Bir Deniz Hikayesi Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Kanal D’nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi, Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi” Eylül ayında izleyici ile buluşmayahazırlanıyor.

çekimleri bizim yasadıgımız yerde yapılıyo hatta nişan sahnesi cekılırken benım kızlarımda oynadılar kızlarım ıcın guzel bı anı oldu

aynen kız reklamlarda görmeye bile tahammülüm kalmadı büyüdükçe uyuzlaşıyor

gazetede okudum aylık 80 bin tl kazanıyormuş bide:KK57:

Bide o şımarıklığı bilmiş tavırları yok mu deli oluyorum
Evet bende duydum ya bölüm başı 20bin alıyormuş
Küçük ağada oynarken zeki alasya özel arabayla alınıyorda bu emir berke minibüsle alınıyor diye annesi olay cıkarmıstı bide

Bide o şımarıklığı bilmiş tavırları yok mu deli oluyorum
Evet bende duydum ya bölüm başı 20bin alıyormuş
Küçük ağada oynarken zeki alasya özel arabayla alınıyorda bu emir berke minibüsle alınıyor diye annesi olay cıkarmıstı bide
aynen küçükken tatlıydı sevimliydi filan ama çocuk büyüdükçe parayı vurunca

iticilikte sınır tanımamaya başladı

Aynen ya dizi güzelde keşke başkası oynasaymış dedirtti artık yeter... sürekli aynı oyunculardan gına geldi

Kızlar izleyen varmi bu diziyi nasil sizce ben zeynebin babasi ve kardeşine inanmakta güçlük cekiyorum insan inanamiyor hele babasi nasil bu kadar kötü kalpli olabilir aklım almadi biraz o kısmı hikayenin gerçekliğini bozdu kafamda hadi kızkardeşi kıskanıyor belki yapabilir diyor insan ama izleyenlerin yorumlarını merak ediyorum şu emir berke zincidi bana da bikkinlik verdi bu arada

Back
X