Arkadaslar gecenlerde biraz fazla utu yaptim epey biriktirmistim ..utuyu fisten cekince ates cikti ve utum yandi.yeni ogrendim ki buharli utulerde cok fazla camasir biriktirmemk gerekiyormus.ben simdi yeni utu aldim korkuyorum bozulmasin siz buharli utu ile en fazla kac dk yada saat utu yapiyorsunuz yada max nekadar yapmaliyiz tek seferde
ben çok biriktirir ööle yaparım o da 1 saate yakın vaktimi alır...15 gömlek,3 pantolon,havlu ve t-shirt fln olur:) ama sürekli suyunu koyarım,2 yıldır kullanıyorum bişey olmadı,hem de ucuz bi ütü 40 tl y almıştım:)
Tesekkur.ederim.aslinda varmis bi hikmet philips 4870 aldim cok guzel bir utuymus.aslinda ben hep bir saat yaparim utu.dediginiz gibi demekki vadesi dolmus
Tek tek her giyeceğimi ütelersem boğar daraltır beni. Düzen takıntılı bir insanım; ütü masasının üstünden bana göz kırpan ütüleri kaldırıp çöpe atarım herhalde ütülemek yerine Ütü yapmaktan nefret ediyorum cünkü
Her hafta ütü yaparım. Cuma akşamı başlar çamaşır makinası çalışmaya Cumartesi akşam herşey kurumuş olur ve Pazar günü ütü seansım başlar
benim ütüm tefal bütün çamaşırları toplar 2 haftada bir ütülerim oda dolapta giyecek kalmayınca :)) 2 saat onalrla uğraşıyorum. şükür bişey olmadı yalnız sürekli su doldurmayı unutmayın.
ben hıc bırıktırmem öyle daha cok zaman alıyor gıbıme gelıyor :) çamaşır kurucukça ütüler yerıne koyarım yarım saatı pek geçmez ama suyunun bıtmemesien dıkkat et belkı suyu bıttıı o yuzden yandı gecmıs olsuunn..
Tek tek her giyeceğimi ütelersem boğar daraltır beni. Düzen takıntılı bir insanım; ütü masasının üstünden bana göz kırpan ütüleri kaldırıp çöpe atarım herhalde ütülemek yerine Ütü yapmaktan nefret ediyorum cünkü
Her hafta ütü yaparım. Cuma akşamı başlar çamaşır makinası çalışmaya Cumartesi akşam herşey kurumuş olur ve Pazar günü ütü seansım başlar
Susuz utu olur mu arkadaslar ben daha suyu bitmeden takviye yapanlardanim.yazliktan gelmistim esimin tum pantolon gomlekleri kirlenmisti ne varsa yikadim 3 gun utu yaptim. :)) tabi kesintisiz degilde.yinede bunun etkiledigini dusunuorum ben.utunuze nazik davranin