• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var, boşanamiyorum..

mavi00

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
269
3
296
İstanbul
2013 aralikta canim kizim dunyaya geldi. 1.5 sene ite kaka devam eden evlilikte sona dogru yaklastik. Hic bir mutluluk ve paylasim olmamasina karsin ben bu karari alamiyorum. Yaninda devamli bir tartisma.. Gitmek mi iyi kalmak mi bu yavru icin..?

2013 aralikta canim kizim dunyaya geldi. 1.5 sene ite kaka devam eden evlilikte sona dogru yaklastik. Hic bir mutluluk ve paylasim olmamasina karsin ben bu karari alamiyorum. Yaninda devamli bir tartisma.. Gitmek mi iyi kalmak mi bu yavru icin..?

bu kadar kötü bir ilişki de bir bebek dünyaya getirmişsiniz.. hiç bir zaman boşanma taraftarı olmadım ama aranızda sevgi bitti mi ? kavgaların nedeni belli mi.. kolay degil ki yuva kurmak

O kavga gürültü ve mutsuzluk içinde cocuk yetistirmek ne kadar doğru bende bunu sorguluyorum madem cocugu düsünüyosak ?

sosyal çevren, yaşadığın yer, maddi imkanların ve en önemlisi kendine olan özgüvenin çok önemli..
kimse sana boşan yada boşanma diyemez en iyi kararı sen vereceksin..

benim fikrim önce çocuğunu düşünmelisin
evde yaşadığnı sen biliyorsun nasıl bir ortamdasın bilemiyorum bence önce düşün kalırsam nasıl bir çocuk yetiştirim psikolojisi nasıl olur o mutlu olabilir mi sonra da aynı şeyleri gidersem diye düşün ve kararını ver

ben evli değilim çocuğumda yok o psikolojiyi anlayamam ama size çevremden gördüğümü aktarabilirim. benzer bir olay kuzenimin başına geldi. çocuğu vardı ama eşiyle geçinemiyorlardı. hatta eşi onu aldatmıştı. ama çocuğum var arada diyerek sabretti düzeliriz dedi ama en sonunda işin içine çocuğun kötülüğü de girdi. içki masasına çocuğunu bile götürdü. yani ben her zaman sadece çocuk için yürütülen ilişkileri yanlış bulmuşumdur. bunu bir eğitmen olarak söylüyorum. sadece çocuk için yürütülen evlilikler yarardan çok zarar verir

Boşandıktan sonra da aşılması gereken bir dizi sorunla karşılaşacaksın.
Bu sorunları aşmak için çaba ve enerji harcayacaksın.
Evliliğinde yaşadığın sorunları aşabileceğine veya katlanabileceğine inanıyorsan,
aile birliğinin devamı için emek vermeni tavsiye ederim.
Ancak mükemmel şekilde mutluluk rolü yapabilenler içindir çocuğu için evliliği yürütmek.
Çocuk annesinin hayatını çaldığını hissetmemeli, bu yükü taşımamalıdır.

benim nişanlım ile bazı sorunlarım oldu askerdeydken yuzugu attım ve askerden kaçtı geldı sonra tekrar barıstık tekrar yuzuk takıldı aıleler arasında sımdı dugunumuz var fakat soyle bır durum var ışlemlerı tamamladık nıkah gunumuzu aldık herhangı bır sorun ıle karsılasmadık yanı nufus mudurlugune felan gıttık sağlık raporu ıcın gıttık herhangı bırsey çıkmadı nıkah da herhangı bırsey olur mu duye cok endısem var yardımcı olur musunuz rezıl olmak ıstemıyorum cogu yerde çıkmaz yazıyor ama cok buyuk rıks asker kaçağı ve aılem hıc kımse bılmıyor :KK43: lutfennnnn

Benimde 1.5 yaşında bir oğlum var.Evliliğim yolunda değil.Eşimin tayin olmasından dolayı 8 ay mecburen ayrı kaldık bu süreçte oğlumun babaya manen muhtaç olduğunu kesinlikle anladım.çok şükür iyi bir işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum çocuğumla ilgili her sorunu aşabiliyorum ama babasıyla çok mutlu.oğlum için kendimi hakettiğim hayatı belkide mutlu huzurlu sevilebileceğim bir hayatı bırakıyorum.Eşim saygı sınırlarını aşmadığı sürece yürütebilirm oğlum için.Eğer sizinde eşiniz saygısızlık yapmıyorsa bir daha düşünün derim evlatlarımız için.

sadece cocuk icon iliski yurutulmez. illaki birgun bir yerde kopar. cocuktsn once bencilce gelebilir ama kendi ruh sagliginida dusunmelisin. yillar gececek ve geri donup baktiginda keske dememen icin cok iyi dusunmen gerekli. seninde bir hayatin var. anne ve babam ben uni bitirince bosandilar onca sene kavga gurultu gormedigim sey kalmadi. allaha sukur benim karsima adam gibi bir es cikti yuvamda huzur var. ama hep bi suphe de var. bu psikoloji ile yasamakta cok agir.

kavgadan gurultuden cocuklar cok etkileniyor bence cok usteleme biraz arayi ac kendini dinle cocugunu al tatile cik annene kaynana git biraz esin seni ve cocugunu ozlesin o zaman sende kafani dinle bakaalim ne istiosun bitirmek cok kolay ama sonra yeni bi duzene kavusmak cok zor,,, allahim yardimcin olsun insallah hersey duzelir..

Back
X