• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var...bu annelere ne oluyor yahu!!!!!

tired38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
49
19
88
arkadaşlar merhaba hatırlarmısınız bilmem ama bi ay önce erkek arkadaşımın evliliğe çok yaklaşmadığını yazmıştım foruma...
bizim ilşkimiz güzel bi şekilde devam etti ve gecen hafta sonu yani 23-24 martta ailesiyle tanıştırmak için birlikte ailesinin bulunduğu ile gittik... hani ben kendime guveniyodum sonuçta ben doğal guleryuzlu bi insanımdır...hemen ısınabilirim insanlara ki öylede oldu... benim korkum sadece şuydu benim boyum 1.63 onunki 1.90 ... nese gittim biraz annesi soğuk davrandı babası çok yakındı... daha sonra ablasıyla tanıştık baya hoş sohbet ettik güldük eğlendik... akşam hep beraber oturduk sohbet ettik okadar güzel geçti ki hani ben kucuk bişiden nem kapacak durumdayım ve hiç öle bi durumdan rahatsız olmadım... ertesi gün kahvaltımızı yaptık yola çıktık ve çıkmadan önce ablası erkek arkadaşıma sölemiş ii hoş falan diye... yola çıktık erkek arkadaşım teşekkür etti ne kadar ii davrandın diye...
geldik ertesi gün aramışlar veeee fikirlerini sölemişler....
çok ii hoşmuşum fakat aramızda fiziksel bi uyumsuzluk varmış ilerde ikiniz içinde sorun olur diolarmışşş... birazdaha düşünün diolarmış...
gelde deli olma yaa...
YIKILDIK erkek arkadaşımla... oda şoklardaydı bende... ve soğuk davranıyo...
ne yapcamı nasıl bi yol izlicemi bilemedim:((((((((((

kabahat erkek arkadaşının ailesindemı yoksa bunu sana yetiştiren erkek arkadaşındamı sence. her aile gelını damadı hakkında yorum yapabılır. banada yaptı annem babam . kalkıp bunu yetiştirdim ki o zaman sevgılım olan eşime. hıç soylencek lafmı bu şimdi. erkek arkadaşınız çok ayıp etmış. ailesını susturacak yerde yememış içmemiş size yetiştirmiş. sankı oda oyle duşunuyor gıbı geldı bana

şaka mı bu? erkek arkadaşın seni ailesiyle mi evlendircek kendisi mi evlencek ayrıca boyun on cm uzun olsa ne değişcekti ne kadar boş bahaneler..erkek arkadaşının ailesine bunun muhabbetini ettirmesi bile manasız benimde sevgilimle aramda 20 cm var birbirimiz seviyoruz boy farkı yüzünden mi ilişkimizi bitircez olcak şey değil erkek arkadaşınla adam akıllı konuş bence ailesi oğluna eş mi arıyor vitrin mankeni mi önce buna karar versinler kendini de bu konuda sakın kötü hissetme allahın verdiği boyu fiziği değiştirmek senin elinde değil sonuçta

erkek arkadaşım söylemek istemedi ilk önce daha sonra ben ısrar edince oda dayanamadı söyledi...
biz birbirimizi seviyoruz deseydin...sölemiş ve biraz tartışmışlar sanırım... o yüzden bişide söleyemiyorum bide çok duygusal kendisi... yanımda ağladı:( ama bu yorumlar yıpratmış belliki onuda...

şaka mı bu? erkek arkadaşın seni ailesiyle mi evlendircek kendisi mi evlencek ayrıca boyun on cm uzun olsa ne değişcekti ne kadar boş bahaneler..erkek arkadaşının ailesine bunun muhabbetini ettirmesi bile manasız benimde sevgilimle aramda 20 cm var birbirimiz seviyoruz boy farkı yüzünden mi ilişkimizi bitircez olcak şey değil erkek arkadaşınla adam akıllı konuş bence ailesi oğluna eş mi arıyor vitrin mankeni mi önce buna karar versinler kendini de bu konuda sakın kötü hissetme allahın verdiği boyu fiziği değiştirmek senin elinde değil sonuçta

şaka gibi yaa.. bana deseler ki oturuşu kalkışı şöle böle deseler düzeltirim derim ama ben Allahın verdiği boyu nası düzeltiyim!!!! nefret ettim onlardan... açıkçası erkek arkadaşımda çok suçlu ama seviyorum işte... hayat ne garip şey?
şu aralar pek bişi sölemek istemiyorum:( üstüne gittiğimde biliyorumki onuda ters tepecek... bikaç gun sonra adam akıllı konuşcam...çok teşekkürler yorumunuz için...

