- Emoji Skoru
- -1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Zeynep Kipirti
-
Derdin nokta mi ayol
Konu neydi silmis" Bir erkekle takipleşiyorsanız ve tek takip ettiği kız sizseniz yedek hesabına alınmışsınız demektir " diye bir söz var duymadın mı. Ayrıl kurtul
Sevgilisinin sadece kendisini takip ettiği bir ig hesabı var. Önceden başka hesabı vardı ama kapatmış. Sonra bir gün görüntülü konuşurken kıza Dm kutusunu atıyor. Ama hesap isminin üzerinde kırmızı bir nokta daha var. Yani başka bir hesabı da var. Kız söylüyor bunu ama adam yanlış gördün ya da sen yaptın kırmızı noktayı diyor. Kız ayrılık mesajı atıyor, oğlan kabul etmiyor. Sizce beni aldatıyor mu minvalinde bir soru sormuştu.Ya çok merak ettim
Kesinlikle başkalarıyla konuşuyor,konu sahibi yedekte. Bir erkek sosyal medyada sadece bir kişiyi takip edecek hiç sanmıyorum:)Sevgilisinin sadece kendisini takip ettiği bir ig hesabı var. Önceden başka hesabı vardı ama kapatmış. Sonra bir gün görüntülü konuşurken kıza Dm kutusunu atıyor. Ama hesap isminin üzerinde kırmızı bir nokta daha var. Yani başka bir hesabı da var. Kız söylüyor bunu ama adam yanlış gördün ya da sen yaptın kırmızı noktayı diyor. Kız ayrılık mesajı atıyor, oğlan kabul etmiyor. Sizce beni aldatıyor mu minvalinde bir soru sormuştu.