merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri, ben 22 yaşında bir kızım. ve 3 yıldır bir çocukla çıkıyorum. zaman zaman bulutların üstünde gibi hissediyorum zaman zaman ise aşırı mutsuz. ve hiç bir sebep yokken böyleyim. mutlu olduğumda tabiki sorun çıkmıyor ama anlık olarak nedenini bilmediğim bir şekilde mutsuz oluyorum.ilk zamanlar onun eski sevgilisiyle çok sorun yaşamıştık hayatımızdan çıkamamıştı uzun dönem. onun etkilerini çok yaşadım. o zamanlar hep mutsuzdum ama zamanla daha iyi oldum. şimdi ne derslerime konsantre olabiliyorum doğru dürüst. ne parama sahip çıkabiliyorum. anahtarımı bile orda burda unutuyorum bir dalgınlık içinde oluyorum bu nedensiz mutsuzluğumda. sevgilimle de çok kavga ediyoruz bu dönemde. ne oldu, gene neler kuruyosun içinde diye kızıyor bana. neler kurduğumu söylediğimde ise benden soğuyor. 1-2 gün sonra normale dönsek bile devamlı tekrar ediyor bu durum. şu anda da küsüz. onu bu şekilde çok mutsuz ediyorum ayrılalım bu kadar mutsuzsan bile dedi bana. ama onun yüzünden de mutsuz değilim. lütfen yardım edin bana ne yapmalıyım bu mutsuzluk ataklarıyla?