bir de beni tokatlayin

Hemen geliyor :tokat:
Ekoseli kırmızı battaniyene sarın,kitaplıktaki Jane Eyre romanının tozlarını silkele,bir de kahve al eline oooh:))
Şaka şaka kitap neşeli güncel bişey olsun,dergi de olabilir,bu soğuk günler geçsin kozandan çıkarsın nasıl olsa:-)

Şuan bu forumda hiç evlenmemiş , çocuğu olmayan nice insan vardır .. evlilik yalnızlığı almaz .. mutsuzmuşsun ki boşanmışsın..

Türkiye ye dönüş yapabilirsin , burda yeni bir çevre yeni ortam yapabilirsin ..
türkiyeye dönmeyi düsünmüyorm hayatimi burda kurmak istiyorm ama bocalyiorm zor günler yasiyorum evlilik sart degil en azindan bir sevgilim ya da hayati paylastigim biri olsun istiyorm ama bir icraatimda yok kimseyle anlasamayacagimi düsünüyorum bilmiyorm umutsuzum

Ya ne güzel özgürsün , çık dışarı dolaş , etkinlik ve konferanslara katılabilirsin. Tiyatroya gidebilirsin. Almanya'da olunca diğer ülkelere geçişler daha kolay diye biliyorum, durumun müsaitse bir kaç günlük ülke gezisine çıkabilirsin, bir kaç yere.

Umarım bunları ve daha fazlasını yapacak enerjin hemen oluşur .

neler yapiyorsunuz?
Yazdım yazdım sildim:) uzun gibi ama aslında değil. Maşallah çok güzelim :))

Günlük mutlaka
Temizle.
Kağıt havlı ile kurula.
Nem serumu.
Nemlendirici
Göz kremi.
Haftalık peeling, burun için siyah nokta bandı, nem maskesi.
Saçlarım doğal sarı ve bukle. Mutlaka haftada 2 gün maske. Şampuan saç kremi. Çıkınca güzel bir şekillendirici kendi halinde kuruma hafif ısıyla kurutma.
Ayda 1 kaş bıyık.
Dişlerimi günde 2 defa fırça-ağız bakım suyu, diş ipi.
Dudaklarıma sürekli lip balm.
Ellerim için manikürü kendim yapıyorum. Kısa ya da uzun fark etmez eller mutlaka bakımlı olmalı. Ojesiz kolay kolay gezmem
Makyajımı nude tercih ediyorum.
Nemlendirici
Makyaj bazı
Hafif Fondoten
Hafif pembiş allık
Kaşlarımı hafif dolduruyorum
Aydınlatıcı mutlaka herkes kullansın resmen ışıl ışıl görünüyorsunuz sağlıklı.
Güzel bir rimel.

Kilomada dikkat etmeye çalışıyorum ama 1-3 kilo fazlam olabiliyor.

Kullandığım ürünleri buraya yazamıyorum. Özelden sorabilirsiniz. Genelde fransız markalarını ve dermokozmetik ürünleri tercih ediyorum. Günlük 20 dk haftalık 1 saat yeterli oluyor hepsi için.

Hiç mi arkadaşınız , akrabanız , komşunuz yok ? Aileniz nerde ?

Yalnızlık evliliğin bitmesiyle başlayan bir şey değil .. ve yapacaklarınızı kendiniz için yapacaksınız , başkası için değil .. o kıyafetleri kendinizi iyi hissetmek için alın , evde bile giyersin istersen

Valla panpa yani nasıl tarif edeyim, Almanya'da bir şekilde herkes yalnız. Ailesi , arkadaşı olanlar da yalnız; herkes aşırı bireysel ve gruplaşma ya da sosyalleşme aramıyor. Ben yazın çıkıp gidiyorum burdan hayatboyu bu garip tiplerle beraber yaşamak niyetinde değilim. Her şeyden şüphelenen, mutsuz, ruhsuz, garip, acaip insanlar dostluk arkadaşlık vb imkansız.

Valla panpa yani nasıl tarif edeyim, Almanya'da bir şekilde herkes yalnız. Ailesi , arkadaşı olanlar da yalnız; herkes aşırı bireysel ve gruplaşma ya da sosyalleşme aramıyor. Ben yazın çıkıp gidiyorum burdan hayatboyu bu garip tiplerle beraber yaşamak niyetinde değilim. Her şeyden şüphelenen, mutsuz, ruhsuz, garip, acaip insanlar dostluk arkadaşlık vb imkansız.
Yaşayanlar daha iyi bilir elbette ..

Yaşayanlar daha iyi bilir elbette ..

Valla panpa garip bir kafa açıkçası
Bu insanlarla arkadaşlık falan mümkün değil bence
Bunu diyen tek kişi de ben değilim, mükemmel Almanca konuşan bir tanıdık demişti ki 3 yıldan sonra 1 tane arkadaşım yok burda
1 tane arkadaşım yok diyen o kadar çok insan var ki inanamazsın hem yerli hem yabancı. Türk bir arkadaşım vardı çıktı Amerikaya gitti gayet mutlu şimdi.

Bunu diyen tek kişi de ben değilim, mükemmel Almanca konuşan bir tanıdık demişti ki 3 yıldan sonra 1 tane arkadaşım yok burda
1 tane arkadaşım yok diyen o kadar çok insan var ki inanamazsın hem yerli hem yabancı. Türk bir arkadaşım vardı çıktı Amerikaya gitti gayet mutlu şimdi.
Sizlerde terkedin oraları gelin Buralara o Zaman :)

Dediklerinizi okuyunca şaşırdım.
Okulda Alman bir hocam vardı. Dünya tatlısı bir adamdı. Surekli şakalar, espriler.. Her konuda yardimci olmaya çalışırdı.
Sanırım bir istisnaydı

Back
X