- 15 Şubat 2018
- 41
- 27
- 3
- 27
- Konu Sahibi Beautybaby
-
Doğru aslında hiç bi şekilde hiç bişey hissetmediğimde bu kadar zihnimi meşgul etmiyor,ama bazı şeyler tetikliyo aklıma o düşüyo işte İnşaallah biran önce temellli unuturumNefret dahi etmemeni öneririm..hiç düşünme..öyle bi insan hiç olmamiş gibi..düşündüğün için rüyalarına da giriyor..
Bilmiyorum nedense hayatımda kimseyi istemiyorum şu sıralar..Çivi çiviyi söker hayatına yeni biri girse aklına bile gelmez.
Travmatik olaylar bilinçaltımızayerleşiyor etkisinden zor kurtuluyoruz. Bu nedenle rüyanızda görüyor olabilirsiniz.
İnşaallah zamanla bunu başarabilirim..Icinizde hala kininiz varsa rüyanızda görürsünüz.Nefret etmek bile bir duygudur.Icinizdeki iyi kötü bütün duyguları öldürün hiç tanımamış bir yabancı gibi.
Doğrudur bu aralar bazı sebeplerden aksattığım oldu...Tekrar başlayacağım İnşaallah..İcinizde kalanlar var galiba. Zihninizi temizlemeye çalışın. Meditasyon veya namaz yardimci olur. Denemekde fayda var
Doğrudur,düşündükçe ona nefretim depreşiyor orasıda ayrı :)Ayrılmak için bir sebebiniz vardı sonuçta, bunu düşünün.
Gun icinde aklına geliyorsa yada bilincaltinda filan saklisa Rüyada görmen normal...meraba,ben 1 sene önce eşimden ayrıldım kısa süreli bi evlilik oldu,ayrıldığım günden bu yana sürekli rüyalarımda eski eş kişisine dönüyorum.1 senedir sürekli ara ara görmediğim olsada genelde hep görüyorum.Sonrada bütün gün aklımdan çıkmıyo piskolojim bozuluyor,aklımdan çıkmıyor,hatta başım ağrıyor bu yüzden neden böyle oluyor sürekli keşke kazıyabilsem aklımdan,o kişiye karşı sevgi vb.hiç bişey hissetmiyorum ki nefret ediyorum hatta,ne önerirsiniz rüyamda görsem dahi düşünmemek için.....
Doğrudur bu aralar bazı sebeplerden aksattığım oldu...Tekrar başlayacağım İnşaallah..
Bi ara yazıyordum günlük iyi geliyordu,uzun zamandır yazmıyorum,tekrar başlayacağım sanırım..Zaman ilerledikce azalir diye düsünüyorum. Insan icindeki yorgunlugu, stresi rüyalarinda uykusunda arsiflemeye baslar.
Ben birseyleri unutma cabasina kapildigimda günlük tutardim. Icimdeki duygulari paylasamadigim fikir ve düsünceleri o bos sayfalara aktardirdim. Tabii bu tür etkinlik size göremidir bilemem. Akil ve ruhda bulunan seyleri kesip atmak degilde tamamlayarak zihince sonlandirmak daha mantiklidir.
Evet geliyo ve ben bu düşünceyi kovamıyorum...Gun icinde aklına geliyorsa yada bilincaltinda filan saklisa Rüyada görmen normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?