Bir daha boyle sevilmem deyip sevildiniz mi hanimlar?

yalnizkus

sorular...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
489
583
103
Sorum baslikta bazi hatalarim yuzunden terk edildim ve haftasinda baskasina asik oldu bir daha onun gibi beni kimse sevmez diyorum o etkilesimi kimsede bulamam diyorum cok da ozluyorum boyle yasayip sonradan daha mutlu olaniniz var mi

Kızlar bazen ne kadar abartıyorsunuz
Ergen psikolojisi resmen

Aynı haftada başkasına aşık olan insan sizi sevmiyormuş ki gitmiş başkasını bulmuş.
Ondan daha iyisi sever merak etmeyin.
Ben bazi yalanlar soylemistim sonra cok pisman oldum cok yalvardim affetmedi. Beni unutmak icin bir yere gitmis. Orada bu kadina tutulmus. Senden nefret ediyorum baskasina asik oldum dedi. belki de yalan soyluyor bilmiyorum ama yikildim yani hasta hasta geziyorum igne oluyorum surekli. Hatam affedilmeyecek bir sey degildi ama surundurmeyi gerektirecek bir seydi

Ya dalga mı geçiyorsun? Yanımda olsan bi tane çakardım suratına. Haşa Allah mı o da affedilmeyi bekliyorsun? Siktir et bi yerlerini kaldırmışsın beni uyuz ettin. Bu kadar ipleri ellerine verirseniz bu adam ananıza da küfreder çünkü siz ona yücelik atfediyorsunuz!
Senden önemli mi ki iğnelerle ayakta duruyorsun? Cidden dert görmemişsiniz siz.

Bu iliskinin bitisi ozguvenimi cok zedeledi. artik beni kimse sevmezmis gibi hissediyorum

kızım kendine gel, ergenlik de bir yere kadar. "haftasında başkasına aşık oldu" diyorsun. Bak altını çizdim.
yanlış yerlere takılıyorsun, muhtemelen başka birisi için terkedildin üstüne bir de sana vicdan yaptırılıyor diyorum.
Buna odaklan, tamam mı?

Benim hatam için terk etti. Ben en son pesini birakmistim. Dun aradi 5 gun sonra baskasina asik oldum dedi. Ama senin yalanlarin yuzunden onun da oyle oldugunu saniyorum uzuluyorum dedi. Epey de hakaret etti. Ben sadece haklisin vs dedim uzatmak da istemedim ama 1 saat boyunca konustu. Birlikteyken onun o sevmesine bakmasina hayrandim. Bir anda boyle olunca yikildim haliyle.

ay sinir oldum sana kusura bakma. kaç yaşındasın, 12 mi?ona göre yazacağım lütfen.
hatam da hatam. neymiş hatan? kendisi çok mu dürüstmüş sana ilişkiniz boyunca? hadi çok temiz dürüst pür i ak bir erkek seni yalan söylediğin için de terketti tamam.
ama yukarıda saydıgım özelliklerde ya da "senin sandıgın" gibi bir adam falan olsaydı 5 gün sonra başkasına aşık oldum diye ortaya çıkmazdı. seni bıraktı diye kıymete bindiği için kör olmuşsun güzelim ama tekrar söylüyorum bu adam oturmamış karakterde bir tip.zaten sevmiyordu yani anlatabildim mi.
bir daha ararsa, "sen zaten adam olsan 5 gün sonra başkasına aşık olmazdın ayrıldığımız iyi oldu" de. mutlaka de bunu, sonra çok pişman olursun. eğer bu lafı dersen yıllar sonra da olsa bana duacı olursun.

Haklisin aslinda. Sonucta affetmesi gerekirdi. Affetmese bile haftasinda baskasina asik oldum diye bana anlatmazdi

bir daha onun gibi beni kimse sevmez diyorum o etkilesimi kimsede bulamam diyorum
İyi de sizi o kadar çok sevse haftasına başkasına aşık olur muydu? Siz onun kendinizi çok sevdiğini zannediyorsunuz ama bence o yolunu yapmış sizden ayrılmış üzgünüm...

Seversinde sevilirsin de 60 yasinda değilsin dunyadaki tek erkekte o degil

Bu kadar erkek delisi olmayın.
İğnelerle ayakta duruyormuş tövbe est. abartmada uzay.

Sorum baslikta bazi hatalarim yuzunden terk edildim ve haftasinda baskasina asik oldu bir daha onun gibi beni kimse sevmez diyorum o etkilesimi kimsede bulamam diyorum cok da ozluyorum boyle yasayip sonradan daha mutlu olaniniz var mi
Cok daha fazlasi sevildim.suanki esim. Hatta oyle mutlu oluyorsnki gecmisinde tanidigin bir kisiden bile pismanlik duyuyorsun sen yeterki ufkunu ac iyi insanlari degerlendir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…