• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır dakıkanızı ayırıp derdıme ortak olurmusunuz suan ağlıyorum:(

Görüştüğünüz biri vardı diye hatırlıyorum, konu açmıştınız vs. Onunla ilgili olumsuz bir gelişme oldu ve sizi olumsuz mu etkiledi acaba

Çözümü evlilikte aramak çok yanlış kimseyi değiştiremezsin kendin değiş bu kafayı değiştir…
Hayata bakış açını değiştir mutlu olmayı bir erkeğe bağlama kendini sev kendinle barış …
Sana senden başka yardımcı olabilecek kimse yok kafanın içindekilerle yaşayan sensin … kitap oku bol bol piskolojik roman iyi gelir . Bunları tek yaşayan sen değilsin … inançlı bir insansan bunlarında bir imtihan olduğunun farkına var tevekkül et .

Güzel hanımlar selamın aleyküm hepınıze..Ben 28 yasındaym daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.bosandıktan sonra hayatımda kimse olmadı kısmetlerım cıktı ama ben ısınmadgm ıcın kestırıp attım demekkı nasıp degılmıs .canım çok sıkkın evlenıp mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama karşıma hala bırı çıkmadı bana göre .suan ağlıyorum sebebi ıse gecmıste yasadgm haksızlıklar kırgınlıklar aklıma geliyor:( eski esım benı hıc sevmedı değer vermedı hayatımı mahvetti .bunlar yetmezmıs gıbı Bıde ıs yerımde sorun yaşıyorum patron mobbıng yapıyor ısten çıkaym dıye sureklı haksızlık yapıyor :( hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum:( gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .çevremde arkadaş kardeş var ama guvenıp ıcımı dokemedıkten sonra benim için varlıklarının bı anlamı yok.durumumu özet geçtim lütfen dalga geçip beni ıncıtmeyın amacım dertleşmek sadece .allah herkesin kalbine göre versin.suanda Ayfer Vardar “gıde gıde bır söğüde dayandım” dınlıuorum benden size hediye olsun
İyide illa mutlu olmak için hayatımızda birilerinin mi olması gerekiyor. Hala eski eşinizin sizi sevmediğini söylüyorsunuz buna gerek yok. Siz istiyorsunuz ki hayatınızda biri olsun size ilgi sevgi versin yeter. Sağlıklı bir ilişki de bu şekilde olmaz. Belki de bu yüzden olmuyordur.

Kendinize acıyıp durmayı bırakın, yanlış kararlar vermenize sebep olabilir.
28 gayet genç bir yaş çoğu insan o yaşta daha hayatını kuramamış oluyor.
Evliliğe yalnızlıktan kurtulmak gibi bir anlam yüklemişsiniz ama öyle değil. İnsan biriyle evlenince iki kişi olmuyor. Zihninin içinde yine yalnız oluyorsun bazı şeyleri tek başına alıp mücadele ediyorsun yani manevi olarak yine yalnızsın. Hayat bir yolculuk karşına neler çıkacağını bilemezsin , mutluluğun garantisini de kimse veremez sana. Hayatına girenler çıkanlar olacak kimisi seni mutlu edecek kimisi seni çok üzecek çok zorlayacak ama bir şekilde aşıp yoluna bakacaksın. Herkesin hayatında inişler çıkışlar oluyor...

Ay nolur bi silkelenin kendinize gelin. Gencecik yaşta bu ne depresiflik. Eski eşiniz sevmediyse boşanmışsınız işte defolmuş gitmiş. Patronunuz mobbing yapıyorsa kanıtlayın şikayet edin en olmadı çıkın başka iş bulun. Biraz sosyalleşin. Her şey evlilik mi yahu zaten bi tanesini yeni bitirmişsiniz bide yenisine nasıl cesaret ediyorsunuz. Gezin tozun eğlenin. Ne güzel bekarsınız sorumluluklarınız evlilik kadar ağır değil.

Bence boş vaktiniz çok gibi geldi bana benim bazen üzülmeye vs vaktim olmuyor siz maşallah iyisiniz bi de şarkı bile dinliyorsunuz😂 uğraş bulun kendinize işinizde rahat değilseniz yeni bir iş arayın bulunca istifa eder yeni işe başlarsınız.

Daha 28 yasindasiniz bence oturup sükür etmeniz lazim sizin yerinizde olmayi isteyip olmayan var normal böyle depressiv olmaniz cünki gecmisde bagli olarak yasiyorsunuz halen onun icinde önünüzü görmekde zorlaniyorsunuz birakin gecmizinizi kaliteli yanlizlik yasayin kendinizle hobby edinin sevdiginiz isleri yapin vs vs cok seyler var aslinda yapabiliceginiz bunlar illa madiyata dayali olmali degil böyle bir evlikten sonra neden hayatiniza hemen birisini almak yerine kafa dinlemeye kendini toparlamaya secmiyorsunuzda hayatiniza illa birini katmak istiyorsunuz ?? Zamana birakin olur hersey is yerinde mobbing varsa baska is bakin ama hayatiniza karamsar bakmayin siz kendinizi mutlu ederseniz bir baskasinlada mutlu olursunuz mutlu olursaniz ona göre mutlulugu cekersiniz karamsar olursanizda karamsarligi cekersiniz en güzeli Allaha dua edip tevvekul etmek umarim hersey istediniz gibi olur

Back
X