bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

Y yenigelinolmus Yorumların neredeyse hepsine yakınını okudum ve ne yazık ki hemen hemen hepsine yakını boşan diyerek Yıkıcı yorumlarda bulunmuş, Yapıcı olmak yol göstermek varken...çok Üzücü, günümüzde ne kadar kolay "olmadı boşan"diyebilmek.. Yazını okuduğumda kişiliğine hakaret edildiğini yazmışsın ama kişiliğine hakaret etmemişler canım. Aslında değer verdikleri, sevdikleri gelinlerine aldıkları kıyafeti üzerinde görmek istemelerinin bir sitemi sadece söylemleri. Uslup hatası olabilir, ailelerde kültür farkından bunu izah ediş farklı olabilir. Ama anlam aynı: severek aldığımız kıyafetleri üzerinde görmek isteriz.
Canım benden sana tavsiye, kendi anne ve babanı nasıl sayıyorsan lütfen onları da o şekilde say. Eminim onları senden beklediği tatlı dil Güler yüzden başka birşey değildir. Aldıklarını onlara gittiğinde ya da sana geldiklerinde arada giyiyor olman onları mutlu edecektir, kendileri çünkü sana değer verip seni sevip almışlar düşünsene. Kayınvalidenin " yüzün gülmüyor" lafının altında da aslında " o kadar alıyoruz kıyafet falanda bir memnun olmuyor düşüncesi var belki :) bu söylemlerini büyütmektense gülerek şaka yolu ile kırmadan ben sizin aldıklarınızı da beğeniyorum baba bunlarda güzel ama aşk olsun şeklinde söyleyebilirsin.

Kiyafetler cok mu kotu?Cok kotu degilse onlar geldiginde giyiverseniz gonlu olsun. Benimkilerden oyle bir sey gormedim valla,keske alsalar.

Yıllar önce atılan iftiralardan korktuğun için bir süre annenle görüşmeyelim demiştim ısrarla anneme gidelim dedi.Ben gitmeyeceğim diyince annemin evine gitmessen kendi annenin evine gidersin dedi.Sonuç olarak boşandık:)

Huylu huyundan vazgecmez. Esin bu kadar basit bir seyde bosanmak yerine keske saygi duymayi secseydi. Ben de benzer seyler yasiyordum. Artik lafimi sakınmaz olmuştum. En son o kadar sinir oldum ki bana cocuga aldiklari her seyi cop posetine koyup attim. Geldiginde sorarsa nereye koydum hatirlamiyorum diyecegim. Benim esim beni hakli goruyir. Arayi iyi tutmayi dene.

Uzun zamandır forumu takip ediyorum yeni üye oldum ve ilk postum size nasip oldu.

Ya kuzum evliliği oyun mu sanıyorsunuz acaba ?
1) Neden herhangi bir sorunda ille de ben haklıyım demeye getiriyorsunuz,
2) Daha yeni evli sayılırsınız, bu tip olayları evlenen yüz çiftten doksanı az veya çok yaşıyor.
3) Yapıcı olmak onların gönlünü almak, zamanla kendinizi kabul ettirmek adına daha kolaydır.
4) Her anne oğlunu gelininden kıskanır,sizin annenizin kocanızı kıskanması gibi
5) Evlilik sadece sevdiğiniz kişiyle olmuyor, maalesef ailesi ile de evlenmiş oluyorsunuz
6) Tartışırken veya sinirliyken sonradan pişman olacağımız şeyler hepimiz söyleriz
7) Evlisiniz artık flört dönemi gibi küsüp ayrılmak gibi şeyler olamaz
8) Zamanla aklınızı kullanarak eşinizi de ailesini de nasıl idare edeceğinizi öğreneceksiniz sadece sabır.
9) Ve lütfen konunuza cevap verenlerin her dediğine kulak asmayın, eskilerin tabiiri ile bekara karı boşamak kolaydır.
Sabredin, her şeyi büyütmeyin, pozitif olun, çok mu kızdınız kendinizce onu pişman etmek için yöntemler bulun fakat karşılıklı olarak birbirinize hakaret edip öz saygınızı yitirmeyin.

Çok mutlu olun :)

Eşinizin boşanalım demesi blöf bence saçmalık sunduğu şey
Yalniz kp cok ağır seyler dedi yasmışsınız, bizim aldığımızı nedeb giymiyorsun bunlar cok mu güzel şeklinde bu gerçketen cok mu ağır, sadece aldığı giysileri üstünüzde görmek istemişler, bizimki cok mu cirkin gibilerden konuşmuş, bunda kişiliğe hakaret algilamadim, demese iyiymiş ama dediği seyleri çok ağır olarak isimlendirmekte normal değil

Ben biraz daha bakalim bosanalim lafina takildim. Oyle bir niyetin varsa biraz daha bakmayalim bosanalim demek lazim da denmiyor iste.

Back
X