- Konu Sahibi EU2
neslihancım canım merhaba.uzun zamandır girmiyordum mesajını görünce çok üzüldüm inan.birebir konuşma fırsatı bulamasakta bu güzel mekanda aslında hepimiz birbirimizi az çok tanıyoruz.hamile olduğunu söylediğin zamanlar daha dün gibi geliyo zaman nekadar çacuk geçiyo.üzülme diyemem ama Allahn izniyle bebeğin doğru cennete gidecek ve güzeller güzeli annesine ve babasına şefaatçi olcak.Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın.sana ve eşine güç versin inşaallah.Allaha emanet ol canım.kocaman öptüm

beterin beteri var canım 4,5 ay her gün hastanedeydim bi umutla gidiyordum kısmet işte...sakın sen kimsenin laflarına aldırma saçma sapan öğütler , konuşmalar yaparlar.. en iyi destekçilerimiz eşlerimiz onlar olmaza şimdi dahada kötü olurdum ...yeni yeni düzeliyorum uykularım düzene girdi..sende atlatacaksın ve bi gol atacaksın hayata sakın umudunu kaybetme canım...
  beterin beteri var canım 4,5 ay her gün hastanedeydim bi umutla gidiyordum kısmet işte...sakın sen kimsenin laflarına aldırma saçma sapan öğütler , konuşmalar yaparlar.. en iyi destekçilerimiz eşlerimiz onlar olmaza şimdi dahada kötü olurdum ...yeni yeni düzeliyorum uykularım düzene girdi..sende atlatacaksın ve bi gol atacaksın hayata sakın umudunu kaybetme canım...