bir deliliğim kalmamıştı

oznel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
194
2
16
Antalya
offff sen o kadar yıl adamın balığa gitmesine karışma,arkadaşlarıyla alemine karışma,maaş kartını ver harcasın etsin arada bir alışverişe gitmeyi iste g.tüne başına harcayacak para yok desin.Elalemin karısı kızıyla gülüşsün şakalaşsın evde internetten ayrılmasın.İçine at at...Artık söyliycem o kadına mesafe koy de ,rahatsızlığını söyle ,deli damgası ye.Tek karşı çıktığım bu oldu.Aldım ağzımın payını.Bana yaşattıklarını unutamıyorum iyiyiz diyorum ama bir sözüyle tekrar geçmişe dönüyorum.Haydiiiii sil baştan tekrar.Bana yaşadıklarımı unutturacak ilgi sevgi göstermedikten sonra nasıl normal olabilirim ki.Tek başıma kalkamıyorum altından psikoloğa gitsem faydası olur mu ki????

Canım biraz daha ayrıntı versen kaç yıllık evlisin mesela ya da elalemin kadınları dediğin kimler çok anlaşılmıyor konu yazdıklarından :40:

Demek herşeye karışmamak da iyi değilmiş..

Canım biraz daha ayrıntı versen kaç yıllık evlisin mesela ya da elalemin kadınları dediğin kimler çok anlaşılmıyor konu yazdıklarından :40:

8 yıllık evliyim arkadaşım Bu süre zarfında eşimden kendim için şunu isterim böyle olacak dayatmam neredeyse olmamıştı.Çalışma arkadaşlarından bir bayana mesafe koy dedim,diğerleriyle samimiyetine muhabbetine yine karışmam da işte bu suç oldu.Yok ben deliymişim taktım mı takıyormuşum.Çok dırdırcıymışım.Kaldıramıyorum artık.Ya diğer kadınlar çok mu normal de ben onun gözüne bu kadar batıyorum anlamadım ki....

ben hiç bişey anlamadım biraz sakinleşip ayrıntılı yazar mısın canım

ne delisi demir gibi sinirlerin varmış...
yoksa nasıl katlanırdın bu adama yıllardır...
allah yardımcın olsun...
cidden tahammül edilecek gibi değil...

Back
X