şaka bi yana fiziksel olarak o kadar uyumsuz çiftler var ki (yaş farkı, kilo farkı, güzellik farkı vs..) boy bunların yannda hiç kalır emin ol.. ama yine de bakıyosun çok seviyorlar birbirlerini, önemli olan bunlar değil hiç.. önemli olan sevginiz eşit olsun..

fiziksel uyumsuzluk rahatsız etseydı erkek arkadasın bastan istemezdi
hangi erkek begenmediği bir bayanla evlenmek ister ki tuhaf geldi ailesinin yorumu
ahlaka, hanımlığa bakmak yerıne artık bunlara mı bakılıyor pes doğrusu
gitme üzerine zaten..bırak bu yuzden soğursa da soğusun sevgisini göstermiş olur

fiziksel uyumsuzluk rahatsız etseydı erkek arkadasın bastan istemezdi
hangi erkek begenmediği bir bayanla evlenmek ister ki tuhaf geldi ailesinin yorumu
ahlaka, hanımlığa bakmak yerıne artık bunlara mı bakılıyor pes doğrusu
gitme üzerine zaten..bırak bu yuzden soğursa da soğusun sevgisini göstermiş olur

ya bana tuhaf gelende o zaten neymiş annesi uzun boylu balık etlilerden hoşalanırmış... Allaha havale ediyorum onları eminim ki Rabbim onlarla en güzel şekilde ilgilenecektir...
bende öyle düşünüyorum zaten üstüne gitmiycem artık butun sorumluluk onda...

Ayrıca erkek arkadaşının da bu tarz fiziksel durumları en başta değerlendirmiş olması lazım, çünkü aşk ilk olarak bakmakta başlar bakınca da insanın kişiliği görünmediği için hepimiz ilk intibamızı dış görünüşten ediniriz. İş buraya kadar geldiğine göre de o zaten seni beğenmiş demektir başka da kimseye laf düşmez bu konuda.

şaka gibi yaa.. bana deseler ki oturuşu kalkışı şöle böle deseler düzeltirim derim ama ben Allahın verdiği boyu nası düzeltiyim!!!! nefret ettim onlardan... açıkçası erkek arkadaşımda çok suçlu ama seviyorum işte... hayat ne garip şey?
şu aralar pek bişi sölemek istemiyorum:( üstüne gittiğimde biliyorumki onuda ters tepecek... bikaç gun sonra adam akıllı konuşcam...çok teşekkürler yorumunuz için...

valla konuş canım çünkü enteresan bi durum yani o zaman iki gün sonra yüzünde sivilce çıkar onu da bahane ederler olcak şey mi bu yani

Ayrıca erkek arkadaşının da bu tarz fiziksel durumları en başta değerlendirmiş olması lazım, çünkü aşk ilk olarak bakmakta başlar bakınca da insanın kişiliği görünmediği için hepimiz ilk intibamızı dış görünüşten ediniriz. İş buraya kadar geldiğine göre de o zaten seni beğenmiş demektir başka da kimseye laf düşmez bu konuda.

