Tamam deneyelim diyorsanız, bu yazıyı okudugunuz günün ilk sabahı kalktıgınızda gözlerinizi açar açmaz pencereye gidelim hiçkimse ile konuşmadan odalarda gezinmeden ilk bunu yapın pencereye gidin camı açıp dünyaya bir bakın sonra güneşe bakın, çevreyi 1 dk gözlemleyin ve tam 7 defa sesli bir şekilde;
''Bugün Benim İçin Bir Mucize Olacak diye seslenin''.. Aynı gün gece yatmadan önce yine tüm işlerinizi bitirdikten sonra pencereye gidin etrafı gözlemleyin yıldızlara gökyüzüne bakın ve
''Yarın Benim İçin Bir Mucize Olacak diye seslenin''... Sabah kalkınca yine sabah yapacaklarımızı yapın gece olunca gece yapacaklarımızı böylece 7 günü tamamlayın toplamda 14 defa bu işlemi gerçekleştirecegiz.. Bununla beraber hergün sadece 3 defa istediginiz saatde inşirah suresini yada islam dışında başka bir inanca sahipseniz o inanca ait özel bir duayı okuyun..
7 gün içinde ne oldu neler olacak burada paylaşalım.. Olumlu yada olumsuz hiç önemli degil.. Deneyimlerinizi aktaralım.. Altını çiziyorum Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok ama kazanacak o kadar çok şeyimiz olacak ki.. Bunlarıda sonra anlayacaksınız neler kazandıgınızı göreceksiniz.. Yeterki üst perdeden samimiyetle uygulayın..
İnşirah suresinin okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elem neşrah leke sadrek
Ve vada'na 'anke vizreke
Elleziy enkada zahreke
Ve refa'na leke zikreke
Feinne me'al'usri yüsren
İnne me'al'usri yüsren
Feiza ferağte fensab
Ve ila rabbike ferğab
Anlamı:
Bismillahirrahmanirrahim
Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
Senin belini çatırdatan o ağır yükünü indirmedik mi?
Hem senin şanını yüceltmedik mi?
Demek ki güçlükle beraber kolaylık vardır.
Evet, güçlükle beraber kolaylık vardır!
O halde bir işi bitirince, hemen başka işe giriş, onunla uğraş.
Hep Rabbine yönel, O'na yaklaş!
Çok Önemli Not:
Kişisel gelişim standart egitimlerde şimdiki zaman kipleri kullanılması söylenir. Biz ise burada daha farklı bir yapı içinde kullandık, zamanı ertelemedik ancak Takdire bıraktık.. Çünkü yapılan eylem kutsal merkezden ve kutsi amel ile istenmekte ve kutsal olan Rabb bize kuranda şunu bildirmiştir;
Kehf suresi 23 ve 24.ayet:
Hiçbir şey hakkında da: Ben bunu yarın muhakkak yaparım deme, Ancak Allah dilerse yapacagım de... (yani inşallah yapacagım de)
dolayısı ile cümlede geçen zaman kipi Rabb'e göre bu şekilde olmalıdır..
alıntıdır.
''Bugün Benim İçin Bir Mucize Olacak diye seslenin''.. Aynı gün gece yatmadan önce yine tüm işlerinizi bitirdikten sonra pencereye gidin etrafı gözlemleyin yıldızlara gökyüzüne bakın ve
''Yarın Benim İçin Bir Mucize Olacak diye seslenin''... Sabah kalkınca yine sabah yapacaklarımızı yapın gece olunca gece yapacaklarımızı böylece 7 günü tamamlayın toplamda 14 defa bu işlemi gerçekleştirecegiz.. Bununla beraber hergün sadece 3 defa istediginiz saatde inşirah suresini yada islam dışında başka bir inanca sahipseniz o inanca ait özel bir duayı okuyun..
7 gün içinde ne oldu neler olacak burada paylaşalım.. Olumlu yada olumsuz hiç önemli degil.. Deneyimlerinizi aktaralım.. Altını çiziyorum Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok ama kazanacak o kadar çok şeyimiz olacak ki.. Bunlarıda sonra anlayacaksınız neler kazandıgınızı göreceksiniz.. Yeterki üst perdeden samimiyetle uygulayın..
İnşirah suresinin okunuşu:
Bismillahirrahmanirrahim
Elem neşrah leke sadrek
Ve vada'na 'anke vizreke
Elleziy enkada zahreke
Ve refa'na leke zikreke
Feinne me'al'usri yüsren
İnne me'al'usri yüsren
Feiza ferağte fensab
Ve ila rabbike ferğab
Anlamı:
Bismillahirrahmanirrahim
Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
Senin belini çatırdatan o ağır yükünü indirmedik mi?
Hem senin şanını yüceltmedik mi?
Demek ki güçlükle beraber kolaylık vardır.
Evet, güçlükle beraber kolaylık vardır!
O halde bir işi bitirince, hemen başka işe giriş, onunla uğraş.
Hep Rabbine yönel, O'na yaklaş!
Çok Önemli Not:
Kişisel gelişim standart egitimlerde şimdiki zaman kipleri kullanılması söylenir. Biz ise burada daha farklı bir yapı içinde kullandık, zamanı ertelemedik ancak Takdire bıraktık.. Çünkü yapılan eylem kutsal merkezden ve kutsi amel ile istenmekte ve kutsal olan Rabb bize kuranda şunu bildirmiştir;
Kehf suresi 23 ve 24.ayet:
Hiçbir şey hakkında da: Ben bunu yarın muhakkak yaparım deme, Ancak Allah dilerse yapacagım de... (yani inşallah yapacagım de)
dolayısı ile cümlede geçen zaman kipi Rabb'e göre bu şekilde olmalıdır..
alıntıdır.