Bir daha göremeyecek miyim yoksa ?

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
kızlar derdim büyük
nası anlatsam nerden baslasam hiç bilemiorum ki
nişanlımın meslegi pazarlamacılıktı 0-6yas bebek giyim dagıtım pazarlama
we turlara cıkıodu bazen 1 hafta bazen 10 gün bazen 20 gün belli olmuo yani
bu şekilde de ewlilik olmaz
kocam her hafta dısarda olcaksa 10 günde bir görceksem ewlenmemin ne haydası war ki
nişanlım da bunun farkındaydı we istanbulda dayısının yanında işe baslıo
eskiden her ay 20 güne bir gelirdi 3 4 gün beraber gecirirdi ankaraya turu olduu zaman işini 2 günde bitirir tüm haftayı burda gecirirdi
ama bi daha bizim öyle bi şansımız yok
izni war pazarları ama istanbul mersin kaç saat 2 günü yolda gecer gelemez ki anca msn de telefonda
ama insan dokunmaya sarılmaya koklamaya öpmeye alısınca bu ayrılık cok zor gelip cumartesiden beri burdaydı bugün gitti we bi daha göremicem
ayrılırken nası agladık gerci ben dünden beri aglıorum ama
o da agladı bugün wedalaşırken çok canım acıdı
gözyaşlarım durmak bilmiodu aglamıodum ama gözyaslarım akıodu
her anımı onunla birlikte gecirmeye calıstım bi an olsun ayrılmadım hep elini tuttum öptüm
hiç bırakma dercesine ama gitti
bi daha göremicem bunu bilmek öyle acıtıo ki canımı bogazımdaki düğüm gecmio
bizim için ilerimiz için ii olcak sabah aksam gidip gelicek ilerde aynı yerde calısıcaz hayatımız düzene gircek ama ewlenene kadar onu göremicem gecer mi 1 sene allahım yardım et cok mutlusuzum kızlar
doyamadım ona gidişini izlemek cok kötüydü napıcam ben onsuzzzmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:

görürsün canım benim neden görmeyesin en kötü ayda bir gider gelirsiniz ama gene de görürsünüz.hem artık msn var eskisi gibi değil uzaklıklar...sıkma canını düğünü erkene alma şansınız var mı?

düğünü erkene alın o zaman..sende fazlasıyla abartmışsın birkaç ayda bir gidip gelirsiniz ne var bunda bu kadar üzülecek anlamadım...:umursamaz:

eger aşk varsa hersey olur..
ıkınızde ayrı duramazsınız..
hayatta hersey dokunmak sarılmakdegıl sevdıgın kısıyle ryhun onla olsun onun yasadgn bılmek onun mutlu oldugnu bılmek hayattakı askdır..
bak kavuscakmıssınız emınım bı sene ıcınde kac kez gorusceksınız..
yarın ne olcag bellı degıl kı..
sonucda kavuscaksınız ama bunu bılmek ve bu sekılde yasamak bıle guzel..

ahh aahhh eşimle benim bedenlerimiz 4 sene ayrıydı ama ruhlarımız hep beraberdi.4 seneye ve onca mesafeye rağmen evlenebildiğimze göre.

msn de görünce daha cok üzülüorum aglıorum nie yanımda deil die
işte mayıs haziran gibi eşyalarımızı alıp ewlenicez daha erken olur mu zaman gösterir

doğru söylüosun cnm zaten tek umudumuz o kawuşacaımızı bilmek we o günü sabırsızlıkla büyük bir aşkla we özlemle beklemek