Bir derdim vaarrrrrrrrrr

Lara0703

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
11
10
1
33
Kizlar bAna fikir verin lütfen çok kararsizim ve cikmazdayim:( ben eşimle evleneli 10 ay oldu. Eşimin isi futbol ve sürekli başka sehirlerde anlaşma yapıp sözleşmeli çalışıyo. Ben antalyada kaldım eşim Konyada.eşimle Konyaya girmek istemiyorum ama işi orda.ben orda yapamam oda kararsiz.ee maddi sıkıntı var birbirimizi yedik son 4 ay.ben kalmak istedim o haftada 1 gelip gidiyor kotümü ettim ya ben :(

çalışmıyorsanız sırf keyfi bir durumda ayrı kalmanız saçma geldi bana.
bence konya da bir ev açın

İse başladım nasıl olsa gitmicem diye.hem para biriktireyim istedim genciz çalışalım falan.ama şimdide beynimin içinde birsey beni yiyip duruyor.yeni evliyim gitseydin diye ama bilmiyorum ya yanlzlik zormuş gerçekten.düşünmek için çok vakit var kafayı yiyiorum

Tatlım adamın işi buymuş napsın bence sen ona ayak uydurmalıydın sonuçda durumuda iyidir gezer eğlenirdin sende eşinle birlikte niçin yalnız yaşayasınki daha çok yeni evliliğiniz

Bırakamayacağınız bir işiniz düzeniniz yoksa sizde yanına gidin,
yeni evliymişsiniz hem
ayrılık girmesin mecburiyet yoksa, mecburiyetten ayrılık başka tabii

Off neler dusunmedim neler. Ee gitsem komple evi goturmem lazım e 2 yıl sözlesme bitince başka eşyalar rezil ben perişan. E çocuk öldü diyelim ben gene antalyaya gelicem anne kayinvalide burda ben hayatta yapamam kalamamda.kendi evim olmali.Off ya nasıl bir kısır döngu bu baslicam herseye isyanlardayimmmmm

Off neler dusunmedim neler. Ee gitsem komple evi goturmem lazım e 2 yıl sözlesme bitince başka eşyalar rezil ben perişan. E çocuk öldü diyelim ben gene antalyaya gelicem anne kayinvalide burda ben hayatta yapamam kalamamda.kendi evim olmali.Off ya nasıl bir kısır döngu bu baslicam herseye isyanlardayimmmmm

Çok uzun vadeli düşünmemek daha mı iyi sanki? Ben olsam kocacığın yanına giderdim hemmen:KK15:

Biz düzeni antalyada kurduk.burdaydi işi başka şehir olunca planlar olmadı. Bakalım ya bi kaç deneyelim gidicem olmuyor boyle

Kocanızı yalnız bırakmayın.
Ben yapamam edemem nasıl der bir insan anlamıyorum.
Eşiniz o sizin ya. İnsan sevdiğinin yanında olmak istemez mi her zaman.
Adamlar ayrı yaşayınca sadık kalmıyor üstelik.
Ne cesaretle böyle davranıyorsunuz anlamadım. Aynı yerde yaşanmayacaksa evlilik de olmamalı çünkü o iş evlilik halinden çıkıyor zaten.

Kizlar bAna fikir verin lütfen çok kararsizim ve cikmazdayim:KK43: ben eşimle evleneli 10 ay oldu. Eşimin isi futbol ve sürekli başka sehirlerde anlaşma yapıp sözleşmeli çalışıyo. Ben antalyada kaldım eşim Konyada.eşimle Konyaya girmek istemiyorum ama işi orda.ben orda yapamam oda kararsiz.ee maddi sıkıntı var birbirimizi yedik son 4 ay.ben kalmak istedim o haftada 1 gelip gidiyor kotümü ettim ya ben :KK43:
Benim eşim dönem dönem ülke ülke geziyor
Okulum işim olmasa bende onunla gezerdim
Olumlu tarafından bak yeni yerler yeni kültürler tadını çıkar

Hakliniz aslinda.ben büyük dusuyorum.sanki 40 yıllık evli gibi.neden oyle düşündüm bilmiyorum

Haha benimkide futbolcu.hiç rahatımı bozmadım valla hep o gitti gitti geldi..sonuç olarak nereye giderlerse gitsinler kampta oluyorlar ,izinleri saatlik,alkol yok,cinsellik yasak:) zor oluyo ama alışıyosun bi süre sora..

Demet şener herşeyi bırakıp gitti başka ülkeye. Konyaya da gidilir bence hem çok eğlenceli.

Back
X