myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
Merhaba hanımlar.
Aslında derdim çok da; hangisine yanayım durumu olduğundan mütevellit, en hafifini sorayım dedim.
Öncelikle; yıllık iznime denk getirip bir jinekoloğa gideceğim zaten ayın 25'inde, ama fikir almak amaçlı açtım konuyu. Yanlış yere de açmış olabilirim. Taşınacaksa da kusura bakmayın şimdiden.
2015 haziranda doğum yaptım; lohusalık bittikten 7 ay sonra; 2016 şubat ayında ilk regl imi oldum.
İkincisi de 2016 nisanda oldum ve bi daha tık yok
Emziriyorum hala, laktasyon döneminde olduğumdan ötürü mü regl olamıyorum ki?
Ama öyle olsa hiç olmazdım sanki
Testler de yaptım hatta hobim haline geldi haftada bi kez falan yapıyorum
sonuç hep negatif. Zaten korunuyoruz da hani hamilelik gibi bir durumun olduğunu da sanmıyorum açıkçası ama neden olabilir sizce?
Burda doktor muyuz biz diyen çıkar mı bilemedim ama ben ona da tekrar cevap vereyim, doktora gideceğim zaten sadece ne olabilir acabaası diye açtım konuyu
Teşekkürler
Aslında derdim çok da; hangisine yanayım durumu olduğundan mütevellit, en hafifini sorayım dedim.
Öncelikle; yıllık iznime denk getirip bir jinekoloğa gideceğim zaten ayın 25'inde, ama fikir almak amaçlı açtım konuyu. Yanlış yere de açmış olabilirim. Taşınacaksa da kusura bakmayın şimdiden.
2015 haziranda doğum yaptım; lohusalık bittikten 7 ay sonra; 2016 şubat ayında ilk regl imi oldum.
İkincisi de 2016 nisanda oldum ve bi daha tık yok

Emziriyorum hala, laktasyon döneminde olduğumdan ötürü mü regl olamıyorum ki?
Ama öyle olsa hiç olmazdım sanki

Testler de yaptım hatta hobim haline geldi haftada bi kez falan yapıyorum

Burda doktor muyuz biz diyen çıkar mı bilemedim ama ben ona da tekrar cevap vereyim, doktora gideceğim zaten sadece ne olabilir acabaası diye açtım konuyu

Teşekkürler