• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var! desteğinizi ve yorumlarınızı bekliorum:(

iyide bu, bu kadar olay yaratacak bişey değil ki, erkek arkadaşın biraz abartmış gibi geldi, her kızdığında çocuk gibi küsecek mi yani, kaç yaşındasın canım merak ettim

Cnm ıyıde herŞey olacaĞına varır
sen kaŞ yapayım derken gÖz ÇıkarmıŞsın
bu kıŞıyı kaybetmemek ıÇın bunaltmıŞsın
sevgılın haklı bu kadarda ÜstÜne gıdılmezkı
yorum yapmamıŞ maıle daha ne ıstıyon kı
yorum yapsa gene suÇlu olurdu
bence tavrın yanlıŞ bu kadar sıkma elınden gıtmesın dıye Çırpınırken hepten kaybedersın oluruna bırak

Anladığım kadarıyla sinirlendiğinde,biraz kafasını dinlemek isteyen bi sevgilin var.O yüzden çok üstüne gitme derim ben.Özrünü dilemişsin sonuçta,ayrıca kıskanman da doğal.Daha yeni bi ilişki ve tam olarak tanımıyosunuz birbirinizi.Yavaş yavaş tanıcaksınız,ama bu süreçte ufak şeyleri dert edip de tartışmayın.Çünkü nasıl başlarsa öyle devam eder genelde.Biraz zaman lazım bunları aşabilmeniz için.Umarım mutluluğun hep sürer ve birbirinizi hiç üzmezsiniz.Sevgiler...

yaşım 20,evet bu kdr büyütülecek bişey deildi ama son zmanda üstüne cok gttiğim için bi yerde isyan etti..dediğim gibi aşırı stresli ve bende üstüne gidince yeter dedi..ona hak veriyorumm..son bir hafta cok yüklendim..simdi kafamı topladım,üstüne asla fazla gitmicem bazen kendimi tutamıyorum ama artık olmicak..haklısın kaybetmemek için cırpınırken elimden kacırıcam..

iyide bu, bu kadar olay yaratacak bişey değil ki, erkek arkadaşın biraz abartmış gibi geldi, her kızdığında çocuk gibi küsecek mi yani, kaç yaşındasın canım merak ettim

belki yasın 20 daha ne yaşamış olabilirsin die düşünebilirsin ablacım..ama bazen iş yaşta bitmio..ben yanlız büyüdüm ben 7yasındayken annem ve babam bopşandı,ondan önceside hep kavga gürültüydü ztn..ben daha küçük yaşımdan itibaren ilgiyi sevgiyi dısarda aramaya başladım..insanlara sıgınıp sevgi görmeye çalıstım ve cok deger gösterdim haketmedikleri halde..cok kzık yedim ve bi çok insan karakteri tanıdım..bunlar erken yasta bazı seylri daha ii farketmeme neden oldu yani tecrübe oldu..arkadaslık konusunda şimdi hiç bi sorunum yok..cok güsel dostluklarım var..ama sevgili konusunu aşamamıştım,özellikle son 2 senem cok bunlatıcı cok depresif gectii..şimdi hayal ettiğim sevgiyi sevgilimde buldugum için,hayalimin gerceğini suan yaşadıgım için ona bu kdr baglandım

belki yasın 20 daha ne yaşamış olabilirsin die düşünebilirsin ablacım..ama bazen iş yaşta bitmio..ben yanlız büyüdüm ben 7yasındayken annem ve babam bopşandı,ondan önceside hep kavga gürültüydü ztn..ben daha küçük yaşımdan itibaren ilgiyi sevgiyi dısarda aramaya başladım..insanlara sıgınıp sevgi görmeye çalıstım ve cok deger gösterdim haketmedikleri halde..cok kzık yedim ve bi çok insan karakteri tanıdım..bunlar erken yasta bazı seylri daha ii farketmeme neden oldu yani tecrübe oldu..arkadaslık konusunda şimdi hiç bi sorunum yok..cok güsel dostluklarım var..ama sevgili konusunu aşamamıştım,özellikle son 2 senem cok bunlatıcı cok depresif gectii..şimdi hayal ettiğim sevgiyi sevgilimde buldugum için,hayalimin gerceğini suan yaşadıgım için ona bu kdr baglandım

anladım canım ama sen genede kendini ezdirme, erkeklere kapris yapmayı yakıştıramıyorum ben, özürde dilemişsin daha napacaksın ki, erkek arkadaşın artık uzatmamalı bence, sende bundan sonra daha dikkatli olursun üstüne gitmemeye çalışırsın

çok üstüne düşme canım,çabuk küsüp nazlanıyor sanırım,bekle hareket ondan gelsin.

çünkü o bnm arkım arkadasım kardesim sevgilim abim herseyim..sadece sevgilim deil.

ben bunlaran takıldım yazında.bunları yazman için daha çok erken 1 ay çok kısa bir süre.sen kendini çok fazla kaptırmışsın.arkadaşına bu kadar bağlandığın içinde onun biraz üzerine gidiyorsun.biraz rahat bırakırsan ilişkin daha kavgasız gürültüsüz gider

Back
X