Bır dakıkanızı ayırıp derdıme ortak olurmusunuz suan ağlıyorum:(

Dogangunes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
463
-642
98
30
Güzel hanımlar selamın aleyküm hepınıze..Ben 28 yasındaym daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.bosandıktan sonra hayatımda kimse olmadı kısmetlerım cıktı ama ben ısınmadgm ıcın kestırıp attım demekkı nasıp degılmıs .canım çok sıkkın evlenıp mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama karşıma hala bırı çıkmadı bana göre .suan ağlıyorum sebebi ıse gecmıste yasadgm haksızlıklar kırgınlıklar aklıma geliyor:( eski esım benı hıc sevmedı değer vermedı hayatımı mahvetti .bunlar yetmezmıs gıbı Bıde ıs yerımde sorun yaşıyorum patron mobbıng yapıyor ısten çıkaym dıye sureklı haksızlık yapıyor :( hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum:( gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .çevremde arkadaş kardeş var ama guvenıp ıcımı dokemedıkten sonra benim için varlıklarının bı anlamı yok.durumumu özet geçtim lütfen dalga geçip beni ıncıtmeyın amacım dertleşmek sadece .allah herkesin kalbine göre versin.suanda Ayfer Vardar “gıde gıde bır söğüde dayandım” dınlıuorum benden size hediye olsun

Güzel hanımlar selamın aleyküm hepınıze..Ben 28 yasındaym daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.bosandıktan sonra hayatımda kimse olmadı kısmetlerım cıktı ama ben ısınmadgm ıcın kestırıp attım demekkı nasıp degılmıs .canım çok sıkkın evlenıp mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama karşıma hala bırı çıkmadı bana göre .suan ağlıyorum sebebi ıse gecmıste yasadgm haksızlıklar kırgınlıklar aklıma geliyor:KK43: eski esım benı hıc sevmedı değer vermedı hayatımı mahvetti .bunlar yetmezmıs gıbı Bıde ıs yerımde sorun yaşıyorum patron mobbıng yapıyor ısten çıkaym dıye sureklı haksızlık yapıyor :KK43: hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum:KK43: gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .çevremde arkadaş kardeş var ama guvenıp ıcımı dokemedıkten sonra benim için varlıklarının bı anlamı yok.durumumu özet geçtim lütfen dalga geçip beni ıncıtmeyın amacım dertleşmek sadece .allah herkesin kalbine göre versin.suanda Ayfer Vardar “gıde gıde bır söğüde dayandım” dınlıuorum benden size hediye olsun

hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum:KK43: gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .

Durduk yere tanımadığınız bir kıza arkadaş olmak için niye mesaj attınız ki ? Geri tepmesi çok normal; kötü niyetli birine denk gelmediğiniz için şanslısınız.

gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı
instagramda tanımadığınız insanlara mesaj atmayın. Muhtemelen eşcinsel olduğunuzu düşünmüştür.
tek boşanan, tek haksızlığa uğrayan siz değilsiniz. Uzman desteği alın. hem derdinizi dinler, hem de sizi yönlendirir.

28 yaşında birine göre çok daha büyük birinin depresifliğini gördüm sizde. Geçmişteki eşinizin size yaptığı haksızlıklara üzülmek yerine ohh adamı boşadım artık bana bunları yaşatamaz. Ömrüm boyunca onu çekmek zorunda kalmadığım için şükürler olsun diyebilirsiniz.
İş yerinizde sıkıntı yaşıyorsanız değiştirmeye bakın. Hallolmayacak şey değil bunlar.
Kendinize arkadaş edineceğiniz bir hobi edinirseniz hem sosyalleşirsiniz hem de olumsuz düşüncelerden uzaklaşmış olursunuz.
Hiç tanımadığınız birine mesaj atmak nedir? Cevap verse böyle birine nasıl güvenecektiniz?
Burada da bazı avcı tipler olabiliyor. Bu konunuzu görüp özelden size yazıp bu hassasiyetinizi kullanmak isteyebilirler. Biraz gözünüz açık olsun yahu.

28 yaşında daha gencsiniz hem ne bu evlenme meraki bir soluklanin ya ben 30 yaşındayım hiç evlenmedim.Hiçbir zamanda bunu kafaya takip dertlenmedim.Evlilik kismet,rızık isi bu kadar dert edinmeyin.
İş yeri sorunsa işinizi değiştirin.
Eski esinizle ilgili sorunlari kafanizda kurup kurup kendinize psikolojik olarak eziyet etmeyin.Ruhsal hastaliklara da davetiye çıkarmayın.Benim de arkadaşım yok 9 senelik arkadasligimi bitirdim ama onu da takmiyorum.Hayatimda yanlış bir insan çıktı diye seviniyorum.
Başkalarına instagramdan arkadaş olalim diye mesaj atmayın eşcinsel diye yafta yapıştırırlar.

Bugün bir şey mi oldu da bu duruma geldiniz?
Gençsiniz daha, karşınıza güzel insanlar çıkar merak etmeyin. Fakat tanımadığınız insanlara mesaj atmayın bence de.
Bugün bırsey olmadı ama bazen ınsan yoruluyor bıkıyor herseyden ..yalnızlık ve mutsuzluk ınsanı çok yoruyor :( herseyı ıcıne atmak falan ..

