Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben önceki konularımdaki kişiyle aylardır görüşüyorum arkadaşlar.Bazen mutlu da olduk.Ozellikle ilk aylar.Son ayda sürekli kavga halindeyiz.Derdimi anlatmam pek ona zaten.Bir iki kez bahsettim bir iki sorunda.Son bahsettiğinde hele dert falan sevmediğini iyi gun dostu olduğunu iyice anladım.Az görüşmek istiyor ilişki başlangıcından bu yana.is mesailerimiz cok fazla aylardir.Sende ferahlamak istiyorum iş stresinden dediğimde bu lafımdan bile hoşlanmıyor.Aramizdaki sürtüşmeler hep onun az görüşmek istemesinden çıkıyor.Ve ben bunun için itiraz ettiğimde bunalıyor benden uzaklaşıyor biraz.Bugüne kadar surtusnelerimiz sonrası çok cabuk dönerdi bana eskisi gibi olurdu.
Ama bu son surtusmemizde cabuk donmedi.Sanki soğumuş gibi.Arabasini satınca nikah düşünüyordu enson.Biriki ay içinde.
Sorun şu ki adam dert sevmiyor hep güçlü görünmek zorundayım.En ufak çeneyi başı götürmüyor.Beni ayrilikla tehdit etti bir iki kez.Son haftalarda da ben bunu yaptimBasindan beri az görüşmek istiyor.Az görüşmek ise bana göre değil.Ayrilacak olsam seviyorum vs.
Bir de benim kaybetme korkum var artık önceki ilişkilerimden dolayi..
Adamin da sagi solu belli olmaz Zaten en ufak bir sorunda birakip gidecekmis gibi biri bu da.
Aramız bozulunca beklemek yerine hemen sonuçlasın ayrılacaksak ayrılalım istiyorum.Bu da dogru degil.
Ayrilirsak da çok üzülürüm.
Bu son kavgamızda ayrılabiliriz mealinde samimi bir konuşma yaptım ayrilmak istemiyor ama yazmıyor da.Birgun geçmeden barışır konuşurduk.Busefer gecikti.
Biz devam etsek bile bu dert sevmeyen adamla hep iyi rolu nasil oylayabilirim.? Butun erkekler dert sevmezmi.?Fazla mesailer yuzunden bunaldigimi soyleyip gorusmek istedigimde bile adam bunalma lafina takiyor.
Hani az da gorusmek istiyor ya ben de sebep soylemek zorunda kaliyorum.Gecen gun kiziyla hasir nesir oldum; evinde oyun oynadik kiziyla .Kizi cok mutlu oldu.Ogluyla hala tanistirmadi.Istemiyordu en son.Yakinda onla tanışacaktık.
Bir yıl oldu bana o ilk mesajı atalı.Nisandan bu yana da bayagi bayagi sevgiliyiz.
Güzel sakın günlerimiz çok fazla oldu ama.Genelde mesajlasarak tabi.Haftafa bir hep benim önayak olarak görüşmekle..
IKI gün üstüste yada sık görüşemezmiş.
Diger kadınlarda da böyleymiş.Dinlenmeye ihtiyacı varmış..Ben ondan yogun calisiyorum..
Durum böyle.
.Adam ününü elemiş aşmış.Bana pekbirsey kalmamış.
Bende şans yok yemin ederim.
Kizlar düzgün anlatamadım kafam karışık. Cümle tekrarlarına düştüm idare edin busefer.
Önceki konularınizi bilmiyorum ama açık konuşayım yazdiklarinizdan anladığım kadarıyla bu kişi sizi sevmiyor ve siz peşinden gittikçe kendini çok önemli zannetmiş.. arayıp sormayani bende aramam, görüşmek istemeyenin peşine düşmem.. unutmayın kimse sizden değerli değildir..
Valla sadece baştaki paragrafı okudum, ona göre yorum yapacağım, niye daha yolun başında olduğunuz biriyle devam etmekte ısrar edeceksiniz ki? Daha yeni başlayan birşeyde adam görüşmek istemiyorsa neyi zorluyorsunuz . Dertsiz başınıza dert mi alacaksınız allasen!?
Önünüzdeki başka maçlara bakın derim :)
Eski konularını bilmiyorum ama bu konuya dayanarak şunu söyleyebilirim ki
hiç sağlıklı bir ilişki gözükmüyor..
Adam aşırı rahat.. ne zaman ne isterse ı oluyor.. ve adamın keyfine göre yaşamaya çalışan biri var hayatında oh mis..
Bence değmez.. ne kadar çok seviyor olsanız da bir derdinizi bile paylaşacak bir adam yok karşınızda, kaldı ki canınız sıkılasa bile hemen kaçmaya çalışması bunlar sana çok haksızlık bence..
Bunu cok soyledim ona.Sevmesem senle olmam.Yuzune bile bakmam dedi.Istiyorki hicbitseyine itiraz etmeyeyim çene yapmayayım.Hersey istediği gibi olsun istiyor.Ornek klima taktırmazmış eve.ornek kışın bile pencere açık dururmuş daralırmış.ornek gelinlik nisan dedigimde(ısrar etmedim) cin çarpmışa döndü.Bizim gibi kişilerde bu olmazmış.Zaten sadece nikah olacak altı üstü gelinlik giymek isterdim.
