Bir de başıma bu çıktı akıl verin lütfen:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
sınavlarla uğraşan bi tipim.stres her zaman hayatımda oldu.gectiğimiz sene de kpss ye hazırlandım.çalışırken ellerim kollarım uyuşuyordu.çalıştığım yerde ellerimi sallardım.stresten dedim.sınav bittikten sonra geçmişti.
ama şuan ilginç bi sorunum var.fotokopiciye gitmiştim,çıktı aldım.böyle sıcaktı kağıtlar.aman allahım dokununca öyle garip oldum ki...hani gözlerim kamaştı derler ya ellerim kamaşmıştı.nasıl bir his anlatamıyorum işte.sonra pcnin touchpetine dokunurken de öyle hissettiğimi farkettim.2 hafta falan oldu.ama bu his hiç geçmedi.acaba psikolojik mi diyorum.ama bişeylere dokunmayı düşündüğümde garip hissediyorum.elim sanki bana ait değilmiş,dokularını,sinirlerini kaybetmiş gibi.
bu nasıl bir şey kafayı yicem.hangi bölüme gitmem lazım.çözümü var mıdırkitaplar benim hep hayatımda olacak ders çalışamıyorum.ben napıcam:'(korkuyorum dr a gitmekten

Aynı mı bilmiyorum ama benim de ellerim uyusur hep ama sonra nöroloji ye gittim bende boyun duzlesmesi vardı boynumda sinirler sıkışıyormuş ondan oluyor o yüzden senelerdir boyunluk takiyorum inşallah sizinki başkadır

bu sene de mi hazırlandın? muhtemelen stresten kaynaklıdır ama yine de gitmelisin doktora. hangi bölüm bakar bilemedim

ben de olması çok muhtemel.hep elime bakıyodum falan.hatta beynimin sol alt lobuyla ilgili bi sıkıntı da var ben de.çok stres yaptığımda,yorulduğumda bi garip oluyorum.bi gitmek lazım.ama hangisine bilemedim

evet bu sene.bölümü valla ben de bilemedim ya dermatoloji falan olabilir mi acaba ki.aah bu stres zaten ömrümden ömür çaldı
bende hazırlandım bu sene stresten egzama oldu bendede. baş sebep maalesef stres
senin nöroloji yada ortopediye gitmen gerekir diye düşünüyorum çünkü ya boyun vs bir şeyden kaynaklı malum sürekli dersten eğiliyoruz yada nörolojik. ikisine de git vaktin varsa. bir de eğer düzgün yatmıyorsan belki ondan da olur

Stresten kaynaklı vücudun kendini sana ait hissetmiyor bende yaklaşık iki hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti. Geçenlerde böyle bi konu açmıştım bende bakarsan okuyabilirsin. Korkacak birşey yok.

nörolojiye gitmen gerekiyor.öncesinde uyuşma da varmış.
uyuşma iyi bişey değil.
fazla zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…