zaten erkek arkadaşım benim peşimden baya dolaşmış ben hiç farkında diildim... en sonunda bi aracı yoluyla tanıştık hani benim onu ayartma gibi bi durumum yokki... düşmüyor ama bizimkinin anası biraz cazgır sanırım:(((

ahh bu aileler yokmu.. hatta çevre diyelim buna biz kısaca.. delirdim resmen okuyunca.. çok gurur kırıcı bu durum.. herkes herşey düşünebilir.. arada böyle çok afedersin gudik düşünceler çıkabilir.. daha öncede buna benzer örnekler duydum.. Ama hata nerde biliyormusun.. sevgilinin kalkıp bunu sana söylemesinde.. kötü niyetle dememiştir ama bazen herşey bu kadar açık olmak zorunda değildir.. 5 yıllık ilişkimi ( nişanlıydım ayrıldım) sırf aile yüzünden bitirdim.. en anlatmayacağı şeyi gider ailesine anlatırdı.. buda aynı hesap işte..madem seni tanıştırmaya götürmüş bir niyeti var o zaman ailesine düşüncelerinin saçma olduğunu sana söylemeden bildirmesi gerekiyordu.. 2 insan sevmiş birbirini ne yani boylarınız mı anlaşacak ileride.. sen sevgine bak arkadaşım ileriye bak böyle şeyleri dert etme.. sevgilin ben bu kızı istiyorum arkadaş dedikten sonra 3. kişilere ne yemek düşer bilirsin !! ayyy sinirlendim sabah sabah!!

ahh bu aileler yokmu.. hatta çevre diyelim buna biz kısaca.. delirdim resmen okuyunca.. çok gurur kırıcı bu durum.. herkes herşey düşünebilir.. arada böyle çok afedersin gudik düşünceler çıkabilir.. daha öncede buna benzer örnekler duydum.. Ama hata nerde biliyormusun.. sevgilinin kalkıp bunu sana söylemesinde.. kötü niyetle dememiştir ama bazen herşey bu kadar açık olmak zorunda değildir.. 5 yıllık ilişkimi ( nişanlıydım ayrıldım) sırf aile yüzünden bitirdim.. en anlatmayacağı şeyi gider ailesine anlatırdı.. buda aynı hesap işte..madem seni tanıştırmaya götürmüş bir niyeti var o zaman ailesine düşüncelerinin saçma olduğunu sana söylemeden bildirmesi gerekiyordu.. 2 insan sevmiş birbirini ne yani boylarınız mı anlaşacak ileride.. sen sevgine bak arkadaşım ileriye bak böyle şeyleri dert etme.. sevgilin ben bu kızı istiyorum arkadaş dedikten sonra 3. kişilere ne yemek düşer bilirsin !! ayyy sinirlendim sabah sabah!!
canım arkadaşım gururum öyle kırıldı ki anlatamam... ailem öğrense bu iş burda biter onlara sölemedim daha... sevgilimle 6 aydır görüşüyoruz zaten biz karar vermişizki sizin karşınıza çıktık daha ne diye biraz daha düşünün diyosunuz!!! çok yıprandım şu 3 günde.. dün gece biraz daha düzeldik işte tabi tam olarak değil beklediğim konuşmayı yapmadı ama yinede kendimi toparladım birazz daha...
Allah hayırlısını versin ya hayırsızsa kalsın diorum artık...

zaten erkek arkadaşım benim peşimden baya dolaşmış ben hiç farkında diildim... en sonunda bi aracı yoluyla tanıştık hani benim onu ayartma gibi bi durumum yokki... düşmüyor ama bizimkinin anası biraz cazgır sanırım:(((

Valla o zaman Allah yardımcın olsun.. kaynana durumları :SSSS

arkadaşlar konuyu yeniden gündeme getirmek istedim bi daha konu açmak istemedim...
ilk mesajımda anlatmıştım ailesi beni istemiyor diye... saolsunlar başarıyolarda...
şöleki bi kaç gün geçtikten sonra erkek arkadaşımla konuştum. ne olacak diye ne yapcaz ben böle hiç ii diilim diye.. oda bu şekilde konuşmak istemiyorum onlarla yuzyuze konuşcam böle kavga ediyoruz dedi... artık ne diolarsa... çok sinirliyim onlara karşı:@
şu bir haftadırda erkek arkadaşım acaip soğuk aramızda ufak bir tartışma yaşadık ama daha öncede yaşamıştık ufak tartışma hiç böle olmamıştı çok nadir hayatım aşkım dior:) öle canım dio. söledim artık dayanamadım hiç eskisi gibi konuşmuorsun die bişeyleri çabuk tuketmemek gerek dio uyuzz yaa....
ve nerdeyse 1 aydır ileriye dair hiç birşey konuşmuyoruz..
bana beni sevdiğini bile söylemedi bu süre içinde...
kendime kızıyorum neyi bekliyorum diye... haftaya ailesinin yanına gidicek ben nasıl bi yol izliycem ne yapcamı bilemiyorum:(((
o gitmeden konuşsammı bilemedim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum...
Şimdiden teşekkürler...