Güzel hanımlar selamın aleyküm hepınıze..Ben 28 yasındaym daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.bosandıktan sonra hayatımda kimse olmadı kısmetlerım cıktı ama ben ısınmadgm ıcın kestırıp attım demekkı nasıp degılmıs .canım çok sıkkın evlenıp mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama karşıma hala bırı çıkmadı bana göre .suan ağlıyorum sebebi ıse gecmıste yasadgm haksızlıklar kırgınlıklar aklıma geliyor:KK43: eski esım benı hıc sevmedı değer vermedı hayatımı mahvetti .bunlar yetmezmıs gıbı Bıde ıs yerımde sorun yaşıyorum patron mobbıng yapıyor ısten çıkaym dıye sureklı haksızlık yapıyor :KK43: hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum:KK43: gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .çevremde arkadaş kardeş var ama guvenıp ıcımı dokemedıkten sonra benim için varlıklarının bı anlamı yok.durumumu özet geçtim lütfen dalga geçip beni ıncıtmeyın amacım dertleşmek sadece .allah herkesin kalbine göre versin.suanda Ayfer Vardar “gıde gıde bır söğüde dayandım” dınlıuorum benden size hediye olsun
İş yerinizi değiştirin. Kendinize başka iş bulun. Yaşınız genç. Gezin, eğlenin, spor yapın, film izleyin, yüksek lisans vb. yapın veya 2. üniversite okuyun. O yaşlarıma dönebilsem keşke. Evlenmeyi planlarımdan tamamen çıkarırdım. Hayatıma bakardım.

28 yaşında daha gencsiniz hem ne bu evlenme meraki bir soluklanin ya ben 30 yaşındayım hiç evlenmedim.Hiçbir zamanda bunu kafaya takip dertlenmedim.Evlilik kismet,rızık isi bu kadar dert edinmeyin.
İş yeri sorunsa işinizi değiştirin.
Eski esinizle ilgili sorunlari kafanizda kurup kurup kendinize psikolojik olarak eziyet etmeyin.Ruhsal hastaliklara da davetiye çıkarmayın.Benim de arkadaşım yok 9 senelik arkadasligimi bitirdim ama onu da takmiyorum.Hayatimda yanlış bir insan çıktı diye seviniyorum.
Başkalarına instagramdan arkadaş olalim diye mesaj atmayın eşcinsel diye yafta yapıştırırlar.
Yok bı kere yazdım kıza Okdr başka kmsye yazmadım yazmamda.o an duygusal boşluğuma geldi sadece:(

İş yerinizi değiştirin. Kendinize başka iş bulun. Yaşınız genç. Gezin, eğlenin, spor yapın, film izleyin, yüksek lisans vb. yapın veya 2. üniversite okuyun. O yaşlarıma dönebilsem keşke. Evlenmeyi planlarımdan tamamen çıkarırdım. Hayatıma bakardım.
Evlenmek kötü bısı dglkı onemlı olan hayat arkadaşı olabilmek güzel gecınmek:( 28 genç bır yaş degılkı kendımı yaslanmış hıssedıuorm herkes abla dıyo

Evlenmek kötü bısı dglkı onemlı olan hayat arkadaşı olabilmek güzel gecınmek:KK43: 28 genç bır yaş degılkı kendımı yaslanmış hıssedıuorm herkes abla dıyo
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız zaten. Evlenmek kötü bir şey değil ama “Ben niye evlenemedim, niye karşıma biri çıkmıyor” diye düşünerek ağlamak kötü. Siz evlenmeyi hayatınıza amaç yapmışsınız. Evlilik iki kişiliktir. Mutluluğunuzu başka bir kişiye bağlamışsınız yani. Bu duygular sizi yanlış bir evliliğe sürükler. Yine de siz bilirsiniz.

Evlenmek kötü bısı dglkı onemlı olan hayat arkadaşı olabilmek güzel gecınmek:KK43: 28 genç bır yaş degılkı kendımı yaslanmış hıssedıuorm herkes abla dıyo
Nasıl bir çevreniz var yahu 28 gayet genç bir yaş bu devirde. Sizin bu evlenme hevesinizi biraz dizginlemeniz lazım. Böyle giderse yine yanlış bir seçim yapabilirsiniz çünkü.

Once o şarkıyı kapat ,Tarkan geccek sarkisini aç bı kurtlarini dök. Geçmişi değiştiremezsin ancak ders alarak geleceğine yon verirsin. 28 yaşında bekar kadınsın olumsuzluklarla o böyle yaptı söyle yaptı sevmedi vs ile kendini aşağı çekme.

Ben anlamadım sizi kardeş arkadaş var güvenip içimi dökemedikten sonta diyorsunuz ama instagramda rastgele birine arkadaş olup dertleşmek için mesaj atıyorsunuz ne alaka ona nasıl güveneceksiniz? Bu kafayla söğüde dayandım şarkısını çok dinlersiniz gibi

Regliniz yakın mi

İnsanların çoğu 30 yaşından sonra evleniyor.
Ayrıca iyi bir ilişki/evlilik yaş ile ilgili olsaydı ilk evliliğiniz farklı olurdu.
O zaman yaşa değil doğru kişiye denk gelmek lazım. Siz kendi hayatınızı yaşamaya bakın daha gençsiniz. Sevdiğiniz şeyleri bulun eğitiminiz, mesleğiniz, hobileriniz vs... Kendinize dönün. O zaman çevrenizde birileri belirir elbet anlaşacağımız birileri olur. Ancak şu an çok sağlıksız bakıyorsunuz olaylara. Bir an önce kendinizi toparlayın gerekirse uzman desteği alın

İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni evleniyor, 28'e bu kadar büyük bi değer atfetmeniz bana garip geldi.

Back
X