- 1 Şubat 2021
- 1.322
- 5.483
- 108
- Konu Sahibi Dogangunes1
Görüştüğünüz biri vardı diye hatırlıyorum, konu açmıştınız vs. Onunla ilgili olumsuz bir gelişme oldu ve sizi olumsuz mu etkiledi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyide illa mutlu olmak için hayatımızda birilerinin mi olması gerekiyor. Hala eski eşinizin sizi sevmediğini söylüyorsunuz buna gerek yok. Siz istiyorsunuz ki hayatınızda biri olsun size ilgi sevgi versin yeter. Sağlıklı bir ilişki de bu şekilde olmaz. Belki de bu yüzden olmuyordur.Güzel hanımlar selamın aleyküm hepınıze..Ben 28 yasındaym daha önce evlendim ayrıldım çocuğum yok.bosandıktan sonra hayatımda kimse olmadı kısmetlerım cıktı ama ben ısınmadgm ıcın kestırıp attım demekkı nasıp degılmıs .canım çok sıkkın evlenıp mutlu huzurlu yuva kurmak istiyorum ama karşıma hala bırı çıkmadı bana göre .suan ağlıyorum sebebi ıse gecmıste yasadgm haksızlıklar kırgınlıklar aklıma geliyoreski esım benı hıc sevmedı değer vermedı hayatımı mahvetti .bunlar yetmezmıs gıbı Bıde ıs yerımde sorun yaşıyorum patron mobbıng yapıyor ısten çıkaym dıye sureklı haksızlık yapıyor
hayat çok yordu kendımı çok yalnız hıssedıyorum
gecen ıstagramda rastgele bır kıza mesaj attm arkadaş olalım diye ama geri teptı .çevremde arkadaş kardeş var ama guvenıp ıcımı dokemedıkten sonra benim için varlıklarının bı anlamı yok.durumumu özet geçtim lütfen dalga geçip beni ıncıtmeyın amacım dertleşmek sadece .allah herkesin kalbine göre versin.suanda Ayfer Vardar “gıde gıde bır söğüde dayandım” dınlıuorum benden size hediye olsun
Tamamen rastgeleMesaj attiginiz kizi nereden buldunuz?
Yani kimdir necidir nasil karar verdiniz yazmaya?