Saç Rengi ve Saç Boyama bir değişiklik istiyorum

msaysegul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
49
5
6
İstanbul
merhaba kızlar ben size saç konusunda danışıcaktım çok kararsızım ya pişman olursam diyorum açtırıp, bide kimyasal istemiyorum saçım koyukahve sizce loreal casting serisinden(amonyak olmadığı için) kızıl alıp boyasam ne kadar etki eder bi tahmininiz var mı hiç açamadan saçınızı boyadınız mı lütfen fikir verin çok kafama takıldı

Saçınız doğal renginde mi?Doğal rengiyse belki biraz daha açılabilir boyayınca.
Kızıl boyalarda ufak da olsa açıcı madde var diye biliyorum. Ama tabi kumral bir saçı kızıla boyadığınızda elde edeceğiniz renge koyu kahvede ulaşamayabilirsiniz.

ben daha önce saçımı kızıla boyadım. saçım açık kumral... açtırmadan kendim boyamıştım. mat bi' kızıl olmuştum... muhtemelen saçını açtırmadan boyarsan koyu kızıl olur ama kızıl pişmanlıktır fikrimi sorarsan... çok çabuk akıyor, sık sık boya istiyor, iyi bir bakım gerektiriyor vs. uğraşabilirim diyorsan boyamalısın. ben kızıla hasta bir insanım ama kızıldan döneceğim diye saçımı renkten renge soktum. şu an doğal rengimde çok mutluyum. bir daha boyamak mı? asla.

Benim saclarim kumraldi kizila boyamistim koyu bir kizil oldu ve yaklasik 10 yildir kizil kullaniyorum cok memnunum sanki kizil sacli dogmusum gibi ozdeslestik.
Ama kizil zor bi renk donmek icin cok ugrasman gerekir

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…