Canım benim hep bunu söyler dururum.Eger erkek arkadaşın, nişanlınınhangi konumda olursanız olun.eger duruşu sağlam değilse yol ver gitsin fiziksel uyumsuzlukmuş tövbe tövbe :)) Aile mutlaka fikir beyan eder )ki bugüne kadar ayıldıkları bayıldıkları birilerini duymadım hiç bir kaynananın benim annemde dahil)Demem o ki erkek arkadaşın sana bunları yansıtıp uzak duruyorsa hiç kasma kendini çünkü bu böyle devam eder hep seni ezdirir demedi deme.

Canım benim hep bunu söyler dururum.Eger erkek arkadaşın, nişanlınınhangi konumda olursanız olun.eger duruşu sağlam değilse yol ver gitsin fiziksel uyumsuzlukmuş tövbe tövbe :)) Aile mutlaka fikir beyan eder )ki bugüne kadar ayıldıkları bayıldıkları birilerini duymadım hiç bir kaynananın benim annemde dahil)Demem o ki erkek arkadaşın sana bunları yansıtıp uzak duruyorsa hiç kasma kendini çünkü bu böyle devam eder hep seni ezdirir demedi deme.
çok sağol canım arkadaşım fikirlerin için... valla açıkçası erkek arkadaşımın ne durumda olduğunu anlayamıyorum... ne yardan ne serden geçebiliyor.. bazen ii oluo bazen soğuk. illaki söyleyecek benim ailemde ona bi sürü şey söylüyor ama ben onların hiçbirini ona ki. bende şu durumda restimi çekemiyorum acaba çekmelimiyim onuda düşünüyorum yoksa sonra pişman olurmuyum diye..
bugun bi arkadaşıma tanışma hikayemizi anlattım.. hayır ya siz evlenmelisiniz dio:)

Bence abartılacak kadar boy farkı yok bu ailelerde illaki arayı bozacak.Siz evlilik kararı alabilcek yaştaysanız sorun olup olmayacağınada karar verirsiniz ne demek ilerde sorun olur istemiyoruz.Kendiler mi karar vericek herşeye böyle, huyuna değilde boyuna bakar olmuşlar.

Bence abartılacak kadar boy farkı yok bu ailelerde illaki arayı bozacak.Siz evlilik kararı alabilcek yaştaysanız sorun olup olmayacağınada karar verirsiniz ne demek ilerde sorun olur istemiyoruz.Kendiler mi karar vericek herşeye böyle, huyuna değilde boyuna bakar olmuşlar.

boy farkımız var ama sadece biz değiliz ki boy farkıyla evlenen..ya biraz oğlunuza saygınız olsun dimi... o güvenmiş sizinle tanıştırmaya getirmiş ne demek biraz daha düşünün!!!
benim yaşım 27 o 29 yaşında sonuçta kararlarımız kendimiz verebiliyoruz..
tamam boyum kısa olabilir minyon tipli olabilirim ama etrafım tarafından sevilen bi insanımdır yani çoğu kişi bana imrenir ne kadar sosyalimdir.. mesleğimin 5. yılındayım bulunduğum yerde tanınan birisiyim arabam var kendime güvenim her konuda tamdır.. bu tür insanlar yüzünden insanın şevkide kırılıyor..

allah akıl kısalığı vermesin. ayrıca bodur tavuk her dem taze demişler boşver sen hiç çizgini bozma onlar dize gelir önünde :16:

Back
X