Bunu cok soyledim ona.Sevmesem senle olmam.Yuzune bile bakmam dedi.Istiyorki hicbitseyine itiraz etmeyeyim çene yapmayayım.Hersey istediği gibi olsun istiyor.Ornek klima taktırmazmış eve.ornek kışın bile pencere açık dururmuş daralırmış.ornek gelinlik nisan dedigimde(ısrar etmedim) cin çarpmışa döndü.Bizim gibi kişilerde bu olmazmış.Zaten sadece nikah olacak altı üstü gelinlik giymek isterdim.
Dünya da tek erkek o gibi davranmayin bacim yaa. Sende başına bela ariyorsun. Boşanmış biri olarak söylüyorum bu adam şuan neyse evlensende aynisi olucak hatta bi iki kat daha beter cikiyolar. Kendin icin hayirlisini iste ve yoluna bak
Uzun sure yalniz kaldiginizdan dolayi bundan dolayi kaybetmek istemediginizi anliyorum.
Fakat cok sevseniz bile bazen kendinizi ortaya koymaniz dur demeniz gerekir ki adam bir ne oluyor desin.
Calisan adamin cocuklariyla ilgilenen adamin kendisiyle ilgilenen kisi icin o adam azicik da olsa dert dinlemiyorsa kendi dertleriyle bas basa kalir.
Sewmiyor sewmiyor sewmiyor. Kendini bisey sanmis bu adam bunu boyle yapanda pof poflayanda sen olmussun. Alla sen uzaklas kac kurtar kendini ewlensen napcan boyle adamla birakip birakip gider daralmaya gelmiyo bunalmaya gelmiyo.Allah askina ben ayin 30 gunu warsa 25 gunu yorgunum ay biktim ay usandim soyle boyle diyen biriyim her kadinda boyledir. Cunku hayat yogun yorucu ugrasm yipratma kendini bunla
Ben bugun ikinci evliligim icin bosanma karari aldim. Bu adam simdi boyleyse evlensen sonun benim gibi olacak. Ondan hicbir halt olmaz aklini basina al
Ben birşey yazmayacam son yazdigima birsey yazmadi.O ayrilik konusunda ayriligi istemiyor nikah planliyor seklinde yazinca "Daha ozenli ol ozaman " minvalinde yazdim bilmem kacinci kez.Gün boyu okumadı okuduğunda da birsey yazmadi.Herzaman cabuk dönerdi.Bakalim daha fazla gecikecekmi?Birgün oldu.
Sevmiyor dediniz hep sorduğumda hep sevmesem senin yüzüne bakmam emin ol dedi hep.Boyle demesi neden ozaman ne diyorsunuz
Bu adamın sizi seviyorum demesinin ne gibi bir etkisi var ki siz o sevgiyi hissetmediğiniz sürece. Bence siz kendinizi avutuyorsunuz bununla yada kandırıyorsunuz. Adamı kaybetmekten korkuyorum demişsiniz kaybedecek neyiniz var adam sizle görüşmüyor msjınıza cvp vermiyor be bilim hali hazırda bir iş arkadaşı sanimiyetinden öteye bir ilişkiniz yok görünürde ve siz evliliği düşünüyorsunuz. Evlenmek için evlenmeyin lütfen. Bu adamın sizin hayatınıza bir katkısı olsun. Eski konularınıza da göz atttım ömrünüzü bu adama kendinizi begendirmeye yada onun onayını almaya çalışarak geçiremezsiniz. Salın ipini seviyorsa gelir kapınızda da yatar yalvarır da ilgi de görürsünüz cesaretiniz var mı buna? Sizi sevip sevmediği ile yüzleşme cesaretiniz var mı?
Ben birşey yazmayacam son yazdigima birsey yazmadi.O ayrilik konusunda ayriligi istemiyor nikah planliyor seklinde yazinca "Daha ozenli ol ozaman " minvalinde yazdim bilmem kacinci kez.Gün boyu okumadı okuduğunda da birsey yazmadi.Herzaman cabuk dönerdi.Bakalim daha fazla gecikecekmi?Birgün oldu.
Sevmiyor dediniz hep sorduğumda hep sevmesem senin yüzüne bakmam emin ol dedi hep.Boyle demesi neden ozaman ne diyorsunuz
Seven adam neden görüşmek istemez ? Sevdiği kadına neden gelinliği çok görür ? Sevdiği kadının dertlerini neden kendine dert edinmez ? Sen bunlara ne diyorsun? Belki adam sadece evinin işleri görülsün,çocuklar geldiğinde ilgilenecek biri olsun kafasında. Malum her şeye darlanan adam için bunlar büyük dert. Sevmesem yüzüne bakmam diyen pek de yüzünüze hasret değil gibi zaten. Yol yakınken dönün derim ben. Kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin.