanız ,hem faiz ödemezsiniz hemde kendinizi daha fazla sarsılmadan toplarsınız

kiranız birikmiş bazı eşyalarıınız borca gıtmiş tabi eşinizin sorumsuzlugu yuzunden ama kredı cekip ödeyemezsenız daha kotu olabılır hersey ,siz eşden doostan kısa sürede hemem veremeyız diye elden borç alsanız ,hem faiz ödemezsiniz hemde kendinizi daha fazla sarsılmadan toplarsınız

bu öyle bir dünyaki iyi günde yanında olanlar nedense sen sıkıntıdayken onlarında bir sıkıntısı çıkıyo

Kayınvalidenizle anlaşabiliyorsunuz sanırım. bir süreliğine eşyalarınızı evinizden çıkarıp kayınvalidenize yerleşseniz.ev sahibine de borcunuzu en kısa sürede ödeyeceğinii söyleseniz? sonra durumlar düzelince yine başka bir eve çıkarsınız. ?

hakkatten sorumsuz bir eşiniz varmış..
ilk önce sizin haberiniz olmadan nasıl eşyalarınızı verebiliyor???
bu adam çalışmıyor mu ki ev kirasını dahi ödeyememiş birikmiş
kredi çekemiyorsa bankalarla problemi var demek ki..

siz siz olun sakın kredi falan çekmeye kalkmayın..

k.valideniz madem iyi yanında oturun eşiniz borç yapmayı biliyorsa bir zahmet ödemeyide öğrenmesi gerekiyor...
kalan eşyalarınızı k.v. getirin zaten orda yaşıyorsunuz, kendinize uygun bir iş bulun sizde çalışın fakat kendiniz için çalışın eşiniz için değil...
umarım sonrasında evliliğiniz normale döner ve yine ayrı bir eviniz olur...

hakkatten sorumsuz bir eşiniz varmış..
ilk önce sizin haberiniz olmadan nasıl eşyalarınızı verebiliyor???
bu adam çalışmıyor mu ki ev kirasını dahi ödeyememiş birikmiş
kredi çekemiyorsa bankalarla problemi var demek ki..

siz siz olun sakın kredi falan çekmeye kalkmayın..

k.valideniz madem iyi yanında oturun eşiniz borç yapmayı biliyorsa bir zahmet ödemeyide öğrenmesi gerekiyor...
kalan eşyalarınızı k.v. getirin zaten orda yaşıyorsunuz, kendinize uygun bir iş bulun sizde çalışın fakat kendiniz için çalışın eşiniz için değil...
umarım sonrasında evliliğiniz normale döner ve yine ayrı bir eviniz olur...

zaten kaynanamın evindeyım eşyaları getırınce gerısı dediğiniz gibi olacak kendi ayakları üzerinde olmamak çok zor bir durum bazı kadınlar hala yazıyo çalışayım mı çalışmıyayaım mı diye anlamıyorum

Çok zor bi durum allah kolaylık versin.. Ailenizden yardım isteyin.. Küçük bi miktar ama olmayınca olmuyo.. Ailenizden daha sonra ödemek kaydıyla borç alabilirsiniz.

zaten kaynanamın evindeyım eşyaları getırınce gerısı dediğiniz gibi olacak kendi ayakları üzerinde olmamak çok zor bir durum bazı kadınlar hala yazıyo çalışayım mı çalışmıyayaım mı diye anlamıyorum

cnm kayınvalidenin evinde otururken işe gir. bulunur iyi kötü bir iş. sonra para biriktirirsin. zaten orda yenip içilecek. az bir katkı yapar gerisini olduğu gibi biriktirir herşeyi yoluna koyarsın. bende aynı sen gibiydim. eşim çok sorumsuzdu. aç kaldım. açıkta kaldım. AMAAAA BEN İŞE GİRİNCE HERŞEY DEĞİŞTİ ŞİMDİ EV ARABA HEPSİ VAR HEMDE KISA SÜREDE OLDU. LÜTFEN HEMEN BİR İŞE GİR. BANA DUA EDECEKSİN.

eşinizin bir şekilde sorumluluklarını öğrenmesi gerekiyor yoksa işiniz daha da zorlaşacak..
Allah yardımcınız olsun.

valla ne desek boş
borç birikmiş para yok
eşyaların bi kısmı borca gitmiş
ikinizde iş arayın
bi yandan da borç para arayın yapacak başka bişey yok sanırım
Allah yardımcınız olsun

Back
X