• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir daha asla sevmeyeceğimm :(

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
Arkasından gitme diyememek delicesine özlemek her aklına geldiğinde gözyaşı dökmek onun için ve asla gelmeyeceğini bilmek.. Sevmekten o kadar korkuyorum ki artık sevmeyeceğimi de biliyorum kimseyi onun gibi olmayacağını sadece onunla anılarımda yaşayacağımı ne yapacağım ben nasıl unutacağım yaram zamanla kapanır diye düşünürken neden daha çok açılıyor :( Neden dinmedi gözyaşım oysaki babam olmuştu benim yıllardır özlemini çektiğim içimdeki boşluğu birazda olsa doldurmuştu.. Geçmiyor acısı geçmiyor ona alışmışken onsuz nefes alamazken gitti beni artık sevmediğini söyleyerek hemde.. Canım çook yanıyor kızlarr hayata karşı güvenimi tamamen yitirdim...

canım kardeşim seninki sevgi değil bağımlılıkmış.baban yerine koymuşsun yanlış anlamadıysam ki bu büyük bir duygusal açlığın göstergesi.seni sevmiyorum deyip çekmiş gitmiş.dön arkana hayatına bak.öyle bencil bir adam evlensen bile seni mutlu edemezdi.
hatanın büyüğü bizde bir erkek bulup koyuyoruz dünyamızın merkezine şımartıyoruz.arkalarına bile bakmadan gidiyorlar sonra.derhal kendine gel dünya onun etrafında dönmüyor bu kadar özgüvensiz olma toparlan kuaföre git kitap oku sevdiklerinle buluş zor dönemi atlatana kadar yanlız kalmamaya çalış hüzünlü şarkılar dinleme aklına o geldiğinde hemen odağını dağıtacak başka şeyler yap.lütfen sen çok değerlisin kimsenin seni değersiz hissettirmeye hakkı yok.bakımlı donanımlı özgüvenli dimdik bir kız olduğunda sana pervane olurlar.ama acizliğini gördükleri anda sömürür çeker giderler.lütfen kendin için toparlan.başka paylaşmak istediklerin varsa yaz.iyi haberlerini bekliyorum:)

Sevgilini baba yerine koydugun icin o boslugu sevgilin doldurdugu icin bu kadar aci cekiyosundur belkide..bende deli gibi seviyorum ve sevgilimde benden artik sevmiyorum diyerek ayrildi cok zor anliyorum seni ..en cokta sabah uyaninca agirlasiyo bu duygu her sabah ona gunaydin mesaji yazarken artik ne zaman uyandigini bilememek ,surekli acaba simdi nereye bakiyo ne dusunuyo diye beynini yemek,ona simsiki sarilmayi isteyip belkide bidaha asla sarilamayacagin gercegiyle yuzlesmek o kadar aci ki ..icinde bisey var hic gitmiyo kitap okudugunu saniyosun sayfalar okuyosun ama meger okurken onu dusunmussun tv izleyim diyosun ama sevgili cift gorup agliyosun her ask muzigi sana onu hatirlatiyo anilar hic gitmiyoo.. Offf arkadasim cok zorr cokkk seni dahada dertlendirdiysem ozur dilerim ama benim de icim yaniyo

Hepsi gececek sen bile inanamayacaksin nasil gectigine. Hayat bu biri cıkacak karsina tum yaralarini saracak. Acini yasa ama kapilarini kapatma . Her zaman daha iyisi vardir bunu unutma. Bak babanin aciaini unuttuysan onu milyon defa unutursun guzelim. Adamin biri kalbini kirdi diye hayata kusme hayata tutun !

Yapamıyorum denedim arkadaşlarımla gezmeyi onu düşünmemeyi ama her gece rüyama geliyor ama uyandığımda biliyorum ki yok olmayacak 2 sene boyunca her anımda o vardı şimdi ise büyük bir boşluk bıraktı bir yanım mutlu olsun diyor ama diğer yanım ben acı çekerken olmaz diyor.. Hayatımda ilk kez birini sevme cesareti gösterdim ben onun için her şeyi göze aldım en önemlisi hayatımı hayallerimi paylaştım onunla ama şimdi kolum kanadım kırıldı sanki onu görünce yüreğimin acıyacağını biliyorum :( Ama yapamıyorum yoluma devam edemiyorum işte...

Asla ben onun gibi sevgime ihanet etmeyeceğim onun yerine başkasını koyamam koymayacağımda.. Evet her sabah attığın o mesajları atamamak artık ne yaptığını bilmemeek ama en kötüsü acaba beni düşünüyormudur diye düşünüp buna cevap verememek o kadar kötüü ki.. Seneye kpssye gireceğiz ve hepimiz farklı yerlere farklı hayatlara savrulacağız ama o hep benimle oalacak ne olursa olsun... offf yaa :(

Canım hep sanki özel olan O'ymuş gibi gelir. O'ndan başkası mutlu edemeyecek ve mükemmel olmayacak gibi..

asla böyle olmaz ama... biri gelir ve unutturuverir dersinki... "hayır hayır bu farklı, bu daha mükemmel vekimse bunun gibi olamaz" sonra bir bakmışsın başkası daha mükemmeldir... hep sanki o yeni tanıştığın hayatının adamı olur...

Ben zannetmiyorum ki ilerde onu geri isteyeceksin...

canım şimdi unutmycksn gibi zannedersn imkansız gibi gelir. ondan başkasının hayatına girebileceğini düşünmezsn.Anlıyorum seni,,, zaman her şeyin ilacıdır derler belki klasik bi söz ama emin ol yaşayarak anlycksn. umarım çok güzel gnler seni belkiyodur ve sende en kısa zamanda o günlere kavuşursun,,,,
2

zaman herseyın ilacı dıye bosuna dememısler
senı dusunmeyenı sen nıye dusunuyosun
kendını ezdırme kımseye karsı
dık dur,
insan nelerı nelerı unutuyor
:6:

Back
X