Buharlı Ütüler bir defada ne kadar utu yapiyorsunuz

eda_sh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
35
1
36
İzmir
Arkadaslar gecenlerde biraz fazla utu yaptim epey biriktirmistim ..utuyu fisten cekince ates cikti ve utum yandi.yeni ogrendim ki buharli utulerde cok fazla camasir biriktirmemk gerekiyormus.ben simdi yeni utu aldim korkuyorum bozulmasin siz buharli utu ile en fazla kac dk yada saat utu yapiyorsunuz yada max nekadar yapmaliyiz tek seferde

yarım saat yapıyorum, buharı hep açık olursa 10 dakkada bir yeni su ekliyorum.

Ne lazımsa onu ütülerim. 1 gömlek 1 pantolon. Maksimum söylersem ayıp olur şimdi.

Geçmiş olsun size de. Ütünün vakti ile ilgili değildir vadesi ile ilgilidir bence.

cnm ben ütü yapmayı sevmem biriktirip ayda yaparım oda 3-4 saati bulur hiç fişten çekmeden çalışır yani

ben çok biriktirir ööle yaparım o da 1 saate yakın vaktimi alır...15 gömlek,3 pantolon,havlu ve t-shirt fln olur:) ama sürekli suyunu koyarım,2 yıldır kullanıyorum bişey olmadı,hem de ucuz bi ütü 40 tl y almıştım:)

Ne lazımsa onu ütülerim. 1 gömlek 1 pantolon. Maksimum söylersem ayıp olur şimdi.

Geçmiş olsun size de. Ütünün vakti ile ilgili değildir vadesi ile ilgilidir bence.

Tesekkur.ederim.aslinda varmis bi hikmet philips 4870 aldim cok guzel bir utuymus.aslinda ben hep bir saat yaparim utu.dediginiz gibi demekki vadesi dolmus

genelde biriktirip 1 saate yakın ütü yaparım ama suyunu sürekli doldururum.benim ütümde philipss 5 -6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntım olmadı:31:

Tek tek her giyeceğimi ütelersem boğar daraltır beni. Düzen takıntılı bir insanım; ütü masasının üstünden bana göz kırpan ütüleri kaldırıp çöpe atarım herhalde ütülemek yerine :1: Ütü yapmaktan nefret ediyorum cünkü :D

Her hafta ütü yaparım. Cuma akşamı başlar çamaşır makinası çalışmaya Cumartesi akşam herşey kurumuş olur ve Pazar günü ütü seansım başlar :D

benim ütüm tefal bütün çamaşırları toplar 2 haftada bir ütülerim oda dolapta giyecek kalmayınca :)) 2 saat onalrla uğraşıyorum. şükür bişey olmadı yalnız sürekli su doldurmayı unutmayın.

adi uzerinde utu bu, hic oyle birsey olur mu?

aktif oldugu zaman bir kac saat gider utu dedigin.

ama denildigi gibi suyunu ihmal etmemek gerek.

ben hıc bırıktırmem öyle daha cok zaman alıyor gıbıme gelıyor :) çamaşır kurucukça ütüler yerıne koyarım yarım saatı pek geçmez ama suyunun bıtmemesien dıkkat et belkı suyu bıttıı o yuzden yandı gecmıs olsuunn..

Tek tek her giyeceğimi ütelersem boğar daraltır beni. Düzen takıntılı bir insanım; ütü masasının üstünden bana göz kırpan ütüleri kaldırıp çöpe atarım herhalde ütülemek yerine :1: Ütü yapmaktan nefret ediyorum cünkü :D

Her hafta ütü yaparım. Cuma akşamı başlar çamaşır makinası çalışmaya Cumartesi akşam herşey kurumuş olur ve Pazar günü ütü seansım başlar :D
Sen gibi düzenli vakitli, olan karşısında düğme ilikleyesim gelir Elmayra samimi söylüyorum.

Ama aslında ben de az değilim. Her sabah pantolon gömlek ütülemekte istikrar işi. Kim yapar bunu.

Susuz utu olur mu arkadaslar ben daha suyu bitmeden takviye yapanlardanim.yazliktan gelmistim esimin tum pantolon gomlekleri kirlenmisti ne varsa yikadim 3 gun utu yaptim. :)) tabi kesintisiz degilde.yinede bunun etkiledigini dusunuorum ben.utunuze nazik davranin :D

tembelligimden midir bilmem...ben dısarı çıkacagımız zaman ne giyeceksem onları ütülüyorum..hepsini toplayıp saatlerce ütü başında duramıyorum :S

Back
X