Bir değişik iç güdü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belkide hissettigim yastayim sozu gercektir...
Cunki gercek yasamimda da kimse anlamiyor yasimi cogu kimse 25 saniyor ben soyleyince sasiriyorlar...
Napsak ki çocukluğa geri mi dönsek :)
Benim de mükemmel çocukluğum yoktu, normal olsa gene razıydım.
Çocukken sahip olamadıklarımızı çocuklarımıza alıyoruz bol bol. Ne kadar doğru tartışılır.
Ben mesela hiç unutmam bi taç istemiştim annemden, almadı, alamadı belki. Pazarın ortasında yatıp tepindiğimi hatırlıyorum.
Bebeklerim falan olmadı hiç, şimdi sevmem oyuncak bebekleri. Hani olmadı ya hiç bi zaman :)
Çocuğun psikolojisini nasıl etkiler herşeyi almak size sormalı, çocuk psikolojisinde hassassınız yeterince :)

Benim de evimde boya kalemleri var renk renk 24 lük. Ve de boyama kitabı. hani şu büyükler için olan.
Çok zevkli. :KK53:Küçükken boyama kitabım olmadı hiç.
Ben neden küçükken sahip olamadıklarıma şuan nefretle bakıyorum?
Bendeki ayrı boyut.

Bence bu sizin karakterinizle ilgili bir durum, yani bu sizsiniz. Naçizane fikrim kendinizi böyle kabullenip sevmeniz ama bu tarzınızı
makul bir şekilde yansıtmanız. Yani kızınız adına bir şeyler seçmek ya da gereksiz pek çok şey almak yerine ihtiyacınız olduğunda kendinize gayet tabii minnoş şeyler alabilirsiniz :KK48:

evet sanirim...
Bu yorumunuz bende bir aydinlanmaya neden oldu!!!
Ben tabiatim geregi boyle civil civil.bir karaktermisim ama bunlara erisemedigim icin icimde ukte kalmis...

Benim de evimde boya kalemleri var renk renk 24 lük. Ve de boyama kitabı. hani şu büyükler için olan.
Çok zevkli. :KK53:Küçükken boyama kitabım olmadı hiç.

Benimde aynen :)
Oyun hamurum bile vardi bebegim yoktu o zamanlar esime bunlar ozel hamurlar firinda pisip porselen oluyorlar diye kandirmistim :D
hic oynayamadim kismet olmadi ama

Napsak ki çocukluğa geri mi dönsek :)
Benim de mükemmel çocukluğum yoktu, normal olsa gene razıydım.
Çocukken sahip olamadıklarımızı çocuklarımıza alıyoruz bol bol. Ne kadar doğru tartışılır.
Ben mesela hiç unutmam bi taç istemiştim annemden, almadı, alamadı belki. Pazarın ortasında yatıp tepindiğimi hatırlıyorum.
Bebeklerim falan olmadı hiç, şimdi sevmem oyuncak bebekleri. Hani olmadı ya hiç bi zaman :)
Çocuğun psikolojisini nasıl etkiler herşeyi almak size sormalı, çocuk psikolojisinde hassassınız yeterince :)

Ben anlayamadim iyi birsey mi dediniz kotu birsey mi...
Cocugum henuz birsey icin tutturmuyor cok sukur...
Ben zaten farkindayim yaptigim hatanin buradan bir fiir almak istedim akil akildan ustundur

evet sanirim...
Bu yorumunuz bende bir aydinlanmaya neden oldu!!!
Ben tabiatim geregi boyle civil civil.bir karaktermisim ama bunlara erisemedigim icin icimde ukte kalmis...
çocukluğumdan beri boyama resim yapmaktan çok hoşlanırım keçeli kalemlerim vardı bittikçe kolonya döküp kullandığım :KK16: lisede kırtasiyeye girince renkli kalem almadan çıkmazdım:KK45:bu yaşımdayım öğretmenim hala bayılıyorum napayım:p bende de var her yaş için boyama kitaplarından ve rengarenk kalemler boyalar:cool:

• Beğen
Reactions: nio
Ben anlayamadim iyi birsey mi dediniz kotu birsey mi...
Cocugum henuz birsey icin tutturmuyor cok sukur...
Ben zaten farkindayim yaptigim hatanin buradan bir fiir almak istedim akil akildan ustundur
Yok yok iyi birşey dedim.
Dediğim gibi bizim babamız sizin gibi, gerekli gereksiz herşey alınır.
Kıymet bilmeyen insanlar yetişiyor böylelikle. Çocukluğum hoş geçmedi fakat ben almam herşeyi.
Ağlar iki saat, baktı almıyorum paşa paşa döner eve, neden almadığımı izah ederim.
Dışarıda bişey görsün" bundan evde var" der. Fakat eşimle tek olsunlar babasına aldırır, biliyor babanın alacağını çünkü.
İki yaşa yakın farkında oluyorlar artık, çok da güzel kullanıyorlar :) önüne geçmek sizin elinizde.

• Beğen
Reactions: nio
ayyyy canim...o dediklerinin hepsini bende aliyorum...
29 yasindayim ve cocugum bile yok. hala yatagimin üstü oyuncak ayilarla dolu....
karakter meselesi...yani bence takma fazla. cavcavli...fosforlu seyleri sevmek kötü birsey deyil. benimde gözüme Tatli sevimli geliyor böyle seyler:)

he---bide not gecim:
Cocuklugum süper gecdi...yani her türlü oyuncagim vardi:) Icimde kalan ve yasayamadigim cocukluk yok yani.
sadece hosuma gidiyor...evimin dekoruda, daha cavcavli renkli mesela.
kendimde öyleyim...tirnaklar pembe...pembe ruj...bazen kirmizi ayakkabilar...
:)

Benim de okulum bittiginde kirtasiyeden dunyanin parasini verip kalem defter filan almisligim vardir. Sizi cok iyi anliyorum.ama israf kotu tabi :(

Merhaba sizinde dusundugunuz gibi kucuklugunuzden eksik kalanlari tamamliyorsunuz.cocugunuz cok kucuk ve onun yasina gore gelisim evtelerine gore oyuncklar almalisiniz.onu uyarici yada motor gucunu birlestirici gucunu ortaya cikarak oyuncaklar.bence internetten arastirin 14 aylik bebegin hangi oyuncagi olmasi gerektigini bir bakin.

Of valla bende gereksiz alışveriş yapiyorum esimde kiziyor bana..
Büyükler için boyama kitabi alcaktim 25 lira dedi :KK57: bende yuhh dedim aman Vazgeçtim evde modelin çizim yapiyorum değişik felan 100 tane cizdim :D bide boya kalem alcam 24 taneli 20 lira diyo bune bee dedim niye bu kadar pahali ki

Çocuklarınıza yapacağınız en güzel yatırım eğitimdir. İradeli olmaya çalışın ve birikim yapın onun adına.

İhtiyaçlarını alın. İsteklerinizin üzerini çizin. : )

eskiden durum yoktu,durumun olunca ilk işi alamadığım herşeyi almak oldu,çok mucadele ettım almamak için,şimdi doydum,keşke kendımı hırpalamasaymışım,şimdi hiç almıyorum,cidden ıhtıyac olunca alıyorum,yorma kendını,geceçek,doyum meselesi,

Back
X